Cauta in 139.958 retete
Am cumparat "cefele" gata marinate de la Kaufland. Le-am asezat pe grilajul de la cuptor in partea de sus. Sub ele am asezat cartofii, fierti in prealabil, apasati cu o lingura, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si rozmarin uscat. Am lasat la cuptor pentru 45 de minute. Untura din cefe a picurat pe cartofi si le-a dat un gust delicios. Am servit cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 150ml apa rece, (circa 5 minute) apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea completa si se adauga in crema de iaurt, smantana si branza de vaci dulce.Mentionez ca nu trebuie sa fie fierbinte gelatina cand o turnam peste crema de iaurt. Lasam aceasta crema la rece cel...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce,crema de iaurt si se omogenizeaza bine,cateva picaturi de esenta de lamaie. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 150ml apa rece, (circa 5 minute) apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea completa si se adauga in crema de iaurt, smantana si branza de vaci dulce. Lasam aceasta crema la rece cel putin 30 de minute. Batem frisca (daca este fara zahar...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Vafele se ung cu dulceata.Se pune deasupra frisca apoi peste frisca sirop de visine...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada. Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
-cotletele se spala si se bat cu ciocanul de snitele,se sareaza si pipereaza se trec prin faina -se prajesc putin pe ambele parti in putin ulei alaturi de pastrama taiata subtirel -se scot cotletele si fasiile de pastrama iar in uleiul ramas se adauga bulionul si rosiile taiate ,dar si 1/2 pahar apa -maslinele si catei de usturoi se adauga vinul si se lasa putin sa scada,saram si piperam daca este cazul iar la final adaugam patrunjel tocat. -in reteta originala se mai punea si ciuperci dar...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 minute. Se toarna fierbinte peste taietei. Se serveste fierbinte. Foooarte bunaaaaa!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea de porc am luat-o de la Kaufland gata marinata. Imi place tare mult gustul. Se aseaza carnea pe grilajul de la coptor. Se aseaza in tava cartofii si ceapa taiata rondele. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se baga la cuptor, carnea sus, tava cu cartofii jos. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava mazarea si rosiile cherry si se mai lasa la cuptor vreo 10 minute. Am servit cu sos de smantana cu usturoi si vin prosecco rosu :)
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Laptele condensat se pune intr-o tigaie la foc mic impreuna cu untul. Se lasa la foc mic aproximativ 5 minute pana se ingroasa compozitia si se dezlipeste de pe tigaie. O sa vedeti ca are aspectul caramelelor. Dupa ce compozitia s-a racit vreo 10 minute se modeleaza bilute. Eu prima data am lasat compozitia la racit destul de mult si nu mi s-au mai lipit bombonelele de ele asa ca le-am mai pus un minut la microunde. Bilutele se tavalesc prin bombonele, ciocolata, cocos sau zahar colorat si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ceramic achizitionat ieri de la Kaufland, puiul umplut de la Vechea ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... : Porcul l-am luat de la Kaufland, gata marinat. Imi place tare ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
2 cotlete marinate2 cefe marinata2 bucati costita marinata1 kg cartofi noi2 cepe100 gr mazare congelatarosii cherryulei de maslinesare, piper, boiaCarnea de porc am luat-o de la Kaufland gata marinata. Imi place tare mult gustul.Se aseaza..."> Nu sunteti inregistrat? Login with Facebook Parola uitata ?
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... preparare Ingrediente: 1 blat de cacao(Kaufland). Pentru crema: 6 linguri zahar brun ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... dulci fara samburi (gasiti la kaufland). Al doilea se va amesteca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cana orez Arborio (de la Kaufland si destul de ieftin) 1 - 1.5 l supa ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... la un pret bun in Kaufland 1 lingurita cu varf de cacao ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... contine 4 pungi si costa in Kaufland 3-4 ron). Le-am pus in ... contine 4 pungi si costa in Kaufland 3-4 ron). Le-am pus in ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... (eu am luat de la Kaufland burta proaspata si este foarte ... (eu am luat de la Kaufland burta proaspata si este foarte ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
1. Se bate frisca pana se intareste, se adauga zaharul si se mai mixeaza putin. 2. Se imparte frisca in doua parti egale. Se pune in castroane separate. Peste o jumatate se adauga siropul de menta si se mixeaza pana la omogenizare. Se rastoarna intr-un recipient cu capac (sau fara) si se introduce la congelator. 3. Intre timp se adauga ciresele in blender si se mixeaza bine pana devin aproape lichide, dupa care se adauga in cealalta jumatate de frisca batuta si se amesteca foarte bine....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Crema: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,apoi se adauga smantana,branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine.Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 100ml apa rece,(circa 5 minute)apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea completa si se adauga in crema de iaurt, smantana si branza de vaci dulce.Lasam aceasta crema la rece cel putin 30 de minute. Batem frisca(daca este fara zahar se adauga dupa gust (eu am pus 6 linguri de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro