Cauta in 67.656 retete
... Puneti piciorul de porc si carnea de vita cu os in ... admiteti stropirea cu supa de carne prin supapa. Dupa ce compozitia ... ceapa din supa de carne, puneti carnea fiarta, morcovii si pastarnacul ... boluri ceramice. 6. Separati carnea de os. Taiati carnea marunt si amestecati ... marunt usturoiul si amestecati cu carnea. 8. Decorati platourile cu morcovii si ... )...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se ... sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, av ... ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Piftie De Vitel Si Porc Ingrediente 2 picioare de vitel, 2 urechi de ... , 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de ... l otet, 2 albusuri Preparare Se spala carnea si se pune impreuna cu ... deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din ... printr-o pinza, sa devina clara. Carnea se taie in bucatele mici ... otetul si se varza peste...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Piftie de crap Ingrediente 1 kg peste, 1,5 l apa, 30 g zahar, 3 catei de ... pisati peste peste. Se da piftia la rece pentru a se inchega ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Piftie De Gisca (sau Curcan) Ingrediente carne de gisca sau de curcan ... , sare, usturoi Preparare Se spala carnea si se pune la fiert ... treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se ... o ora se pune sare. Cind carnea se desface de pe oase ... si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Se asaza carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... este nevoie de mai multa piftie, se pune si capul cu urechi, plus alta carne slaba de porc. Picioarele sau ... tina deloc in apa rece. Carnea se pune la fiert cu ... . Ca sa nu se tulbure, piftia se fierbe de la inceput ... , ca sa se desprinda bine carnea de pe oase si lichidul ... prealabil, si apoi turnata peste piftie. Vasul se pune pe foc ... ; numai astfel se poate scoate...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... si o lingura de sare. Cind carnea se desprinde de pe os ... zarzavatul si se lasa deoparte. Carnea se curata de pe oase ... cu zeama in care a fiert carnea, amestecata cu mujdei de usturoi ... , inainte de a adauga zeama de carne, luind o lingura de zeama si ... se adauga in zeama de carne sau se adauga un pic ... secunde in apa fierbinte si piftia se desprinde usor. Se rastoarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... scurge bine. Se indeparteaza oasele, carnea se taie in bucati mai ... in apa calda, astfel incat piftia cu maioneza sa se poata ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , usturoi Mod de preparare Spalati carnea si puneti-o la fiert cu ... treaca de patru degete peste carne), adaugati o ceapa si lasati sa ... dupa o ora puneti sare. Cind carnea se desface de pe oase ... raceasca si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Asezati carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase. Strecurati ... , indepartati grasimea, puneti mujdei de usturoi, amestecati, apoi...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Crap prajit Ingrediente Crap 1.5 kg ulei 125 g faina 75 g lamaie 100 g piper sare Mod de preparare Pestele se curata, se taie bucati de marime potrivita, se spala in mai multe ape, se scurge si se sterge cu un stergar de in. Se trece prin zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si se prajeste in ulei. Capul si coada se folosesc la piftie.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... (cas de porc) Cuvinte cheie: carne , condimente , grasime , limba , porc , slanina , sorici , toba , usturoi Ingrediente: 1/2 din carnea si grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de ... , usturoi Mod de preparare: Toata carnea fiarta se taie in cuburi ... le cuprinda pina la nivelul carnii. Se leaga orificiile, lasind putin ... intr-un vas, ca si...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile ... , usturoi. Mod de preparare Toata carnea fiarta se taie in cuburi ... le cuprinda pina la nivelul carnii. Se leaga orificiile, lasind putin ... intr-un vas, ca si piftia. Rece se scoate, se aseaza ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Piftie Ingrediente Picioare si rasoale de porc, urechi de porc, 1/2kg carne macra de porc, vita sau ... atat se leaga mai bine piftia. Cam dupa o ora si jumatate, se adauga si carnea macra. Dupa ce sunt fierte ... strecurati ( usturoiul schimba culoarea). Adaugati carnea, raciti bine si lasati la ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... Mod de preparare: Se spala carnea si se pune la fiert ... treaca de patru degete peste carne), se adauga o ceapa si se ... o ora se pune sare. Cind carnea se desface de pe oase ... si, daca se lipeste de degete, piftia este gata. Se asaza carnea dezosata pe platouri, farfurii si castronase ... pune mujdei de usturoi, se amesteca, apoi se pune peste carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de ... Mod de preparare: Se spala carnea si se pune impreuna cu ... deasupra, trebuie mereu scoasa. Cind carnea este fiarta, se scoate din ... printr-o pinza, sa devina clara. Carnea se taie in bucatele mici ... otetul si se varza peste carne. Se lasa o zi la rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sare Pregatesti asa: Se spala carnea si se taie in bucati ... supa obtinuta de la fierberea carnii se toarna gelatina, se pune ... vase mai mici se pune carne cata se vrea si se ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie de vitel " Va dorim " Pofta ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , catei de usturoi Mod de preparare: Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in ... la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa ... in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os ... de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe ... fiecare farfurie si se pun la rece, sa se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... murati 100 g ciuperci 2 I zeama de carne 1 lingura de otet 1/2 lingura piper ... , dupa care il tai. Tai carnea fiarta felii subtiri, la fel ... la frigider. Fierbi zeama de carne, condimentezi cu piper si cu ... ingroasa suficient. Strecori zeama si o pui peste carne si legume. Lasi piftia la inchegat timp de 3 ore. Pofta buna ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie cu...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... trebuie: 1/2 cap de porc 500 g carne macra 4 picioare de porc 1 frunza ... spalate, le tai in bucati. Carnea macra o fierbi intreaga. Intr-o oala ... un lat de palma peste carne si lasi sa fiarba la ... pana scade la jumatate. Cand carnea se desface de pe oase ... de pe foc, strecori zeama, carnea o tai in portii si o aranjezi ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... sarbatori nu este completa fara piftie. Preparata cu mult usturoi, va ... de porc urechi cazaturi de carne 3 kg de oase (incheieturi mari ... ) 3. Se dezoseaza si se pune carnea in castron. 4. Usturoiul se piseaza ... toarna zeama in castron, peste carne, si se da la rece ... . Poti adauga in zeama pentru piftie si rondele de morcovi, pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro