Cauta in 142.324 retete
... care, desi ocolit in bucatariile multor gospodine, din cauza aportului caloric ridicat, este extrem de benefic sanatatii: miezul de nuca. Nuca ... este o sursa importanta de fibre, proteine, grasimi, antioxidanti, minerale si vitamine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la fiert. Se pune la fiert si carnea. La ultima schimbare de apa la linte se poate folosi apa in care a fiertcarnea. Cand lintea este la fiert in ultima apa se adauga si carnea deja fiarta. Intre timp se pun la calit in putin ulei de masline ardeiul si morcovul, peste care se adauga sucul de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ... in cea ce priveste propietatile, are un nivel mai ridicat de proteine (cea ce este foarte important pentru vegetarieni, are proteina superioara continand cei opt aminoacizi ... : vitamina E, vitamina B y betacaroteno. Ademas nos aporta fibras, lo que es muy ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... simbol al vietii si l-au ridicat la statut de fruct national ... de slabire pentru ca (citez) "aportul de calorii este mai mic ... o enzima care ajuta la descompunerea proteinelor in aminoacizi pe care organismul ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Las fasolea la inmuiat cu o seara inainte, in apa rece. Dimineata fasolea este hidratata, iar pielita poate chiar sa fie indepartata de pe boabele de fasole.Am mai lasat si 4 ore cand ma grabeam la inmuiat si au iesit destul de bine. Scurg apa si pun fasolea la fiert in apa rece, cu 1varf de cutit de bicarbonat de sodiu sau o lingurita de inox o las la fundul oalei pentru a fierbe ai repede. Pun pe foc fasolea si pana la al 3-lea clocot schimb apa in care au fiert si o arunc si adaug alta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... putin otet care, prin coagularea proteinelor de la suprafata, impiedica faramitarea ... , de masline  acestea asigurand un aport important de acizi grasi polinesaturati ... , caroten, vitamina A+D ; au o valoare calorica ridicata 750 cal la 100 g.Rantasul ...
Reţetă de pe www.retete-culinare.net