Cauta in 21.294 retete
: Se face un aluat astfel incat sa se poata turna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina..Dupa coacere se taie blatul cu forma de inimioara, se glazureaza cu cele 2 albusuri batute bine +200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie, iar pe margine se topeste ciocolata si se fac diferite desene.(o inimioara mai mica sau sageata lui cupidon sau floricele) . Este minunata, incercati-o!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pune toate ingredientele pentru budinca în lapte si se fierb la foc mic pâna când perlele de tapioca devin transparente. 2. Se toarna budinca în bol si se orneaza cu fructe sau cu sos de ciocolata. Credit foto: all-about-cooking.onsugar.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. margarina, 2 linguri miere de albine, 5 linguri zahar tos, 250 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , muguri de capere, miere de albine salbatice, ulei de masline stors ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru muraturi, 1 lingura miere de albine, 1 lingura zahar, 1-2 foi de dafin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Separat, se amesteca mierea de albine cu ghimbirul ras, sare, dupa ... ghimbir ras, 1 lingura miere de albine, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de grenadine, smantana ,mierea de albine. Se amesteca omogen pana se ... snobar, o lingura de miere de albine, 50 g smantana dulce, un pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pachet margarina (unt); 8 linguri zahar; 2 linguri miere de albine; 4 linguri cacao; 1 sticluta rom Mod de preparare: Se pun la fiert, impreuna, zaharul, margarina, mierea de albine, cacaoa si romul pana se topeste totul, dupa care se pun fulgii de orez sau griu (o punga). Cind s-a incorporat totul, se ia de pe foc, se pune intr-o forma si se lasa la racit. Mod de servire Se taie dupa ce s-a racit in diferite forme si se pudreaza cu zahar vanilat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca toate ingredientele. În functie de consistenta dorita, poti sa maresti cantitatea de seminte care se vor umfla si vor absorbi laptele, formând astfel o budinca delicioasa. Amesteca bine si lasa la înmuiat 15 minute pâna când semintele de chia se umfla. Poti sa folosesti pudra de cacao pentru o budinca de chia cu ciocolata sau diverse fructe, în functie de preferintele tale. De asemenea, poti sa-i adaugi o lingurita de pulbere de matcha sau turmeric pentru a face o budinca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca apa cu otetul de mere si pune boabele de mustar la înmuiat 2 zile. Combina apoi în blender boabete de mustar înmuiate, lichidul de pe ele si restul ingredientelor. Credit foto: http://gardening.sheknows.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusul se bate bine impreuna cu apa,adaugam zaharul si galbenusurile. Incorporam pe rand nuca si apoi faina impreuna cu praful de copt.Pentru ca nu am inca o forma de copt in forma de inima am am copt blatul in forma rotunda. Dupa ce acesta s-a racit l-am decupat in forma dorita si apoi l-am taiat pe doua locuri rezultand 3 foi. Preferinta pentru crema a fost cioco-duo,am umplut tortul cu acesta crema direct de la borcan. Am insiropat fiecare foie de blat cu siropul obtinut.Plastilina de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . zahar, 250 gr. miere de albine, 3 oua, 100 gr. ulei, 150 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza în robotul de bucatarie. Se toarna compozitia în formele pentru înghetata pe bat si se lasa la congelator câteva ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca fructele în robotul de bucatarie pâna devin cremoase. Amesteca tapioca, laptele si sarea la foc mediu, iar când începe sa fiarba trebuie sa reduci focul la minim si sa adaugi câte putin zahar. Perlele sunt fierte în momentul în care devin transparente. Se orneaza într-un pahar sau bol de sticla straturi de piure de mango, bucati de mango si budinca de tapioca. Credit foto: www.theworldwidegourmet.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem intr-un vas taratele de ovaz, faina, praful de copt si scortisoara. Adaugam margarina moale si mierea. Framantam bine cu mainile pana obtinem o compozitie omogena. Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Aplatizam bila de aluat cu mana si o asezam pe suprafata de lucru pe care am presarat tarate de ovaz. Presaram si deasupra tarate si intindem foaia cu sucitorul. Decupam biscuitii cu o forma. Ii desprindem cu grija si ii punem in tava. Punem biscuitii in cuptorul incalzit in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge în prealabil cuptorul. Se amesteca ingredientele uscate, dupa care se adauga pe rând celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia. La final se integreaza stafidele si curmalele. Se toarna câte doua linguri în formele pentru copt si se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se întareste bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem foile de placinta in patru. Luam cate doua si le ungem pe toata suprafata cu margarina topita. Presaram miezul de nuca macinat. Rulam si strangem putin ca sa se increteasca usor. Asezam sarailiile in tava unsa cu margarina. Le ungem si deasupra . Le dam la cuptor la foc mediu si in timp ce ele se coc preparam siropul. Punem pe foc apa cu zaharul mierea si scortisoara si dam in cateva clocote pana obtinem un sirop gros.Il strecuram si il lasam sa se raceasca . Cand s-au rumenit usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Cartofii se fierb în coaja. 2. Se curata apoi de coaja, se lasa la racit si farâmiteaza. 3. Se încorporeaza apoi faina, oul batut, zaharul brun si untul topit. Se framânta compozitia pâna obtii un aluat mai moale. 4. Se rupe bucati din aluat care se întind cu mâna si se pune câte o pruna fara sâmbure care se înveleste în aluat. 5. Galustele se fierb în apa clocotita la foc mic, iar când se ridica la suprafata se pot scoate. 6. Într-o tigaie se rumeneste pesmetul în untul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca în blender toate ingredientele pâna obtii un o consistenta cremoasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro