Cauta in 124.351 retete
... pentru 6 portii: 700 g piept de curcan 150g unt 150 g pulpa de porc afumata 2 ml frisca 150 g ardei marinat sare, piper macinat ... , se bate putin, se sareaza. Pulpa afumata se taie cubulete, ardeii ... toaca marunt. Preparare: Cubuletele de pulpa afumata se calesc in unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la tava Ingrediente Pulpa de porc 1 kg ulei 50 g ceapa 50 g morcovi 100 g usturoi 10 g sare Mod de preparare Pulpa de porc se sareaza, se unge cu ulei, se asaza intr ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... sita peste friptura. Se serveste cu crochete de cartofi. Pulpa de porc napolitana: 1 kg pulpa de porc slaba, 3 linguri de ulei, 3 catei de usturoi, 300 ml ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Snitel de porc cu capac de sunca Ingrediente Pulpa de porc 750 g sunca presata 300 g faina 50 g oua 3 buc pesmet 100 g ulei 125 g sare Mod de preparare Pulpa de porc se taie felii de circa 75 g, se bat cu un batsnitel, se sareaza, se ung pe deasupra cu ou, se asaza pe fiecare felie de pulpa cate o felie de sunca, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei fierbinte.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de preparare reteta Carnea de porc se amesteca cu orezul, cu ... in ulei, sare si piper. Pulpa se taie de doua ori ... tocata sa tina ouale, iar pulpa sa le inveleasca. Rulada se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente: Pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 300 g de pulpa de porc, 150 g de cirnaciori, 250 g de creier, 150 g de ciuperci ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... de pui, un spate de curcan, 0.5 Kg de carne de porc (pulpa), 0.5 Kg oase garf afumate, 300g carnat de porc afumat, 3 cartofi, smantana, piper boabe ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... necesar: 30 minute Portii: 4 Frigarui Ingrediente 500 g ceafa sau pulpa de porc (sau orice alta carne) 200 g carnati 200 g bacon sau ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... de preparare reteta Carnea de porc se toaca, se amesteca cu ... , se impaneaza pieptul, aripile si pulpele cu bucatele de slanina afumata ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de preparare: 1 ora si 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1kg pulpa porc,1punga magica din comert,2-3 catei usturoi,piper macinat,delicat,busuioc ... ,lapte,delicat. Mod de preparare: Pulpa se taie felii ,peste ea ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... " Un platou cu friptura de porc mistret alaturi de garnitura de cartofi prajiti si legume sote. " Ingrediente 1 pulpa porc mistret 200 g slanina 1 foaie de dafin sare piper boabe 1 pahar ... , eventual scoateti si osul, desfaceti pulpa pe latimea ei, impanati cu ... 2 zile Complexitate: medie Tagged with : porc , slanina , vin , smantana , unt Fotografia ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Iti trebuie: 1 kg pulpa porc 2 rosii 150 g kaizer sau slanina proaspata 150 g branza 150 g iaurt ... , usturoiul zdrobit, piper si sare. Pulpa o tai felii, dar nu pana ... lucru o folie de aluminiu, asezi pulpa cu taieturile in sus si ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Se taie felii pulpa de porc. Ceapa se curata , se taie julien si se caleste ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pulpa de porc se spala . cu ajutorul cutitului se fac intepaturi adinci ... loc in loc . se condimenteaza pulpa cu sare , piper , rozmarin si ... prinde crusta pe toate partile . pulpa se inveleste in foi de ... de varza si se unge pulpa cu putina miere . se mai ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pulpa de porc se taie felii de 1 cm grosime. Ardeiul, ceapa, usturoiul ... si coaja de lamaie. Servim pulpa cu ghebe cu mamaliguta, piure ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se feliaza pulpa de porc cat mai subtire, feliile se pun intre 2 folii de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea se portioneaza felii mai grosute,le ungem cu mustar , apoi le asezonam pe toate partile si le punem intr-un vas yenna. Ceapa si usturoiul le curatim si le taiem felii subtiri ce le presaram in vas peste carne. Adaugam felii de ardei rosu. Zeama de la lamaie o amestecam cu apa si o rasturnam peste carne, adaugand si cimbrul. Cuptorul este dinainte incalzit la 180 C . Introducem carnea in cuptor si o lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Morcovul se spala, se curata, se clateste, se taie cuburi mari. Castravetele se spala, se curata de capete, se taie cuburi mari. Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez gratinat - pulpa porc, morcov, pasta ardei iute, sos soia, supa de legume, sare, zahar, alune, amidon, castraveti, ulei floarea soarelui, ceapa...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... A La Milano Ingrediente 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, A? ceasca smintina, A? ceasca zeama de carne ... carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori ... . Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro