Cauta in 77.412 retete
Ciocolata si cognac... elemente esentiale ale seductiei, iar daca cele doua "afrodisiace" sunt combinate, rezultatul va fi cu siguranta incendiar. Ingrediente si cantitati: 1 cana de cafea preparata rece 1 ceasca lapte 2 patratele de ciocolata topite 2 linguri de cognac Mod de preparare: Ingheata cafea indulcita in forme de cuburi de gheata. Dupa solidificare, amesteca-le cu lapte, ciocolata si cognac intr-un mixer. Amesteca pana se piseaza gheata. Se serveste in doua pahare de cognac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 varfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 1l vin alb 250 g zahar Coaja de lamiie (de la 1 lamiie) Cuisoare (2-3) 50 ml coniac Mod de preparare: Se amesteca totul, se firbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti. - 4 oua, ½ ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, ¼ l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Mod de preparare: Se fierbe zaharul in
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare reteta Se amesteca la viteza mare, timp de circa douazeci de secunde, sucul de marar, cel de morcovi si cel de mere cu bucatile de ananas, intr-un blendercu putina gheata sfaramata. Se toarna in paharul goblet si se adauga apa Evian. La sfarsit, se decoreaza cu felioarele de ananas, ciresele verzi si paie. Cocktailul apare in 1996, din imaginatia lui Andrea Cartapatti, de la Hotel Cipriani din Venetia, primind trofeul pe care-l oferise Societatea Apelor Minerale Evian. ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare: Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma.Se pune in pahare si se garniseste cu frisca apoi, se da la rece. - Ingrediente: - 4 oua - 1/2 ceasca esenta tare de ceai - 4 linguri rom - 1/4 l frisca indulcita - 125 g zahar - 2-3 foi gelatina
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ingrediente: Cafea (1 pahar) 20 ml punch de vin 20 ml coniac 20 g lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente: 1 galbenus crud Zahar (2 linguri) 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... european. La fel ca Evian Punch, acest cocktail are importante calitati ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... cu gheata. Se completeaza Planter's Punch cu sifon si se decoreaza ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Punch De Ceai Ingrediente o jumatate de litru de ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la portocala, 4 lingurite suc de lamiie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala, taiata felii Preparare Se amesteca zaharul cu ceai, pina ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Punch Indian Ingrediente 4 oua, A? ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, Az l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina Preparare Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Servire Se serveste cu biscuiti. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Iti trebuie: 1 sticla vin rosu 20 cuisoare coaja de la o portocala impartita in 6 felii coaja de la o lamaie, rasa 3 lingurite zahar un betisor de scortisoara o bucata ghimbir, taiata felii 2 lingurite lichior de portocale Pregatesti asa: Se pun cate 3 cuisoare in fiecare felie de coaja de portocala. Se amesteca toate ingredientele intr-o oala mare. Se umple sticla goala de vin pe jumatate cu apa si se adauga peste amestec. Se incalzeste pana cand ajunge la punctul de fierbere. Se lasa la foc...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Punch Cu Lapte Ingrediente 160 gr. zahar, 1/4 l apa, 1/2 l rom, 1/2 l cognac, 1 1/2 l lapte, 6 oua Preparare Se topeste intr-o oala curata pe foc mic zahar cu apa. Se adauga romul, cognacul, iar cand e gata sa clocoteasca, laptele fierbinte. Deoparte de freaca 6 galbenusuri, se adauga cu incetul amestecul de mai sus, si se serveste indata, foarte fierbinte. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Punch Rece Ingrediente 600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Preparare Se fierbe zaharul in Az l apa, pina ramine Az l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se adauga frisca bine batuta precum si romul. Se amesteca usor toate componentele. Se umplu cu aceasta compozitie paharele cu punch si se serveste. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Punch De Vin Ingrediente 1 l vin alb, 250 gr. zahar, coaja de la o lamiie, 2-3 virfuri de cutit de cuisoare, 50 ml coniac Preparare Se amesteca toate ingredientele (in afata de coniac), se fierbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece. Durata 25 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se fierbe zaharul in ¾ l apa, pina ramine ¼ l din compozitie. Dupa ce se ia de pe foc, se stoarce in el zeama celor 6 lamii si celor 3 portocale. Se bate bine pine se face ca o spuma, la care se adauga frisca bine batuta precum si romul. Se amesteca usor toate componentele. Se umplu cu aceasta compozitie paharele cu punch si se serveste. - 600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Punch La Gheata Ingrediente 250g zahar, 3 cesti apa, 1 ceasca esenta ceai rusesc, 2 sticle apa minerala, 2 lamii, 1 portocala Preparare Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pina se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala Durata 25 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
o jumatate de litru de ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la portocala, 4 lingurite suc de lamiie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala, taiata felii Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire se amesteca berea, limonada si feliile de portocala.
Reţetă de pe www.retete-bune.com