Cauta in 141.129 retete
... COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR ... ,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA ... ,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se freaca cu 100g zahar,laptele si uleiul. Albusurile se bat ... final cu faina amestecata cu praf de copt. Totul se toarna ... de cocos,faina amestecata cu praful de copt si esenta de ... sint gata coapte si racite, prajitura se asambleaza. Asamblare: blat-I- este ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie. Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.
Reţetă de pe www.culinar.ro
... dat peste reteta de "Bomboane Rafaelo...Raffaelo..Raffaello" cu 3 titluri pt ... Raffaello avem nevoie de: - 150g zahar pudra cu vanilie - 200g lapte praf - 200g nuca de cocos - o tabla de unt - 2 foi de napolitane ... , mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si ... munca (ca si la toate prajiturile facute bucata cu bucata) eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Rafaelo Ingrediente 250 g zahar pudra, 1 pachet unt, 200 g lapte praf, nuca de cocos, alune nesarate sau nuci Preparare Se freaca bine untul cu zahar, se amesteca cu laptele praf si 2-3 linguri nuca de cocos. Se fac bilute cam cat o nuca, cu o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos. Sunt delicioase! Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate de ... de Cocos Cuib de Privighetoare Prajitura cu Mere, Glazura de Ciocolata si Nuca Gugelhupf Prajitura cu Foaie si Crema in Dungi - Se ... , se adauga 3 linguri nuca de cocos, dupa care se adauga laptele praf(ca sa ingroase compozitia)se lasa la rece o jumatate...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro