Cauta in 21.294 retete
... pus felii de ciuperci. Vege-gelul l-am dizolvat cu apa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crema de branza: Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si se feliaza; se scot semintele de rodie si se spala. Menta se taie marunt. Se rade coaja de la cele 2 lamai si de la portocala si se storc. Se amesteca frunza de menta, coaja si sucul de lamaie si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ? am folosit miere in loc de zahar si are ca gel-fix alga agar-agar care are foarte multe propietati nutritive. Stiu ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m!). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt foarte de hranitoare si foarte sanatoase, usor de digerat. Quinoa este apreciata pentru valoarea nutritionala, fiind bogata in proteine, fibre, fosfor, magneziu si fier. Avand in vedere ca este o sursa buna de calciu, este ingredient des folosit in regimul vegan sau de catre cei care au intoleranta la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
foto: biology.clc.uc.edu Cheagul este o enzima, cel mai adesea produsa din intestinele mamiferelor ierbivore, folosita pentru coagularea laptelui in procesul de fabricare a branzeturilor. Introducerea cheagului in lapte duce la dezvoltarea accelerata a bacteriilor de fermentatie si la branzirea laptelui. In mod traditional, cheagul este obtinut din intestine de oaie sau vita (dar si ale altor mamifere ierbivore), curatate si spalate, si lasate la fermentat in zer (sau apa cu sare si otet)....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ieri am primit o provocare :)) de la minunata mea prietena, Cristina! Mi-a trimis un link si mesajul: " Ada , in viata mea n-am facut ceva mai bun. Musai sa le faci!" Pai ce era sa fac ??? :))))) Ingrediente: 200 ml lapte la temperatura camerei 20 g drojdie proaspata 40 g zahar 400 g faina 1 ou 1/2 lingurita sare 40 g unt taiat cubulete, la temperatura camerei Pasul 1 : ingredientele de mai sus se pun in vasul robotului si se mixeaza pana se despinde aluatul de pe vas. Se scoate si se ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... tocata (in mod normal se foloseste carne de vita sau vita ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amesteca pentru a crea culoarea portocalie. Foloseste un pahar inalt si destul ... marul sa poata incapea. (Daca folosesti cuptorul cu microunde, topeste ciocolata ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... noi pe aici, nu se foloseste doar in reteta de aripioare ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Se prepara compozitia de Pikant fix conform instructiunilor de pe plic ... . - 500 g usturoi (8 capatani), 1 plic Pikant fix dulce-acrisor. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si tot ce nu se foloseste la friptura, 2 buc. morcovi, 1 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... paharul de iaurt pe care-l folosesti. 3 pahare cu iaurt, 3 pahare zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... burgul-acelasi ingredient care se foloseste si la tabule), 800-900 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr.zahar, 1 pachet "picant fix" Mod de preparare: Se spala ... apa, otetul, sarea, zaharul, "picant fix", se lasa la racit. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine. Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar dupa ce a fost spintecat si s-au scos intestinele,se spala repede fara a fi tinut prea mult in apa. Se taie bucati potrivite si cand zarzavatul si orezul sunt aproape fierte,se adauga borsul clocotit in prealabil, 2 catei de usturoi pentru aroma,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se înmoaie heringul si se spala pentru a îndeparta surplusul de sare. Apoi se taie cubulete. Cartofii se fierb în coaja în apa cu sare. Apoi se curata si se taie felii.Se taie marunt ceapa, se da pe razatoare cascavalul si se taie cubulete sunca. Se prajeste ceapa pâna devine transparenta. Se adauga sunca si se prajeste putin împreuna cu ceapa.Knorr Spaghetti Carbonnara se amesteca în 200 ml apa împreuna cu smântâna. Se toarna peste ceapa cu sunca si se da în clocot.Într-un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... locuri diferite, ba trebuie sa folosesti tacamurile, ba nu trebuie. In ... mici insa nu trebuie rupti. Foloseste cutiul de unt si untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro