Cauta in 141.540 retete
... Se taie carnea cubulete dupa care se lasa la marinat 24 ... pun toate zarzavaturile taiate cu carne , vinu,apa, sarea ,apa si ... . Dupa 24 ore se scoate carne de la macerat si se ... zarzavaturile scurse de apa si carnea taiata bucatele, se mai calesc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se tine carnea de mistret taiata bucatai mari in marinata cateva ore cel putin ... .Se calesc usor impreuna cu carnea scursa din marinata si cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , se raceste si se lasa carnea cateva zile in marinata sa ... servit, se asaza feliile de carne in mijloc, iar pe margini ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Tanar Ingrediente 1,5 kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe de vin ... g unt, faina, sare, piper Preparare Carnea taiata in bucati se trage ... felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura ... in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge ... . Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite. Durata 1 h40 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de preparare reteta Feliile batute cu batatorul de carne se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa o zi. A doua zi se prajesc in unt fierbinte, se adauga 100 ml vin si se fierb inabusit. Cand carnea devine moale se lasa zeama sa scada, se presara faina, se stinge cu vinul ramas si se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote. Se adauga smantana si se serveste cu pogacele din foitaj. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Carnea se taie in forma unui muschi, se impaneaza cu slanina ... si este frageda). Dupa ce carnea s-a rumenit putin se adauga legumele ... se trece totul prin sita. Carnea se taie in felii si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Snitel natur din carne de mistret Ingrediente Carne de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 g vin 150 ml unt 50 g piper sare Mod de preparare Carnea, dupa ce a fost marinata, se taie felii, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina ramasa, se stinge cu vin, se pune carnea in sos si se fierb impreuna 30 min. La sfarsit se...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Mod de preparare reteta Se bat cotletele cu batatorul de carne ca sa se subtieze, se condimenteaza cu sare si piper, se ung cu unt rece, se lasa deoparte cateva ore, apoi se prajesc in doua linguri de ulei pana se rumenesc. Se scot pe un platou si se toarna peste ele sosul preparat astfel: se prajeste ceapa intr-o lingura de ulei, se presara deasupra o lingura de faina, se stinge cu vin si, daca e necesar, cu apa. Se condimenteaza cu mirodeniile. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de vin Ingrediente Cotlet de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Carnea taiata patratele, ceapa calita, verdeata spalata bine se dau prin ... cu sufleu de mere. - 500 g carne macra, 100 g franzela, un ou ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... kg carne mistret tanar, 3 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 pahar marwe de vin ... , sare, piper Mod de preparare: Carnea taiata in bucati se trage ... felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura ... in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge ... , cam o ora. Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente Carne de vinat, aspic. Mod de preparare Aspicul se va ... se deformeze, cind se taie in portii. Carnea de iepure, caprioara, mistret etc., dupa ce a fost marinata, se frige ... toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce aspicul ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... aceasta friptura speciala din carne de mistret care le va placea ... platou cu friptura de porc mistret alaturi de garnitura de cartofi ... legume sote. " Ingrediente 1 pulpa porc mistret 200 g slanina 1 foaie de dafin ... preparare Inlaturati pielita de pe carne, eventual scoateti si osul, desfaceti ... o scoateti cand s-a rumenit bine. Asezati carnea pe o farfurie mare si o taiati...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... sa fie fiert.Intr-un vas smaltuit se pune carnea de mistret si se toarna baitul pe ea pana o acopera si ... cu tot cu zarzavat peste carne si se da la cuptor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Carnea curatata de pielite,daca stii ca este de la un ... .Cand intra furculita bine in carne,pui lasi sa scada apa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
porc mistret Carnea de porc mistret tanar se pregateste, dupa ce a fost curatita de piele, de par si de vine, ca orice carne de porc. Daca mistretul este mai batran, se tine cateva zile intr-o marinata facuta din vin alb si otet, putin ulei, felii de morcov, ceapa, cimbru, dafin, usturoi, sare, piper.
Reţetă de pe gospodin.ro
Iti trebuie: 1 kg pulpa de mistret 5 catei de usturoi 1 lingura de ... piper. Pregatesti asa: Se spala carnea, se freaca cu sare, piper ... de ulei si se prajeste carnea jur-imprejur. Se pune intr ... scot pe servet de hartie. Carnea se feliaza si se serveste ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Mod de Preparare: Pasul 1) Carnea de mistret se taie cubulete si se caleste in ulei. Se adauga ceapa fin tocata. Se stinge cu apa si se lasa 15-20 min la foc potrivit. Pasul 2) Se adauga un fir de ulei (de masline) si pasta de tomate. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca din cand in cand si se fierbe 50-60 min la foc mic, comepletandu-se cu apa daca este necesar. Pasul 3) Se adauga maslinele si se mai lasa 20 minute. Se mai condimeneteaza daca este cazul. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Iti trebuie: 1 kg carne de porc mistret 6 cartofi 2 cepe 1/2 telina 1/2 radacina patrunjel frunze de patrunjel ... la o lamaie 2 galbenusuri sare piper Pregatesti asa: Speli bine carnea de mistret si o pui la fiert in apa rece cu un ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... cu ciuperci Ingrediente Cotlet de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 ... Mod de preparare Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se ... se continua fierberea, pana ce carnea este moale. La servit se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro