Cauta in 141.120 retete
... Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in ... admiteti stropirea cu supa de carne prin supapa. Dupa ce compozitia ... ceapa din supa de carne, puneti carnea fiarta, morcovii si pastarnacul ... boluri ceramice. 6. Separati carnea de os. Taiati carnea marunt si amestecati ... marunt usturoiul si amestecati cu carnea. 8. Decorati platourile cu morcovii si ... )...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Piftie de porc Timp de preparare: 2ore 35min Din categoria: mancaruri cu carne / traditionale Ingrediente 3-4 picioare, 2 urechi, 100 ... , la foc domol, pana cand carnea se inmuaie bine si se ... ca este suficient de fiarta. Carnea se scoate si se aseaza ... iar zeama se strecoara si se varsa peste carne. Farfuriile de piftie se dau la rece, unde se pot pastra ...
Reţetă de pe www.gastropedia.ro
Piftie de crap Ingrediente 1 kg peste, 1,5 l apa, 30 g zahar, 3 catei de ... pisati peste peste. Se da piftia la rece pentru a se inchega ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... este nevoie de mai multa piftie, se pune si capul cu urechi, plus alta carne slaba de porc. Picioarele sau ... tina deloc in apa rece. Carnea se pune la fiert cu ... . Ca sa nu se tulbure, piftia se fierbe de la inceput ... , ca sa se desprinda bine carnea de pe oase si lichidul ... prealabil, si apoi turnata peste piftie. Vasul se pune pe foc ... ; numai astfel se poate scoate...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... si o lingura de sare. Cind carnea se desprinde de pe os ... zarzavatul si se lasa deoparte. Carnea se curata de pe oase ... cu zeama in care a fiert carnea, amestecata cu mujdei de usturoi ... , inainte de a adauga zeama de carne, luind o lingura de zeama si ... se adauga in zeama de carne sau se adauga un pic ... secunde in apa fierbinte si piftia se desprinde usor. Se rastoarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... scurge bine. Se indeparteaza oasele, carnea se taie in bucati mai ... in apa calda, astfel incat piftia cu maioneza sa se poata ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , usturoi Mod de preparare Spalati carnea si puneti-o la fiert cu ... treaca de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa ... dupa o ora puneti sare. Cind carnea se desface de pe oase ... raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Asezati carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Strecurati ... , indepartati grasimea, puneti mujdei de usturoi, amestecati, apoi...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... (cas de porc) Ingrediente 1/2 din carnea si grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de ... postate pe forum ? Preparare Toata carnea fiarta se taie in cuburi ... le cuprinda pana la nivelul carnii. Se leaga orificiile, lasand putin ... intr-un vas, ca si piftia. Rece se scoate, se aseaza ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Crap prajit Ingrediente Crap 1.5 kg ulei 125 g faina 75 g lamaie 100 g piper sare Mod de preparare Pestele se curata, se taie bucati de marime potrivita, se spala in mai multe ape, se scurge si se sterge cu un stergar de in. Se trece prin zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si se prajeste in ulei. Capul si coada se folosesc la piftie.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... (cas de porc) Cuvinte cheie: carne , condimente , grasime , limba , porc , slanina , sorici , toba , usturoi Ingrediente: 1/2 din carnea si grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de ... , usturoi Mod de preparare: Toata carnea fiarta se taie in cuburi ... le cuprinda pina la nivelul carnii. Se leaga orificiile, lasind putin ... intr-un vas, ca si...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile ... , usturoi. Mod de preparare Toata carnea fiarta se taie in cuburi ... le cuprinda pina la nivelul carnii. Se leaga orificiile, lasind putin ... intr-un vas, ca si piftia. Rece se scoate, se aseaza ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... porc 1 ureche de porc 1/2 kg carne de porc 10 catei de ... spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert. Intr-o oala mare se pune carnea, piciorul si urechea la fiert. Se ... cu vreo doua palme deasupra carnii. Cand se ridica spuma, se ... fiert pana da un clocot. Carnea se scoate, se curata bine ... a usturoi). Se pun bucatile de carne rasfirate si se toarna peste ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... , sau cozi ,sau urechi si carne de porc , dupa dorinta . Eu prepar piftia de porc dupa 2 metode , acum ... . Se taie picioarele, cozile, si carnea in jumatati si se spala ... piper negru. Deasupra se pune carnea . Un moment important- se apasa ... de pe vas. Urmariti cind carnea este fiarta bine , adica cade ... in vasul , care veti aranja piftia la prins. Toate legumele de ... ....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... generozitate cantitatile. Preparare: am cladit carnea si legume spalate si curate ... un lat de palma peste carne, am pus dafinul, piperul si ... un clocot. Cand se desface carnea de pe oase si zeama ... si plaseaza bucatele mici de carne in vase mici, peste care ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
amestecam toate ingredientele pentru piftele, bine,ne udam mana si dam forma la piftele cum dorim, le prajim in uleiul incins,le scoatem pe un servete absorbant, sosul calim ceapa in 5 linguri de ulei,adaugam si usturoiul taiat marunt,adaugam pasta de tomate si 100 ml apa, adaugam faina treptat si amestecam continuu dupa care adaugam restul apei si lasam sa fiarba amestecam din cand in cand sa nu se prinda, cand este gata adaugam sare dupa gust
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pieptul, care mai apoi il vom taia si adauga in piftie. Carnea se pune intr-o oala cu apa rece si se lasa ... se ridica spuma. Se scoate carnea se spala din nou cu ... , in cantitate dubla fata de carne, se adauga ceapa, morcov, telina ... . Cand este gata se scoate carnea si zema se limpezeste cu ... ou ( 3 lbusuri la 2,5 kg de carne). pentru a limpezi zeama se bat ... zeama calduta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se inmoaie painea in apa si se scurge bine si se pune intr-un castron mai mare se adauga patrunjelul tocat, morcovul dat prin razatoare, usturoiul pisat, ouale, carnea, sare, condimente dupa gust si se amesteca se prajesc in baie de ulei incins se scot pe un prosop de bucatarie absorbant
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... o stoarcem bine si o adaugam peste carne impreuna cu patrujelul tocat, oul, condimentele pt. carne si amestecam bine, cartofii ii punem la fiert ... mi au iesit 37 de piftele dar nu le am pus ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se pun carnea ,ceapa , morcovii taiati rondele la fiert . Se pune ... de supa si se alege carnea de piele si oase. Cojile ... si cele din comert. La piftie se pun cojile de oua ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Preparam chiftelele:Carnea tocata o amestecam cu condimente si formam bilute mici ... care ne-a ramas de la piftele si adaugam pastele si piftelele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro