Cauta in 18.496 retete
... oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 salate, 2 oua, 3 linguri smantana, 75 g unt, 1 lingura faina, sare, 1 ceapa Mod de preparare: Salata curatita se taie in patru si se fierbe 20 minute. Separat, se face un sos din faina si o lingura de unt, la care se adauga doua cesti din apa in care a fiert salata, sare, ceapa taiata si se pune salata sa mai dea citeva clocote. Se scoate apoi pe farfurie si se acopera cu sosul legat cu galbenusurile si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conserva), piper, grasime pentru forma, 8 oua, putin cascaval ras. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua fierte, sos maioneza, 60 gr. sunca, o lingurita mustar, piper macinat, frunze de salata verde Mod de preparare: Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin citeva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 6 linguri lapte, 75 gr. unt, 3 legaturi de patrunjel, 3 legaturi de marar, sare, piper, 3 rosii (facultativ) Mod de preparare: Se bat ouale cu laptele. Se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper. Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins. Se amesteca cu furculita pana se prind ouale si se rastoarna. Se poate garnisi cu felii de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 4-5 catei usturoi, 2 conserve sardele, 3 linguri ulei, otet, sare, piper Mod de preparare: Se fierb cam 10 minute citiva catei de usturoi. Se scurg apoi si se piseaza. La usturoiul pisat se adauga 2 sardele tocate marunt, 2-3 linguri de ulei, otet, sare si piper dupa gust. In acest sos se pun oua rascoapte taiate felii. Peste ele se presara verdeata tocata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com