Cauta in 141.540 retete
... FAGURI Blatul Zaharul se mixeaza impreuna cu ouale pana compozitia devine ... 2-3 ore.Cu aceasta crema umplem fagurii si ii unim, doi cate ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am pus apa in aparatul senseo ptr cafea,apoi am pus un pliculet de cafea (cu arome)am dat drumul sa curga ptr o cafea apoi cu o scobitoare am facut o inima in spuma de la cafea cu ciocolata lichida ,am pus pe o farfuriuta zaharul brun,laptele,biscuitele si am servit-o cu mare drag:)))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: ptr aluat 200 gr de unt ... zahar 350gr de faina alba ptr umplutura rahat Lacum de diferite ... de lamaie 2linguri de ulei ptr fiecare foaie Mod de preparare: Din ingridentele ptr aluat se face un aluat care se da ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Preparare faguri Ouale se mixeaza cu zaharul,apoi adaugam uleiul, laptele ... si punem pe forma pentru faguri si le coacem pentru cateva ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Pentru desertul de faguri ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand zaharul, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina cat sa iasa un aluat consistent, ca o smantana!
Reţetă de pe www.culinar.ro
SE BAT OUALE BINE CU ZAHARUL,SE ADAUGA ULEIUL ,ESENTA,PRAFUL DE COPT SI FAINA. FORMA PENTRU FAGURI SE INFIERBANTA BINE,APOI SE DA CU ULEI SI INCEP SA SE PUNA CU LINGURITA FAGURILE.IN FORMA MEA INCAP CAM 5 FAGURI.SI TOT ASA PANA SE TERMINA ALUATUL . CAND SUNT GATA SE LIPEST CATE DOUA CU FINETTI,NUTELA SAU CHIAR GEM SI SE DAU PRIN ZAHAR PUDRA APOI LE ACOPERITI CU FOLIE PENTRU A FI MEREU FRAGEDE.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Fursecurile faguri se pregatesc intr-o forma speciala de fonta, care se ... cacao Mod de preparare Fursecuri faguri 1 Mixeaza ouale cu zaharul, pana ... pe o parte a unei forme de faguri incinsa foarte bine in prealabil ... cu crema doua cate doi faguri si procedeaza asa pana ce ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... bucatarie.Se unge forma de faguri cu ulei si se coc ... ce am terminat se umplu fagurele cu crema si se serves ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele de la aluat se amesteca bine, bine si rezulta un aluat moale. Cu ajutorul unei lingurite punem din aluat pe forma de copt incinsa. Atentie! Nu puneti mai mult de o jumatate de lingurita. Ii lasam pana se fac aurii si continuam pana coacem toti fagurii. Crema: Trecem prin masina de tocat, rahatul si jumatatea de lamaie, sau mai putina lamaie, dupa cum va place. Rezultatul se amesteca cu untul. Lipim fagurii doi cate doi, apoi dam...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (fara faina) si se mixeaza bine pana se topeste zaharul dupa care se adauga faina ca sa iasa un aluat potrivit care se transforma in mici bilute. Acestea se preseza in forma si se coc pe aragaz pe ambele parti. Se lipesc cate doua cu crema sau finetti dupa preferinta. Ca si crema puteti folosi: 1 pachet de unt, o cana de zahar, 1 ou cacao, se mixeaza bine si se lipesc fagurii.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... consistent. daca aveti presa pt faguri este excelent daca nu face ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la sfarsit faina. Inainte acesti faguri se faceau in forme de ... am terminat de copt fagurii. Am lipit fagurii cate 2,cu crema ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Bateti oule cu zaharul,adaugati laptele,uleiul,amoniac,etc.Iar umplutura se face ca la chec..
Reţetă de pe www.gospodine.net
... esenta de rom. Se umplu fagurele cu crema. SE lasa la ... putin 12 ore. (sa patrunda bine crema in fagure). Bon Appetit ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
CremÄ?: cremÄ? de nuci eu am avut o canÄ? de la nucile umplute. Aici e reÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am separat albusurile de galbenusuri,appoi le-am batut spuma, dupa care am adaugat zaharul. Si mixam pana se dubleaza volumul, apoi se pune galbenusurile, unul cate unul, laptele (daca mai e nevoie se mai adauga, sa nu fie compozitia prea tare..sa se poata intinde), uleiul, faina, praful de copt stins in zeama de lamaie, cocosul, mixam pana se omogenizeaza compozitia. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 30 min, verificam din cand in cand - facand...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Timp de preparare: 1 ora si 5 minute (complexitate medie) Ingrediente: 3 oua 9 linguri ulei 9 linguri zahar 9 linguri lapte o lingurita amoniac sare de lamaie un pachet budinca de ciocolata 3 linguri cacao putina margarina(3 linguri) esenta rom 1/2 kg lapte coaja de lamaie faina cat cuprinde(ca la chec,cam 250 gr) Mod de preparare: Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 10 ore (complexitate redusa) Ingrediente: 3 kg visine 1 kg zahar 10 aspirine Mod de preparare: Se aleg visine bine coapte, carora li se scot samburii. Se adauga zaharul si aspirinele si se lasa pana cand zaharul se topeste. Se aseaza in borcane si se pastreaza la rece. Se folosesc la prajituri.
Reţetă de pe www.wikifood.ro
se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l crapam si curatam usor virful formind o gaura cam de 2 -3 cm dopa care scoatem usor albusul si galbenusul , iar apoi umplem cojile de ou cu amestecul de legume si punem in fiecare zeama de supa cu gelatina si punem asa in fiecare ou si le asezam in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine. Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.
Reţetă de pe www.bucataras.ro