Cauta in 141.200 retete
Ciocolata si cognac... elemente esentiale ale seductiei, iar daca cele doua "afrodisiace" sunt combinate, rezultatul va fi cu siguranta incendiar. Ingrediente si cantitati: 1 cana de cafea preparata rece 1 ceasca lapte 2 patratele de ciocolata topite 2 linguri de cognac Mod de preparare: Ingheata cafea indulcita in forme de cuburi de gheata. Dupa solidificare, amesteca-le cu lapte, ciocolata si cognac intr-un mixer. Amesteca pana se piseaza gheata. Se serveste in doua pahare de cognac.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intre timp preparam budinca de punch si crema de vanilie. Dupa ... fructe. Adaugam apoi budinca de punch si fructele.Asezam deasupra a doua ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
punch de ceai Ingrediente 1/2 litri de ceai, zahar dupa gust, zeama ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
punch de vin Ingrediente vin alb (1 l), zahar (250 g), coaja de lamiie (de la 1 lamiie), cuisoare (2-3), coniac (50 ml). Retete cu poze de la cititori Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori . Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum ? Preparare Se amesteca totul, se firbe inainte de a se servi, se adauga coniacul si se da la rece.
Reţetă de pe www.egustos.ro
Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti. - 4 oua, ½ ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, ¼ l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Mod de preparare reteta Se amesteca la viteza mare, timp de circa douazeci de secunde, sucul de marar, cel de morcovi si cel de mere cu bucatile de ananas, intr-un blendercu putina gheata sfaramata. Se toarna in paharul goblet si se adauga apa Evian. La sfarsit, se decoreaza cu felioarele de ananas, ciresele verzi si paie. Cocktailul apare in 1996, din imaginatia lui Andrea Cartapatti, de la Hotel Cipriani din Venetia, primind trofeul pe care-l oferise Societatea Apelor Minerale Evian. ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare: Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma.Se pune in pahare si se garniseste cu frisca apoi, se da la rece. - Ingrediente: - 4 oua - 1/2 ceasca esenta tare de ceai - 4 linguri rom - 1/4 l frisca indulcita - 125 g zahar - 2-3 foi gelatina
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ingrediente: Cafea (1 pahar) 20 ml punch de vin 20 ml coniac 20 g lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente: 1 galbenus crud Zahar (2 linguri) 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
cocteil de oua (1 portie) Ingrediente Galbenus crud (1), zahar (2 linguri), punch de vin (40 ml). Retete cu poze de la cititori Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori . Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum ? Preparare Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.egustos.ro
cocteil de cafea (1 portie) Ingrediente Cafea (1 pahar), punch de vin (20 ml), coniac (20 ml), lapte praf (20 g). Retete cu poze de la cititori Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori . Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum ? Preparare Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.egustos.ro
Mod de preparare Pune petalele a 6 trandafiri de dulceata impreuna cu un pahar de brandy si jumatate de sticla de vin alb sec intr-un vas de punch. Lasa-l 3 ore la macerat. Inainte de servire, toarna deasupra restul sticlei de vin + inca o sticla de vin alb sec si 2 sticle de Angelli Rose, ambele bauturi foarte bine racite. INFO : Orneaza tava pe care asezi bolul de punch cu petale de trandafiri roz.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... din lamaie in vasul de punch. Presara 2 lingurite de zahar deasupra ... . INFO : Pe "gura" bolului de punch pune felii de piersica. Acestea vor putea fi servite de catre invitati odata cu punch-ul ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... o bautura delicioasa, poti incerca acest punch racoritor. - 5 linguri de zahar 5 linguri ... de menta Mod de preparare Punch cu visine 1 Punem la fiert ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... gheata din belsug si toarna punch-ul. Decoreaza apoi paharele cu ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... cu gheata. Se completeaza Planter's Punch cu sifon si se decoreaza ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1. Se taie fructele marunt (ca pentru salata de fructe). 2. Peste fructe se toarna sucurile de portocale si ananas. 3. Se tine la frigider 30 min. 4. Inainte de a se servi, se adauga apa minerala 5. Pentru decor, se pot aseza si cateva felii de portocale.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
2 lamai 3 portocale 800 ml de suc struguri albi 50 g zahar candel 1 cuisor 2 batoane scortisoara Mod de preparare Se stoarce sucul de lamaie si sucul de la 2 portocale. Portocala ramasa se taie felii. Se incalzeste sucul de struguri cu sucul de citrice se adauga zaharul candel, cuisorul, batoanele de scortisoara si feliile de portocala. Bautura fierbinte se toarna in pahare si se serveste cu zahar candel. Timp de preparare : 10 min Complexitate : redusa
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
zahar 125 g frisca 250 ml rom 5 linguri ceai esenta 1/2 ceasca oua 4 foi de gelatina 2-3 Mod de preparare Din zahar, frisca si galbenusuri se pregateste o crema care se fierbe pe aburi. Se da deoparte si se amesteca cu rom, esenta de ceai, albusuri si gelatina dizolvata. Se pune in pahare si se garniseste cu frisca.
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Petalele a 6 trandafiri de dulcea inflorii 1 pahar brandy 2 sticle vin alb sec 2 sticle Angelli Rose Preparare: Pune petalele impreun cu paharul de brandy i jumtate de sticl de vin alb sec intr-un vas de punch. Las-l 3 ore la macerat. Inainte de servire, toarn deasupra restul vinului i spumantul, ambele buturi foarte bine rcite.
Reţetă de pe www.petitchef.ro