Cauta in 16.330 retete
Pentru crema de vanilie se bate bine oul cu zahar. Se adauga laptele, miezul de la vanilie si sarea. Se pune vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ingroasa cat sa acopere dosul unei linguri cu o pelicula subtire (cca 20 minute dureaza). In acest timp amestecati non-stop cu telul in sos (la inceput mai rar, iar cand simtiti ca devine vascos cresteti ritmul). Se pregatesc clatitele Singura diferenta este ca am substituit 15 gr din faina cu cacao. Se lasa clatitele sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe lungime in felioare subtiri, strugurii se spala sa scurg bine ... pepenelui (3-4 prune taiate cubulete, 100 g struguri, 50 g stafide, 1 mar taiat cubulete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 180 grade C. Alegeti boabele de struguri (spalate) si curatati-le de ... , asezati in ea, alternativ, merele, strugurii si miezul de nuca si ... cuptor si serviti-o calduta. - 250 g struguri albi, 4 mere, 80 g samburi de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca. - Pepene galben, diverse fructe (struguri, mere, pere, visine proaspte sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rosu, piersicile si boabele de struguri. Peste acest amestec de fructe ... rosu, 2 piersici mari, 2 ciorchini de struguri de culori diferite, 1 banana, stafide ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , fructe de sezon (3-4 feluri) ex: struguri, ananas, portocale, piersici, compoturi din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Strugurii se spala, se zvanta, se taie boabele in doua, se ... , se umplu cu boabe de struguri si frisca. Se servesc cu ... pudreaza cu zahar pudra. - 300 g struguri albi, 2 linguri zahar pudra + zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in salatiere separate. Boabele de struguri se spala si se scurg ... galben, 750 g pepene verde, 300 g struguri (boabe) de masa, 300 g prune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de unul din fructele urmatoare: struguri albi curatati de coaja si ... ornat), crutoane de piine prajita, struguri albi fara coaja, stafide, mere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rondelele de somon se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie se topeste 50 g unt si se pun rondelele de somon. Se tine pe foc aproximativ 20 minute, la foc mic, intorcandu-le cu grija, din cand in cand, apoi se scot pe o farfurie. Sos: Intr-o tigaie adanca/wok se pune 50 g unt si ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie. Smantana se amesteca cu cea pentru frisca si cu lingurita de amidon dizolvata in 2 linguri de apa, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incepem cu gelatina pe care o punem la inmuiat in 100 ml lapte cam 30 minute. Pregatim un blat: 3 albusuri batute spuma cu 3 linguri de zahar la care adaugam praful de copt si vanilia, adaugam cele 3 galbenuse, omogenizam usor, adaugam faina, amestecam usor pana la incorporarea acesteia. Turnam compozitia obtinuta in forma unsa si captusita cu hartie de copt. Am asezat forma intro tava de copt si am copt blatul in cuptorul dinainte incins. Tinem blatul in cuptor cam 15-20 minute(incercam cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa o absenta destul de lunga... vin sa va prezint... ce altceva dupa ce v-am prezentat cum ingrijesc eu drojdia naturala ? O reteta de painici cu drojdie naturala, aceste painici cu o crusta crocanta si miez moale. ideale pentru un sandwich sau pentru a o consuma cum dorim noi... Despues de un largo tiempo sin publicar nada... vengo a presentar...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Batem frisca lichida peste care adaugam apoi iaurtul amestecat in prealabil cu 3 linguri de zahar! Intr-un bol de inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte, coaja de portocala si esenta de migdale! Lasam compozitia sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 5 minute timp in care turnam deasupra o canuta de apa calduta amestecata cu 2 - 3 pliculete de gelatina! Intr-o tava asezam fructele, apoi turnam frisca si compozitia gelifiata! Se poate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în blender.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca fructele într-un vas mare de salata. Combina sucul de lamâie, menta, coaja de lamâie si mierea într-un vas mai mic, apoi toarna-l peste fructe si amesteca-le bine. Lasa salata aproximativ o ora la frigider înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se taie cubulete,se condimenteaza si se pune in ulei incins; se intoarce pe toate partile pana este “alba” sau chiar rumenita. Se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald. Ceapa se taie marunt, morcovul si ardeiul cubulete, iar ciupercile curatate se taie in felii. In tigaia in care am prajit carnea se pune morcovul,ceapa si ardeiul,se calesc 5 minute impreuna,apoi se adauga ciupercile. Dupa inca 5 minute se pune carnea si se amesteca bine. Se mareste focul si se adauga apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou. Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol. Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie. Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie patruns de aroma uleiului de masline. Rosia, frunzele de menta si de patrunjel se taie marunt si se adauga la orez. Se adauga condimentele mixte, o lingurita de sare, o nucsoara rasa si o...
Reţetă de pe retete.eva.ro