uncle ben ananas cu piept pui
Pagina 5 din 5
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa mica 1 ardei rosu 3-4 catei de usturoi 3 linguri mustar ... si ardeiul pana ceapa devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si caliti-l usor pana se albeste. Turnati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... pe fiecare parte feliile de pui, pâna ce devin aurii, în jur ... usor pentru omogenizare. Feliile de pui se servesc alaturi de salata ... cherry si 2 linguri de sos olandez si mango peste pieptul de pui în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3-4 bucati piept de pui dezosat, ficatei de pasare, felii de costita Mod de preparare: Se taie pe lung pieptul de pui, iar ficateii se taie in doua. Se inveleste pieptul de pui si ficatelul in feliile de costita, se prind cu o scobitoare si se dau la cuptor pana se rumeneste costita.
Reţetă de pe www.retete-bune.com