Cauta in 139.626 retete
... de mancare pentru aceasta perioada, va sfatuim sa incercati toba de casa, apreciata de toti cei ... platou aperitiv cu bucatele de toba si aranjament de ardei gras ... foarte hranitoare. Odata umpluta, legati toba la capatul prin care ati ... foc mic, dupa care lasati toba sa se raceasca in zeama in care a fiert. Scoateti toba si o punti intre doua scanduri curate ... abia peste o...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de carnati de casa , racituri , jumari si caltabosi , lipsea insa regina platourilor de Craciun: toba de casa . Mie nu imi place ... stomacul si o oala incapatoare. Facem toba? Ingrediente: - 1 stomac de porc, spalat ... foarte groasa, trebuie sa legam toba cu un plic de gelatina ... siguranta mai buna decat orice toba din comert si sincer, a fost ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , Retete de Craciun , Retete romanesti Toba mea in varianta "de oras ... completat cu carne cumparata. A iesit o toba foarte buna. Recomandare: faceti rost ... (vezi poza 1). Ingrediente pentru Toba de casa 3 picioare de porc 1/2 cap ... 1 capatana usturoi sare, piper negru macinat, 1 lingurita boia dulce Toba de casa - Preparare Se taie picioarele ... se inchege. A doua zi,...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
de Toba de Casa Timp de preparare: 3 ore Ingrediente: organele de la porc ... . Taiem carnea si organele pentru toba cubulete potrivite cu un cutit ... sunt cartilginoase si vor ajuta toba sa se lege. Amestecam ingredientele ... apa suficienta cat sa acopere toba si leberul. Nu uitam sa ... , intepam din cand in cand toba si celelalte preparate cu un ... ce a fiert, inchidem aragazul,...
Reţetă de pe www.pofta-mare.ro
Ingrediente: 1/2 cap porc 4 limbi porc 3 inimi cca. 400 gr sorici sare, usturoi piper boabe, si macinat boia Preparare: Se fierbe capul, limba, inima si soricul in apa cu sare, piper boabe, usturoi 1 capatana. Cand totul e fiert se scoate se lasa la racit ,se curata limba si se taie totul in fasii de 1-1.5 cm. Asezam materia prima astfel sectionata intr-un vas si il codimentam cu sare, piper macinat, un pic de boia cca. 1 lingurita cu varf si usturoi pisat dupa gust care in prealabil il ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Capatana taiata in patru, impreuna cu restul de organe se pun la fiert (taiate si ele dupa preferinte) cu condimentele de mai sus. Dupa ce se ia spuma se da prin razatoare morcovul si ceapa taiata solzisori si se adauga si ele in oala. Dupa ce s-au fiert circa 2-3 ore (sa se desprinda carnea dupa oase) se lasa a se receasca, se taie cubulete cat de marunt (dupa preferinte), se strecoara supa, se umple burta cu compozitia de mai sus si se adauga putina supa pentru ca sa se lege compozitia. Se...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Toba De Casa Ingrediente carne de porc de la cap, inima, rinichii ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: carne de porc de la cap inima rinichii foi de dafin sare slanina sare piper coriandru enibahar stomac de porc Mod de preparare: Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas,...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Rinichii se taie longitudinal si se pun in apa cu otet timp de 1 ora. Se spala organele si se pun la fiert. In apa se pune; sare, foaie de dafin, piper boabe (cateva). In timpul fiertului se indeparteaza spuma. Cand totul este fiert se lasa sa se raceasca putin, apoi se taie in cuburi mici, ciolanul se desoseaza ,se sareaza, pipereaza dupa gust , se adauga cimbru si usturoiul pisat. Se amesteca totul bine , punandu-se si putin din zeama in care au fiert. Se umple stomacul de porc sau matele...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se fierbe capul, limba, inima si soricul in apa cu sare, piper boabe, usturoi 1 capatana. Cand totul e fiert se scoate se lasa la racit ,se curata limba si se taie totul in fasii de 1-1.5 cm. Asezam materia prima astfel sectionata intr-un vas si il codimentam cu sare, piper macinat, un pic de boia cca. 1 lingurita cu varf si usturoi pisat dupa gust care in prealabil il amestecam cu un pic de zeama de pe fiertura. Se amesteca totul bine si se baga in pungi de plastic mai ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc Mod de preparare: Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... nu puteam face prea groase tobele ca sa pot taia felii ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierbe capul, limba, inima si soricul in apa cu sare, piper boabe, usturoi 1 capatana. Cand totul e fiert se scoate se lasa la racit ,se curata limba si se taie totul in fasii de 1-1.5 cm. Asezam materia prima astfel sectionata intr-un vas si il codimentam cu sare, piper macinat, un pic de boia cca. 1 lingurita cu varf si usturoi pisat dupa gust care in prealabil il amestecam cu un pic de zeama de pe fiertura. Se amesteca totul bine si se baga in pungi de plastic mai inguste pe care le ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga apa, din apa in care a fiert carnea . Se ia punga stomacului si se spala foarte bine pe dinauntru si pe dinafara; dupa ce a fost bine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Se aseaza toate pe un platou rotund, ornand dupa imaginatie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de gaina cu taietei de casa, papanasi cu smantana si dulceata, jumari, carnat de casa, caltabos, toba de casa, sarmale in vas de lut, placinte cu varza si ... & tot ce e mai bun intr-o casa din Ardeal. Si acum, cand ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... reteta de toba de porc si pe cea de caltabos. Am sa incep cu toba, iar maine o sa postez reteta de caltabos. Toba este un preparat care ... de coriandru verde, tocat. Preparare toba de porc: Parliti bine capul ... ati introdus umplutura si puneti toba la fiert, in zeama in ... plesneasca. Dupa ce a fiert, scoateti toba pe o farfurie si asezati...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... 7 kg pentru Craciun si-l servesti dupa platouri cu dale porcului (toba, lebar, caltabos, feluri si feluri de slanina, sunca, etc), salata alla russe ...
Reţetă de pe www.delicioasa.com
... ?) pana la design de mobila, case, gradini, cladiri, fain totul, dar ... luat numai cate o poza). Niste case frumoase, de pe site-ul ... . Am vazut in multe sate de pescari case colorate fistichiu, dar casele din Costa Nova , chiar daca imi mai amintesc de unele ... parerea mea. Sunt multe, multe case prezentate, de lux, de ciudati ... fi misto si cu Adi magnificul sau Gutza...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com