Cauta in 21.294 retete
... dati gata prietenii. La aperitiv caras in saramura, cotlete de caprioara ... in saramura (6 portii) Ingrediente: 1 kg. caras, saramura (la un pahar cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste (salau, somn, stiuca, crap, caras, platica, babusca, biban) 5-7 cartofi intregi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Delta Dunarii, pestele  de regula, caras sau crap  prajit in crusta ... preparare: 1 ora Ingrediente: 2,5-3 kilograme de caras sau crap 200 grame malai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fin. - 1 kg peste (cod, crap, caras), 2 morcovi, 2 vinete, 2 dovlecei mici, 2 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Mai gatesc localnicii crap sau caras fript in crusta de malai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fel din Balaton (de ex. Caras, biban, cosac sau sabioara) 1 ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu dorada si totodata cu carasul, iese excelent in evidenta atunci ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... diferiti pesti marunti, cu exceptia carasului si linului. Pentru ca ciorba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de peste se da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline si se “imbraca” in aceasta fiecare bucata in parte. Se pun bucatile de peste intr-o tava si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute , se desface folia de aluminiu si se mai lasa circa 10-15 min la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Cei 4 carasi se spala si se dau cu praf de sare ... . Pe rand luam cate un caras(carasul poate fi crestat pe ... cat de mari sunt carasii iar pestii(carasii) au fost prinsi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carasul proaspat se curata de solzi,indepartam capul si scoatem intestinele ... bine pe ambele parti.Deoarece carasul pe care eu l-am avut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestele de solzi si mate,il speli bine,il usuci cu un prosop,Il sarezi si il lasi de-o parte.Legumele le cureti ,le speli si le toci fideluta.Asezi legumele taiate intr-o tava ,pui pestele si il acoperi cu restul de legume ramase,feli de lamaie si ulei,dupa care bagi tava la cuptor pentru o jumatate de ora,intorci pestele pe cealalta parte si adaugi si pasta de tonate,il mai ti inca o jumatate de ora la cuptor.Se serveste cald,dar e foarte bun si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca dorim ,ii putem lasa cu tot cu solzi),se cresteaza in partea de sus unde carnea este mai groasa,se spala,se scurge bine si se indulceste cu un praf de sare grunjoasa.Dupa ce au stat ceva timp la sare(cateva minute sau se poate indulci cu sare de seara pentru a doua zi),se frig pe gratarul cu carbuni,pe ambele parti,alaturi de rosii.Cu dosul lamei unui cutit se razuie arsura care ramane,dupa coacere. 2.Rosiile coapte,se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bun, putem folosi orice peste Caras sau orice alt peste Sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... oferte, m-am rezumat la niste caras. Bonus, m-am gandit sa va ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... 250-300 grame fiecare (crap, caras, dorada sau biban de mare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... peste proaspat sau congelat (macrou, caras, etc) lapte lamaie condimente (sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... somon, dorada, biban de mare, carasul si calcanul tipul de peste ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com