Cauta in 141.200 retete
Luam ciorchinele de flori si le spalam bine, le lasam sa se scurga. Separat pregatim aluatul de clatite din ingredientele de mai sus. Chiorchinele de flori le dam prin acest aluat si le punem in tigaie la copt. Dupa ce sunt coapte pe ambele parti le scoatem pe un prosop de hartie sa se scurga uleiul.Sunt foarte bune si aromate...Le putem servi si presarate cu zahar pudra. Noi le-am mancat fara... Pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... insiropate. Super tort de cafea cu lichior de cafea :P Sursa Laura Sava . Absolut delicios ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... delicioasa este preluata de la Laura Sava . Multumesc mult!! Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 4 linguri ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... varianta la Prajitura Snikers, fiind inspirata de reteta preparata de Laura Sava . Este vorba despre cea cu trei foi, care circula de ... nuca zdrobita si ornamente de ciocolata. A fost foarte delicioasa. Mersi Laura ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... Prajitura e cea a Laurei Sava, ma rog, nu a ei ca mie nu ... e comisa. Ingredientele, fix cum a zis Laura: Pentru blatul de bezea: 6 albusuri ... azi Mariilor), fix cum a zis Laura, apoi am dat-o la rece ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... de toate, nuci, rahat, stafide, mirodenii si cacaoa reteta de Sava Laura Aluat: 1 cana de zahar (200 ml) 2 cani de faina 1 mana ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... racoritor si recomandat pentru zilele calduroase de vara. Sursa retetei: Laura Sava Timp Preparare: nementionat Complexitate ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Piept de pui 1 kg Smantana 3 linguri Fulgi de porumb 200 g din acei simpli, nu dulci - sau pesmet, dar nu am incercat aceasta varianta Sare, piper 1 lingurite Usturoi granulat(praf) 1 lingurite sau usturoi simplu pisat sau puteti sa nu puneti daca nu va place Ulei de floarea soarelui 3 linguri Pasi de urmat 1 Pieptul de pui se spala si se taie felii lungi si subtiri. 2 Ungeti cu ulei o tava de cuptor si aranjati feliile de carne una langa alta. 3 Cand ati pus toata carnea, o piperati, sarati...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... copy/paste retetei, pentru ca Laura are stilul ei atat de ... jos explicatiile originale ale Laurei Sava, cu ghilimelele aferente (desi stiu ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... 19.cristina iacob 20.Iulia Sava 21.Ramona Roman 22.Daiana ... HUTU 155.Monicutza Monica 156.Laura Dumitru 157.Sily Laurentiu 158 ... Kintsch 160.Miclescu mirela 161.Laura Dumitru 162.mailat.ioana 163 ... Iacinta 165.loredana ceaus 166.Laura Dumitru 167.Elena Nalbaru 168 ... marinec 178.gheorghe gheoo 179.Laura Dumitru 180.Calin Andreea Daniela ... CLAUDIA 198.CIMPOI AURORA...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... zic eu ca e mai buna! reteta originala o gasiti pe blogul Sava Laura Ingrediente : 1 pachet foi placinta 400gr si 200ml pahar ulei 200g ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , eu, prajitura cu bezea si ness, descrisa in amanunt de Laura Sava . La asta nu va pot arata varianta finita ca am ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
Foile cumparate le-am insiropat cu 100 ml sirop de ness si amaretto , apoi le-am uns cu un strat generos de crema caramel , frisca ( in care am pus fulgi de ciocolata amaruie) si la final am ornat cu ciocolata alba topita...Intr-o cratita amestecam ouale, zaharul, untul si esenta, apoi pune pe aragaz la foc mic si amestecam in c ontinuu, pana cand acest mix se va ingrosa ( va avea textura unei budinci)....intre timp , in alt vas se caramelizeaza cele 3-4 linguri de zahar, iar in momentul...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Portocalele le spalam si le taiem capacele. Scoatem pulpa si o mixam. Cojile se pun in congelator. Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara. Se aseaza vasul pe gheata si se bate in crema pana ce se raceste. Frisca se bate si se amesteca in crema. Se umplu cojile de portocala,apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore. Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... foc mediu, pana se rumenesc. Dupa o idee preluata de la Laura Sava ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Sarpele se face celmai simplu taind rondele de castravete si cu gura unui opahar taiati discuri de sunca/salam si cascaval cam de aceeasi marime.ungeti cu putina crema de branza ca sa stea lipite si le aranjati alternativ.Capul sarpelui va fi un capat de castravete despicat putin in varf si apoi in crapatura introduceti o ''limbuta'' de morcov sau ardei.Ochii se pot face scobind putin coaja cu cutitul sau infigand bucatele de masline/ardei. Desigur fiecare poate pune ce vrea si puteti face...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se prepara blatul : se mixeaza margarina la temperatura camerei cu zaharul, apoi se adauga pe rand ouale amestecand foarte bine dupa fiecare. Se pun apoi laptele, cacaoa, praful de copt si faina. se omogenizeaza bine. Se pune aluatul in tava 25/35 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 20 minute, dar pentru siguranta se face testul cu scobitoarea. Se da la racit. Se prepara siropul : se caramelizeaza zaharul, apoi se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba la foc mic pana ce s-a dizolvat...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand furculita intra usor in ei, oprim focul si-i lasam sa se raceasca. Ii pasam, apoi ii mixam impreuna cu mustarul, zeama de lamaie si uleiul turnat cate putin, ca la maioneza obisnuita . Din cand in cand adaugam si cate putina apa rece, mixand continuu. Obtinem o maioneza ferma si gustoasa, numai buna de folosit la preparatele pe baza de maioneza, in zilele de post si nu numai.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Piept de pui 1 kg Smantana 3 linguri Fulgi de porumb 200 g din acei simpli, nu dulci - sau pesmet, dar nu am incercat aceasta varianta Sare, piper 1 lingurite Usturoi granulat(praf) 1 lingurite sau usturoi simplu pisat sau puteti sa nu puneti daca nu va place Ulei de floarea soarelui 3 linguri Pasi de urmat 1 Pieptul de pui se spala si se taie felii lungi si subtiri. 2 Ungeti cu ulei o tava de cuptor si aranjati feliile de carne una langa alta. 3 Cand ati pus toata carnea, o piperati, sarati...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... ) Mara D. Gel Nails Elena Manole SAV ILINCA Cristy Criss Popescu Cristina ... Iulian Bogdan Cecilia Petronela catalina laura dimitriu Bilc Maria Ingrid Mayra ... emilia dinu Bucataria Moraritei Iulia Sava TENDER CARMEN MARILENA Maria Elena ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com