Cauta in 21.294 retete
... Mod de preparare tort cu zmeura si migdale Se încalzeste cuptorul ... timp de 2 minute. Dupa ce tortul este gata, scoate-l din cuptor ... zahar pudra dupa preferinta). Aseaza tortul pe o farfurie si întinde unifor topping-ul, îmbracând astfel tortul complet în alb. Pentru decor: lipeste fulgii de migdale pe marginile tortului iar în centru aseaza zmeura si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o cana cu lapte vegetal într-o cratita, adauga 4 linguri cu fulgi de ovaz si 1 lingurita cu cacao, lasând sa fiarba un minut la foc mic. Piseaza o banana cu furculita si amesteca în terciul de ovaz. Deasupra se poate orna cu gem de cirese amare sau cu dulceata/nuci/seminte/fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Blatul de tort se taie in 3 parti egale si fiecare in ... de ciocolata amaruie. Blatul de tort insiropat se umple cu ganache ... de zahar. In acest stadiu, tortul se da o jumatate de ora ... . Nu ezitati sa incercati acest tort, care va fi un deliciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mic o reteta de piure de banane cu orez care pe langa ... gr orez 400 ml lapte 1 banana 100 gr iaurt Mod de ... prinda sau sa se afume 4 Banana se paseaza cu o furculita ,se ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si un praf de sare. Separat se freaca zaharul cu untul si ouale pâna se omogenizeaza perfect. Se pune compozitia obtinuta peste faina, se adauga bananele pasate bine, si se amesteca împreuna. Se toarna compozitia într-o tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor timp de o ora. Dupa jumatate de ora de stat la copt, se pun deasupra nucile si stafidele, însa se pot pune si înca de la început. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
o banana mare, stafide, frisca, unt, visine din compot, fructe confiate, sirop acrisor (pentru 2 portii) Mod de preparare: Banana se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. De-a lungul ei se infig stafide sau fructe confiate. Se unge un vas rezistent la foc cu unt si se asaza bananele. Se lasa cam 10-15 minute. Apoi se scoate si se lasa la racit. Se pune deasupra frisca si se orneaza cu visine sau cu sirop ori fructe confiate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de Madalina Timp de preparare: 45 min Ingrediente: o bucata de dovleac pt placinta o banana iaurt dupa preferinta(ideal cel facut in casa) Mod de preparare: -se coace dovleacul la cuptor pana se inmoaie -dupa se s-a racit se paseaza impreuna cu banana -dupa preferinta se poate pune un varf de cutit de scortisoara peste dovleac in momentul coacerii Mod servire: se serveste la temperatura camerei ci iaurt
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... cutit de sare, o cescuta ulei, 4 - 5 banane, un borcan crema ciocolata Nutella ... ciocolata Nutella, apoi se felieaza o banana, sau jumatate daca sunt mari ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 3 portii: 1 lingura miere, 2 linguri gheata pisata, 1 banana, 10 linguri suc de ananas, 250 ml lapte Mod de preparare: Se amesteca mierea cu laptele. Se pune in mixer gheata, sucul de ananas, banana taiata bucati, laptele amestecat cu miere si se bate pana la omogenizare. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci ... care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua ... orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prima data preparam cappucino pe care il lasam sa se racoreasca. Apoi batem frisca lichida intr-un bol,pana se intareste. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra ,coaja de portocala si zaharul vanilat. Incorporam cu o lingura de lemn ,frisca batuta in crema mascarpone. Luam o tava,nu prea mare,si o tapetam cu folie alimentara. Mai intai inmuiem cate un piscot,in cappucino si le punem pe peretii vasului pe lungime. pe fundul vasului punem felii de portocala si kiwi. Apoi ungem cu un strat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, la sfarsit adaugam faina in ploaie, omogenizam cu grija, apoi turnam compozitia in forma si coacem cam 20-25 minute la foc potrivit. Incercam blatul cu scobitoarea, cand nu se lipeste de aceasta este copt. Preparam crema: praful de gelee se amesteca cu zahar si apa sau suc din compot si se fierbe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Totul deja este explicate la subiectul ingrediente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca faina cu praful de copt si separat laptele cu ouale. Bananele trebuie sa fie foarte bine pasate. Toate ingredientele se mixeaza împreuna, iar rezultatul trebuie sa fie o compozitie omogena. Diferenta dintre clatitele americane si cele cu care ne-am obisnuit noi este ca sunt mult mai groase, dar si mai mici ca dimensiune. Le prajim pe ambele parti si le servim atât calde, cât si reci! Adaugam fructe sau siropuri dupa preferinte. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou, 2 banane, 150 ml lapte dulce, 1 zahar vanilat, 225 g faina, 1/2 praf ... , zahar pudra Mod de preparare: Bananele se curata si se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune pe foc 3 linguri cu fulgi de ovaz, putina scortisoara, sare si o cana cu apa. Lasa compozitia la foc mic 5 minute. Se ia de pe foc si se adauga o banana pisata si o lingura cu unt de arahide. Se poate orna cu fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 g faina, un praf de copt, 4 linguri zahar, 3oua, 450 ml lapte batut, 75 g unt, 3 banane, 75 g nuci Mod de preparare: Se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, ouale batute, laptele si untul topit. Se coc clatite in tigaia de teflon din cite 2 linguri de compozitie. Bananele se taie felii iar nucile se rumenesc la cuptor. Se aseaza feliile de banane si nucile pe clatite. Se ruleaza. Mod de servire Se servesc cu orice fel de sirop pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un blat de tort din comert,2 budinci de vanilie,1 plic frisca ... compot. Mod de servire Tortul este un tort racoritor, se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-un vas larg, topeste untul, la foc mic. Toarna apoi zaharul si mesteca pâna când se topeste. Adauga bananele si lasa-le pe foc timp de 10 minute, pâna se fragezesc, învârtindu-le o singura data. Într-un vas de dimensiuni medii, amesteca înghetata de vanilie si romul. Asaza bananele pe un platou si stropeste-le cu sosul de zahar. Se servesc cu sos de înghetata si rom.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca lichida peste care adaugam apoi iaurtul amestecat in prealabil cu 3 linguri de zahar! Intr-un bol de inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte, coaja de portocala si esenta de migdale! Lasam compozitia sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 5 minute timp in care turnam deasupra o canuta de apa calduta amestecata cu 2 - 3 pliculete de gelatina! Intr-o tava asezam fructele, apoi turnam frisca si compozitia gelifiata! Se poate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro