Cauta in 21.292 retete
Asta primavara am primit "cadou" o sticla de suc de rosii facut in casa. Pana aici nimic deosebit... doar ca l-am folosit la o supa de rosii si a fost cea mai buna supa pe care am mancat-o vreodata! Nici macar supa de vara cu rosii proaspete nu era asa de buna :) Trebuie sa recunosc ca pentru mine este o reteta de suflet, la fel de draga si de buna ca si doamna care mi-a dat-o! Secretul consta in adaosul de ardei rosu care ii confera un gust mai bun si o culoare mai vie. Postez reteta putin...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Una dintre capodoperele bucatariei italiene, pastele cu hribi  de regula papardelle sau tagliatelle  au la baza ciuperci importate din Romania, pentru ca tara noastra este unul dintre cei mai mari exportatori ai acestei ciuperci valoroase, aflata la cativa pasi de trufe. Folositi pentru aceasta reteta paste proaspete , cumparate sau facute, pentru a savura, la adevarata lor valoare, gustul unic al hribilor (f unghi porcini ). Vezi aici si Reteta de Porc cu sos de hribi. Reteta: Paste cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Hola amigos, esta vez vengo con una receta de Muffins ingleses ... masa madre, se hacia solo con bicarbonato. La unica diferencia que ... @s nos salia cuando hemos empezado con la masa madre, ( aqui pueden ... 1/2 cucharadita sal 1 cucharadita bicarbonato mezclada con una cuchara de zumo de ... manos enharinadas, incluso el rodillo con el que extendemos la masa ... grosor. Espolvoreamos una...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Marinata continea: 200 gr sos tomat 50 gr vin alb cateva ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... algo de mermelada y quero compartir con vosotros esta receta de mermelada ... hace la mermelada de albaricoque con el corazon (semilla) que esta ... se ha comido tres tarros con mermelada, hos podeis imaginar lo ... y el agar-agar mesclado bien con el agua. Doy 10 min ... cubriendo muy bien los tarros con unos panos de cocina, incluso con una mantita y el segundo dia he puesto a...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Unul dintre cele mai populare sosuri italiene, marinara, isi trage numele si faima din porturile din sudul Italiei. Amestec simplu de ingrediente proaspete, de baza, sosul marinara se poate combina in fel si chip cu carne, peste si fructe de mare, ciuperci samd. Midiile in sos marinara sunt o combinatie clasica si se pot consuma ca atare sau cu paste. Portii: 2 Timp de preparare: 30 Ingrediente: 500 de grame carne de midii 1 cutie de rosii in bulion 1 pahar vin alb sec 2 linguri de ulei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fiindca suntem in postul Pastelui evident nu puteau lipsi de pe blog r etete de post , si cum ador ciupercile astazi o reteta cu ciuperci, scaldate intr-un sos de rosii delicios si aromat, o mancarica ce o sa va cucereasca cu siguranta. Perfecta cu o mamaliguta aburinda alaturi. Ingrediente: 1 kg ciuperci 2 conserve rosii (cca 800 ml) 2 lingurite zahar brun patrunjel verde frunze de dafin sare, piper busuioc oregano cimbru Mod de preparare: Curatam ciupercile si le taiem feliute subtiri....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Vi s-a intamplat sa aveti ceva mere care vdeti ca au inceput sa se paleasca? Bine mie asta mi s-a intamplat, si ce sa fac cu ele? Nu doream sa fac ceva care sa contina multe grasimi, deci doream ceva simplu si bun, asa am cautat prin cartile mele, si am dat peste aceasta prajitura, care m-am gandit, trebuie sa fie buna! Si asa a fost, atat de cremoase au iesit merele ca nu ai da-o pe nici o felie de tort! Este o prajitura foarte gustoasa si sanatoasa!
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara Mod de preparare: Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Mod de servire Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... daca sant mici. Quiero compartir con vosotros esta receta tan rica ... agradesco mucho por haberla compartido con nosotros, en original tiene mas ... pomada se mescla muy bien con el azucar luego se anade ... huevo, despues la harina mesclada con la levadura. Acum amestec cu ... ovaz cate o treime. Ahora mesclo con una cuchara, le anado las pasas con las nueces y mesclo, luego anado...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
8 bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ulei de masline, 150 ml sos pentru friptura, la conserva, 370 g pasta de rosii, o lingura de capere Mod de preparare: Carnea se condimenteaza cu sare si piper apoi se unge cu ricotta si pe fiecare felie se aseaza citeva frunzulita de busuioc. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in ulei incins. Se adauga peste rulade sosul de rosii, sosul pentru friptura si se lasa sa fiarba inabusit. Se pun caperele...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 ardei iuti, Mod de preparare: Ceapa tocata se caleste citeva minute in ulei. Se adauga carnea tocata si usturoiul presat si se lasa 15 minute pe foc. Se condimenteaza carnea cu sare, piper, oregano, chimen, se adauga ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, rosiile bucatele si fasolea fiarta si se lasa 20 minute sa fiarba pana scade. Trebuie sa aiba consistenta unui sos gros.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Piepturile de pui se dezoseaza, se spala si se taie in bucati mai mici. Carnea de porc se spala, se taie in bucati potrivite si se da prin masina de tocat impreuna cu carnea de pui. Ceapa si usturoiul se curata, se toaca marunt si se pun peste carne. Se incing 100 ml ulei intr-o cratita, se adauga carnea amestecata cu ceapa si se caleste. Se condimenteaza, se toarna vinul alb, o cana de apa si se fierbe pana cand s-a inmuiat carnea. Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Cand...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 2 porti/2 raciones 4 rosi bine coapte/4 tomates maduros 200 ml apa/200 ml aqua sare/sal 1 lg oregano/1 cucharadita oregano cimbru/un pizca de tomillo Marar verde cateva fire/Eneldo fresco Mod de preparare: Punem toate ingredientele in blender ,trituram si savuram..delicioasa aceasta supa... Ponga todos los ingredientes en robot de cocina, tritura y..luego tomarla...mmm muy
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Ingrediente pentru 2 pers: 6 rosii normale 2 catei de usturoi 150 gr miez de paine ulei de masline sare zeama de lamaie 2 morcovi 2 buc praz sau ceapa 150 gr Tofu Mod de preparae: Morcovi si prazul se toaca marunt si cu un pic de ulei si sare se calesc ,se adauga si tofu taiat patratele,se amesteca bine si se opreste focul. Rosiile se curata de coaja si impreuna cu usturoiul si miezul de
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Se aleg buchetelele de broccoli, se spala si se fierb in putina apa cu sare circa 5 minute. Se scurg, iar apa in care au fiert se pune deoparte. Se curata usturoiul, se taie felii si se caleste in uleiul incins. Se adauga sardelele clatite si zdrobite cu furculita si se dunstuiesc si ele trei minute, apoi ardeiul iute curatat de seminte si nervuri (taiat bucatele) si buchetelele de broccoli. Se pune capacul si se lasa sa fiarba circa cinci minute. Se toarna deasupra doua polonice cu zeama in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie bacon-ul cubulete, se toaca ceapa si se zdrobeste usturoiul. Ardeiul iute se curata de seminte si nervuri. Se spala verdeata, se scutura bine de apa si se taie marunt. Se incinge o lingura de ulei si se lasa slaninuta sa se rumeneasca la foc potrivit. Se adauga mai intai ceapa, usturoiul si ardeiul iute, se dunstuiesc putin si apoi verdeata, fasolea scursa si 300 ml apa. Se dau toate intr-un clocot, se sareaza usor si se lasa sa fiarba incet, la foc mic, circa zece minute. Intre timp...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei. - 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
noua ne place mult aceasta salata..e usor picanta si delicioasa a nosotros nos gusta mucho esa ensalada...es picante y deliciosa Ingrediente: Rosii bine coapte/Tomates maduras ardei iute/pimiento picante sare/sal ulei/aceite Mod de preparare: Decojim rosiile si le taiem bucatele,taiem ardeiul rondele adaugam sare si ulei dupa gust..lasam 10 minute sa se odihneasca si apoi savuram.. Pelar y
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com