Cauta in 138.629 retete
... am o punga de costite de porc in congelator si am hotarat sa fac un ostropel pe care sa il servesc ... cateva ingrediente: 500 g costita de porc 2 cepe 500 ml pulpa de ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
400 g carne de pasare (miel, porc, vita, iepure) 1 ceapa mare sau 1 legatura de ceapa verde 1 capatana mijlocie de usturoi sau 1 legatura de usturoi verde 250 ml suc de rosii optional 500 g spanac verde ulei sare
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
stufat (ostropel) din carne de orice pasare, de miel, vitel, vita, porc, iepure Ingrediente 300-400 g carne ... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure ... , apoi le adauga in sos.Ostropelul se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... carne: de porc 750 g ulei: 100 g ceapa: 150 g morcovi: 100 g telina ... , Mod de preparare: Carnea de porc se taie bucati, cate 2-3 la ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Ostropel cu carne de porc Ingrediente Carne de porc 750 g ulei 100 ... Mod de preparare Carnea de porc se taie bucati, cate 2-3 la ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , atunci incercati aceasta delicioasa reteta de ostropel. Mareste poza " O tigaie cu ostropel de porc preparata cu multe legume ... luati de pe foc. Ostropelul de porc trebuie sa fie gras. Menciuni Ostropelul de porc se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda. Timp ... : porc , ardei gras , rosii , ceapa Fotografia prezentata in reteta de...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... Pentru inceput portionam carnea de porc in bucati .apoi punem intr ... dupa care adaugam carnea de porc si adaugam un pahar de ... ii adaugam peste carnea de porc care fierbe inabusit. apoi se ... cam 15 minute pentru ca ostropelul sa isi i-a aroma de usturoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sa patrunda bine de tot ostropelul. Se serveste cu o salata sau ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
700 g carne de porc nu prea grasa 2 cepe mijlocii 2-3 catei de ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... forum, aseara am facut un ostropel de vita cu fasole verde ... forum, aseara am facut un ostropel de vita cu fasole verde ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... si tigaia pentru sosul de ostropel. Prajesti pulpele, pe scoti pe ... si tigaia pentru sosul de ostropel. Prajesti pulpele, pe scoti pe ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... ml ulei patrunjel sare piper Mod de preparare Ostropel traditional de porc 1 Taiem carnea cubulete si o punem la inabusit in ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... pt. 10 portii) : piept de porc cu os 1 kg; untura 0,100kg ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Carnea de vita (bucata intreaga, nesectionata) se spala bine cu apa rece. Se lasa sa se scurga cateva minute, apoi se feliaza. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga si apoi se pune carnea la prajit. Feliile de carne se prajesc uniform pe ambele parti. **Daca se formeaza multa spuma (datorita apei cu care a fost spalata carnea) e bine ca dupa prajire (aceasta o sa dureze aproximativ 20 minute), sa se schimbe tigaia si uleiul. Carnea prajita o sa fie foarte tare. (nimic grav) Intr-o...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com