Cauta in 21.294 retete
1.Se amesteca carnea tocata cu un praf de sare,cu orezul bine spalat,cu ceapa tocata marunt,cu condimentele,cu verdeata tocata marunt,cu pasta de tomate,pana obtinem un amestec omogen 2.Varza murata se spala cu apa rece apoi se desprind foile de frunza ,se taie potrivit de mari,mijlocul verzei se opreste pentru tocat deasupra.In fiecare frunza taiata potrivit de mare,se infasoara cate o lingura de amestec de carne,se indeasa bine varza la capete,sa nu se desfasoare,apoise pun in vasul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete 300 g orez 3 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura bulion 100 g stafide 100 g migdale prajite o legatura de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute. 2. Adauga orezul si continua calirea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fragezeste) 6. Se serveste cu pilaf turcesc. Se poate face si cu ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... Sanitar Veterinare spun ca in Romania au ajuns 105 kilograme de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... semnatura unica a lui Radu Anton Roman. Din 1999, data aparitiei primei ... "aduce" dinainte Doborgea si Campia Romana. Va invitam intr-o calatorie culinara ... cunoscute ale lui Radu Anton Roman, dar si i n marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai ... cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale. De ... imagini speciale cu Radu...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... am pus la inmuiat vasul roman in apa. Se tine in ... pus varza direct in vasul roman si peste ea am turnat ... cu boia. Am acoperit vasul roman si l-am pus in cuptorul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Concursul Steagul Culinar al Romaniei s-a incheiat. Cevabun.ro a desemnat castigatorii (nu ... CEVABUN.ro STEAGURI CULINARE ALE ROMANIEI  primite in concurs Laura Jose ... .ro  concursul Steagul Culinar al Romaniei. Gasiti steagurile culinare ale tarilor ... de la Sydney aici . Fiindca Romania nu este pe lista (inca ... si fotografiati steagul culinar al Romaniei. Cele mai reusite creatii vor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... venit, dragii mei, la "Dulce Romanie" - Provocarea lunii Decembrie 2011. Si La multi ani! dragi romani. Cand Mihaela , acum mai bine de ... sa arate cat de dulce e Romania si cat de priceputi sunt romanii, asa ca de la o luna la alta a crescut numarul celor ... . Primul ingredient nu este prea romanesc, recunosc. Asta pentru ca, desi ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... /vas in bucataria proprie ;) Vasul roman este realizat manual, din lut ... si suculenta la interior. Vasul roman se preteaza pentru prepararea oricaror ... sanatoasa. De asemenea, in vasul roman alimentele se pot gati si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , dafinul mediteraneean este raspandit din Turcia pana in Maroc, dar este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o zi deosebita. Este Gala DULCE ROMANIE decembrie 2011 . Inainte de a incepe ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Iata ca luna februarie s-a incheiat si am ajuns la parada retetelor. Va reamintesc ca in februarie temele propuse de mine au fost "retete cu dragoste" si "drojdia" . Multumesc tuturor pentru participare, toate retetele sunt extraordinare, n-as putea spune care mi-a placut mai mult ! Pluteste dragostea in aer , e tarziu si mie mi-e foarte somn asa ca sa lasam vorbaria si sa trecem la fapte. Dar inainte sa incepem parada nu uitati ca provocarea lunii martie va fi gazduita de Cristina ! Sper ca...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Iata ca prima luna a acestui an a trecut. Nu as vrea sa o etichetez drept nesimtita, insa cam asa a trecut pe langa mine, pe nesimtite. Parca ieri a fost 1 ianuarie si anuntam temele lunii pentru "Dulce Roamnie" si uite ca am ajuns in momentul in care trebuie sa predau stafeta. Asadar, Stefy , astept cu nerabdare tema/temele lunii februarie. Daaar, pana atunci haideti sa admiram retele lui ianuarie. Am propus naut/linte/clatite si am adunat un numar de 45 de retete. 45! Va multumesc tuturor...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
UPDATE: Am generat, pe random.org, un numar intre 1 si 350 (numarul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului, castigatoarele concursului sunt cele care au postat comentariile numarul 151 si 142: Andreea Ionita si, respectiv, Claudia Hossu . Le rugam sa ne trimita datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie in [&] Post-ul UPDATE: castigatoarele premiilor de la Podravka Romania apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Provocarea secreta a lunii ianuarie m-a dus pe paginile blogului Andreei, In bucataria mea . Dupa ce am rasfoit toate paginile am ales sa fac o reteta de spanac cu orez, combinatie pe care nu am incercat-o pana acum desi am mai intalnit-o. Nu pot sa spun ca am fost foarte incantata de combinatiune, sunt asa putin intre, mai trebuie sa prepar de 2-3 ori ca sa imi dau seama :)) Oul mi-a placut mult, nu am mai incercat sa il prepar asa dar imi place de numa. Andreea, multumim de reteta! ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... se lansa prima provocare Dulce Romanie , initiata de Mihaela . Cu timpul ... ca reteta participa la Dulce Romanie-provocarea lunii februarie 2012 cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Mi-e dor in fiece clipa. Chiar daca nu sunt prezenta activ in dor, el este acolo si macina in maduva fiintei mele. Alteori imi sopteste pervers despre lucruri si fiinte dragi mie. Sau mi le arata pe rand in fotografii usor deteriorate de vreme, semn ca memoria nu-i asa de fidela precum imi place sa cred. Si rand pe rand trec prin mine amintiri si dorul se hraneste cu ele si ranjeste satisfacut. Mi-e dor de primele raze de soare calde din mai, de florile pomilor fructiferi, de bulbucii pe...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 27 ... volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ritualice care le ... nationale, scrisa de Radu Anton Roman. Traditia...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 gr. branza telemea, sare Mod de preparare: Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga branza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sa vezi si sa nu crezi, dar 123 de bloggeri au raspuns initiativei lui Chinezu si au facut un top al cartilor citite in 2013. Topul meu il gasiti aici . Mai jos va las infograficul realizat pe baza preferintelor bloggerilor. Eu recunosc ca in urma acestuia mi-am cumparat cartea Alinei Nedelea, Soseaua Catelu 42, si urmeaza sa achizitionez si alte titluri care mi-au atras atentia. Ma bucur ca lumea citeste si sper ca 2014 sa fie un an si mai bogat in lecturi (pentru mine anul a inceput bine...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com