Cauta in 75.914 retete
Ingrediente si cantitati: 100 g apa 100 g lapte 100 g unt sau untura 130 g faina 5 oua sare Mod de preparare: 1. Se pun laptele, apa si untul la fiert. Se adauga "in ploaie" faina. Se fierb pana se desfac de pe lingura. 2. Se ia dupa foc, se adauga ouale intregi pe rand si se freaca. Se pun in tava unsa si tapetata, cu lingurita (sau cu spritul) si se coc la foc tare. Se taie pe jumatate si se umple cu crema (budinca de cacao sau vanilie). 3. Crema mai poate fi facuta si astfel (daca nu se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa si uleiul la fiert iar cand acesta a inceput sa fiarba adaugam faina in bloc amestecand energic ca sa nu ramana cocoloase. Dupa ce s-a racit adaugam ouale unul cate unul. Compozitia obtinuta se toarna in forme de inimioare si se coc la foc mare timp de 10-13 min dupa care la foc mai mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt crocante. Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu cu frisca batuta amestecata cu zeama de rodii si zaharul pudra si zaharul vanilat. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente(12 eclere) Aluatul: 12 cl apa, 12 cl lapte, 125 ... crema deja racita. Se taie eclerele pe o parte, se umplu cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Eclere Ingrediente 10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Eclere (choux) Informatii Dificultate: Timp necesar: 90 minute Portii: 12 eclere Eclere (choux) Ingrediente 225 ml apa 125 ... sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
Aluatul. Se fierbe laptele cu uleiul, sarea si zaharul. Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe peretii vasului (ca o mamaliguta). Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi unul cate unul. Nu se pune un ou pana ce celalalt nu a fost complet incorporat. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min. In primele 20 min nu se deschide cuptorul, deoarece aluatul oparit da inapoi foarte usor. Crema de vanilie Laptele se fierbe cu zaharul vanilat si se lasa la...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... adauga laptele clocotit (ca la ecler). Se pune pe foc si ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... Coronita cu vanilie si capsuni Eclere 120 ml lapte 100 ml ... conul de ornat am modelat eclerele . *Daca nu aveti tava rotunda ... min pana s-au uscat bine eclerele . Trebuie sa sune a gol daca ... . Am taiat capacele din eclere Am umplut eclerele cu crema de ... sferturi de capsuni . 1. Aluat eclere 2. Aluat eclere 3. Formam eclere cu spritul ......
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... din panza). Se foloseste la ecler si choux-uri cu crema ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... (Cremes) Capsuni trase in ciocolata Eclere (choux) Gogosi Gogosi cu iaurt ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... n-o sa reusesc niciodata sa fac eclere ca si cele de la ... in jumatati. In mijlocul fiecarui ecler se pune crema de ciocolata ... a vedea o alta reteta (video) pentru eclerele cu ciocolata, click aici . Tipareste ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... o tai la un colt E?i formezi eclerele (lungi cam 5 cm E?i grosuE?e cit ... lichida. Dupa ce ai format eclerele E?i s-au rA?cit un pic ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Eclere: 125 ml apa, putina sare, unt cat o nuca, 175 g faina ... ouale. Se lasa sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Aluatul pt eclere l-am facut in felul urmator ... bine. Se toarna fierbinte peste eclere. Va garantez ca sunt foarte ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de preparare: Eclerele: Puneti untul cu apa si sarea la ... ansamblare: treceti capacele de la ecler prin glazura calda iar pe ... si capacul cu glazura - Ingrediente: Ecler: * unt 100 g * faina 125 g * jumatate ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... Cu Ciuperci Ingrediente Eclere: 125 ml apa, putina sare, unt cit ... sa se raceasca compozitia si se umplu eclerele. Durata 35 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ecler Cu Crema Cacao Si Frisca Ingrediente Eclere: 100 g unt, 125 g faina, 1 varf cutit sare 3 oua, 125 ml apa; Crema cacao: 1 cana lapte (de 250 ml), 2 linguri faina (sa nu fie cu varf), 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, esenta rom, o bucata unt sau margarina; Glazura: 3 linguri zahar, 3 linguri Preparare Eclere: Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... foarte buna sunt aceste spectaculoase eclere cu crema de vanilie. Mareste poza " Sapte eclere cu crema de vanilie, pudrate cu zahar farin ... intai aluatul pentru cojile de eclere si apoi crema. Puneti intr ... lung. Cat timp se racoresc eclerele, dumneavoastra preparati crema de vanilie ... se raceasca bine. Luati fiecare ecler, umpleti cu crema si asezati ... pe care sa o puneti deasupra...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Reteta: Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata Ingredientele retetei culinare: => 1 cana ulei => 2 cani apa => 2 si 1/2 cana faina => 8 oua => 1 l lapte => 1 plic budinca ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro