vinete necoapte pentru musaca pentru iarna
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie vinetele felii de grosime medie si se prajesc în ulei ... minute, pâna se rumenesc usor. Vinetele trebuie coapte în mai multe transe ... putin ulei la fiecare tura. Vinetele fripte se pun într-un ... din patrunjelul tocat. Asezati apoi vinetele într-o cratita, presarati sare peste ... cu o lingura si turnati-l peste vinete. Se lasa la fiert la ... , ca sa nu se rupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (e bine sa ai provizii pentru iarna:))-pentru cei care nu au ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se coc , se curata bine de coaja si cu un instrument nemetalic se toaca marunt. Se pun intr-un castron, se adauga ulei turnand in fir subtire in timp ce se freaca bine cu o lingura de lemn, invartind intr-un singur sens. Vinetele au capacitatea de a absorbi o cantitate mare de grasime, asa incat vor deveni cremoase. Dupa incorporarea uleiului se adauga ceapa tocata foarte fin, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust.Merge de minune cu feliute de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rondelele de vinete se coc pe gratar. Se asambleaza sandvisul punând o felie de vânata, brânza de capra, frunze proaspete de busuioc si o felie de rosie, continuând în felul aceste în functie de câte straturi doresti sa aiba sandvisul. La final presara peste sandvis putin ulei de masline.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se coc vinetele pe foc iute si se curata si se spala la fel de repede pentru a evita inegrirea vinetelor.Se toaca marunt si se face maioneza dintr-un galbenus fiert si un glabenus crud si o lingura de mustar si ulei.Se amesteca maioneza cu vinetele maruntite ,cu ceapa tocata marunt si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g cartofi, 600 g vinete, 600 g rosii, 2 cepe, 2 catei usturoi, 5 linguri ulei ... si apoi se taie felii. Vinetele se curata si se taie ... se mai prajesc 10 min. Vinetele se calesc in 2 linguri ulei ... straturi alternative carnea, cartofii si vinetele. Se condimenteaza. Ouale se amesteca ... condimente. Se presara cascavalul pe musaca si se toarna laptele. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... primavara 2011. Ingrediente: - 10 kg vinete - 7 kg gogosari - 7 kg ardei kapia ... si mai intai, am copt vinetele, ardeii si gogosarii pe gratar. Daca le coaceti acasa, vinetele e coaceti pe plita, pe aragaz, iar ... se desprinde cel mai usor. Vinetele se decojesc ca si pentru salata de vinete, iar in cazul gogosarilor si ardeilor avem grija ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Mod de preparare: Se coc vinetele la foc viu, pe jaratec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi ... seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 kg cartofi Mod de preparare: Vinetele se spala, se taie asa ... , se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 vinete mari, 2 rosii, 1/2 pahar maioneza, 100 gr. masline, sare, piper, 1 ceapa mica Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si se amesteca cu vinetele si ceapa tocata. Se sareaza si se pipereaza dupa gust Se orneaza cu felii de rosii si masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 grame rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa, 50 grame ulei, 1 lingura ... Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si ... taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 1/2 kg. ceapa, 1 kg. ardei grasi, 1 1/2 kg. gogosari, 700 ml ... Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa ... usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Taiem vinetele pe jumatate in lungime.Scoatem mijlocul ... sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam ... tocat.Cu aceasta compozitie umplem vinetele,pe care le punem intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. vinete, 6 buc. ardei grasi, 500 gr. rosii, o ceapa, o lingurita de ... Mod de preparare: Se coc vinetele ca pentru salata, se curata ... tocate, apoi un rind de vinete si unul de ardei. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . ceapa, 3-4 buc.rosii, 3 buc. patlagele vinete potrivite, o legatura patrunjel Mod de ... la foc mic 1-1 1/2 ore. Patlagelele vinete se curata, se taie bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. vinete, 100 ml. ulei, un galbenus de ou, 1/2 lingurita de mustar, 1 buc. ceapa mica taiata marunt(se poate omite), sare Mod de preparare: Se coc vinetele. Cind sunt coapte, moi in interior, se toaca si se lasa sa se raceasca. Se face o maioneza din galbenus, mustar si ulei. Maioneza si ceapa taiata marunt se amesteca cu vinetele tocate si se adauga sare. Mod de servire Se serveste cu felii de piine si cu rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com