Cauta in 138.349 retete
... o portocala / banana sau deseneaza ceva haios, adaugand si un mesaj de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... interesante, sa isi picteze chipul haios sau, dimpotriva, infricosator, le poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untura,margarina,coaja rasa de la lamaie,oul si zaharul se mixeaza f bine.Se adauga apoi faina si se framanta un aluat,va fi f fraged.Se pune la frigider o ora. Umplutura:nuca se amesteca cu dulceata(eu am folosit de piersici) si cu zeama de lamaie. Dupa ce se scot din frigider se intinde o foaie pe masa tapetata cu faina,se taie patratele in mijlocul carora se pune o lingurita de umplutura,se impatura si se pun in tava(eu nu am uns deloc tava)Se coc la 180 de grade,25-30 min si se dau ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am taiat dovleceii cu capac si cu ajutorul unei linguri i-am scobit, miezul punindu-l in cratita in care a fost preparat ghiveciul de legume. Am taiat ceapa marunt si am pus-o la inabusit in uleiul de masline, iar cind a devenit sticloasa s-au adaugat ardeiul, telina rasa, morcovul taiat rondele, vinetele taiate cuburi, cartofii tot cubulete si restul legumelor. Se adauga sare piper (poate si boia) si se amesteca si se lasa pe foc pina-s gata (cam 15 minute). Inainte de a se da la o parte de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... asezati cateva bucatele de ceapa verde drept par.E delicios si haios ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Blatul ii faramitam, il amestecam cu untul, nuca, biscuiti si esenta de rom, framantam bine bine. Compozitia trebuie sa fie destul de consistenta, sa poata fi modelata. Formam ariciei, ii dam prin ciocolata si prin fulgisori, adaugam si doi ochi (margelute comestibile) si ii lasama la frigider sa sa intareasca. Sunt super super haiosi!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min. Preparam siropul prin care vom da piscoturile astfel: Amestecam coniacul cu capucino, pe care l-am facut conform instructiunior de pe plic( banuiesc ca toata lumea stie sa faca un capuscino :D). Dam piscoturile prin acest amestec ametitor :)). Formam un strat de piscoturi, peste care vom pune crema, apoi asezam zmeura, pe care am pus-o la scurs inainte de folosire, vom mai pune un strat de piscoturi, apoi un...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierbe oul si se curata de coaja sub jet de apa rece.Se taie putin baza pentru stabilitate.Se fac aripioare si capsor din masline negre ce se fixeaza cu o scobitoare. Se taie 2 rondele din morcov si se cresteaza putin realizand talpitele si cioculetul. Crema de branza se amesteca bine cu branza de capra.La final se presara ceapa verde fin tocata si bobitele de coacaze. Pinguinul se aseaza in mijlocul farfuriei cu crema de branza.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Senvisul se poate face in mai multe feluri, inlocuid ingredientele cu ce aveam prin frigider. Burgerul se poate inlocui cu o felie de sunca, iar ochii si urechile se pot face si cu rosii, castraveti, etc. Se mai poate pune o feliuta de salam sasesc drept limba. Eu aveam burgerii de curcan si cartofi la cuptor cu pesmet, asa ca am incropit repede fata haioasa. Ultimul shrek este cu omleta, limbuta din sunca, dintii dintr-un stick mozzarella :))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Telina si morcovul le-am taiat foarte marunt cu robotul, puiul l-am taiat cubulete mici. Am pregatit maioneza si am amestecat-o cu telina, morcovul si puiul. Am potrivit de sare si am decorat haios salata. :) Va invit la o portie!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dau reteta de foi de haios originala. Eu sint prea lenesa ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... dau reteta de foi de haios originala. Eu sint prea lenesa ... dau reteta de foi de haios originala. Eu sint prea lenesa ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... Toate bunicile stiusa faca haios,o prajitura buna,sfaramicioasa,se topeste in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decorative Mod de preparare Ursuleti haiosi 1 Marunteste biscuitii si pune-i intr ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
taiem carnatul pe de-a-lungul,lasandul prins la unul dintre capete, capetele taiate la rasucim pe dos si le prindem cu o scobitoare, astfel carnatul ia forma de inimioara. Il punem in tigaia incinsa cu un pic de ulei si spargem oul in inimioara formata. Lasam sa se faca, apoi il punem pe o farfurie si decoram galbenusul. Facem ochii din boabe de piper,gura- cu o bucatica de rosie si parul din patrunjel sau marar. Servim cu felii de castravete verde(in cazul meu).
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dau reteta de foi de haios originala. Eu sint prea lenesa ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Pentru ca se apropie 1 iunie si fiecare dintre noi se gandeste cu ce dulciuri si mancaruri amuzante sa isi mai rasfete copilul, va propun sa incercati acesti melci haiosi din rulada cu caramel Vor fi o incantare pentru copii si nu numai. INGREDIENTE: Foaia de rulada: 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... sa intareasca. Sunt super super haiosi! ! ! Timp Preparare: 30 ' Complexitate: redusa ... ii lasama la frigider sa sa intareasca. Sunt super super haiosi ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ouale soricei este un aperitiv rapid si haios. Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja. Cu ajutorul unui cutit se fac gauri mici pentru ochi, nas si urechi. Ochii si nasul se realizeaza cu ajutorul boabelor de piper negru. Din cascaval se realizeaza urechile si codita. Ouale soricei sunt indragite de copii.
Reţetă de pe www.culinar.ro