Cauta in 20.697 retete
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ? Nu contine naut si nici tahini, ingredientele care in general sant ... falso? No tiene garbanzo ni tahini los ingredientes que normalmente no ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... In cutia de prajitura veti gasi 3 plicuri: unu cu praful pt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-o bucata, aproximativ de grosimea undei sticle, 3 table slanina, 5 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cat inghite astfel incat sa iasa o coca ce se poate intinde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui bucatele, piine arabeasca (lipie), tahina (ulei de susan), 500 gr ... amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina (ulei de susan)(se gaseste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blat de pizza pentru 2 tavi si mod de preparare : Cu un mixer pentru aluat,amestecati 500g de faina alba cu 7 g de drojdie uscata,1 lingurita de sare de mare fina si 100 ml de apa calda.Adaugati treptat mai multa apa (pana la 150 ml) ,pana cand aluatul devine omogen. Amestecati-l in mixer 1 minut,apoi framantati-l usor pe o suprafata cu faina,pana devine moale si elastic.Transferati-l intr-un bol uns cu ulei,acoperiti-l cu folie alimentara si lasati-l sa creasca intr-un loc cald pana isi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ai nevoie de o conserva cu boabe de naut fierte, usturoi, zeama de lamâie, ulei de masline, pasta de susan, sare si piper pe care sa le mixezi în robotul de bucatarie. În plus, poti sa adaugi frunze proaspete de patrunjel, ardei capia, curry, cimbru sau orice alt condiment preferat. Poti sa consumi acest pateu vegetal pe pâine prajita sau cu bete de legume proaspete (morcovi, telina, sfecla, ardei, castraveti).
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scurgeti si clatiti bine boabele de naut din conserva, apoi puneti-le în blender sau în robotul de bucatarie. Adaugati avocado curatat de coaja, cateii de usturoi, pasta de susan, zeama de lamâie, sare dupa gust si apa. Amestecati foarte bine pâna când rezulta o compozitie cremoasa, omogena. Apoi o puneti într-un vas si o ornati cu boabe de naut, seminte de susan, boia de ardei dulce si doua linguri de ulei de masline extravirgin. Humusul cu avocado se potriveste perfect cu lipiile de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La aluat se amesteca toate ingredientele pana rezulta o coca potrivit de tare, se lasa o jumatate de ora la frigider, se intind doua foi, se aseaza prima in tava unsa cu margarina, se presara pesmet, dupa aceea merele preparate, se intinde cealalta foaie, se inteapa usor cu furculita si se da la cuptorul incins, cca. 1 h, la foc potrivit. La inceput coca iese putin crocanta, dupa ce sta o zi se mai inmoaie, insa mie imi place cand este crocanta. S-a mancat pana la ultima bucatica, sa mai fi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Se prepara sosul amestecând toate ingredientele (cu exceptia parmezanului) în blender. Se toarna sosul peste paste, se amesteca bine, dupa care se presara deasupra parmezan.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas faina si peste ea adaugam untura,oul,smantana si praful de copt stins cu otet si incepem sa framantam aluatul.Este bine ca untura sa fie rece din frigider.Framantam foarte bine aluatul pana se desprinde usor de pe vas si de pe maini si dupa aia il punem in frigider sa stea cam o ora.Cand il scoatem rupem bucati mici din el si le intindem foi subtiri rotunde.Apoi foaia o taiem sub forma de triunghi in opt bucati .Pe fiecare bucata punem cite o bucatica de rahat si o rulam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se tamponeaza cu servetele pentru a fi complet uscat. Se pune fiecare bucata între o folie alimentara si se bate pentru a se uniformiza. Se asaza bucatile una lânga cealalta ca sa le poti rula. Spanacul se caleste cu putin ulei de masline si usturoi pâna când se evapora apa. Se amesteca apoi cu brânza si se asezoneaza cu condimentele dorite, dupa gust. Se întinde amestecul de spanac cu brânza peste pieptul de pui, se ruleaza si se asaza într-o tava de chec în care s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa nautul la înmuiat toata noaptea, într-un castron cu apa care sa-l acopere. A doua zi, se fierbe timp de o ora. Se scurge bine. Se pun toate ingredientele într-un blender si se mixeaza bine pâna se formeaza o pasta. Daca ti se pare prea groasa, mai poti adauga ulei de masline. Nautul se gaseste si la conserva, si astfel nu mai e nevoie sa-l fierbi.
Reţetă de pe retete.eva.ro