tocanita de splina porc
Pagina 3 din 5
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un vas otetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul si sosul pentru gratar. Pune carnea într-o punga de plastic, adauga sosul obtinut si sigileaza. Lasa-l la frigider timp de 6-8 ore, sau pe timpul noptii. Scoate sosul din punga si pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Carnea se gateste pe gratar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obtinut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: cotlet de porc cartofi sare piper 2-3 catei de usturoi coriandru ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Crevetii cu carne de porc afumata o tocanita frusta, de tara sunt un curajos melanj portughez de ... -uscat, din aceasi categorie ca porcul Alentejo , a carui aroma zdravana de ... grame muschi sau ceafa de porc afumata 1 kilogram cozi de creveti ... bulion.[/tip] Taiati carnea de porc in cuburi potrivit de mari ... focul si adaugati patrunjelul tocat. Porcul afumat cu creveti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata bine (parlesc) si spala picioarele apoi se pun la fiert in multa apa impreuna cu carnea se aduna spuma si se lasa la fiert la foc mic descoperit. Apoi se curata legumele si se pun si ele intregi in oala la jumatatea timpului de fierbere si se lasa impreuna la fiert (se adauga sare, piper boabe, si cativa catei de usturoi, foi de dafin) pana cand carnea se desprinde de pe oase, zarzavatul se scoate si se arunca, mai putin morcovii pe care o sa-i folosim pentru decor. Asezati carnea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta reteta are la baza o tocanita traditionala din sud-estul SUA ... sa gust tot mai mult tocanitele americane pentru ca imi place ... sa faceti o comparatie si cu Kentucky Burgoo - o tocana cu carne de porc de aceasta data. Ingrediente 1 ardei rosu 1 ceapa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru a le pune in valoare carnea deosebita. Tocanita din rinichi de porc ( Veseporkolt ) este o specialitate ... pregatit rinichii) Ingrediente: 6 rinichi de porc 1 ceapa mare 4 linguri de untura ... de tuci topiti untura de porc. Adaugati ceapa si sotati-o pana ... . Asezonati cu sare si piper dupa gust. Tocanita din rinichi de porc se serveste fierbinte ... copti sau piure....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Tocana bunicii: 1 kg carne de porc de tara cu putina grasime 4 cartofi ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu pesmet ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Am facut muschiul de porc in multe feluri. Intre preferatele mele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 10 portii: 1,5 kg carne de porc pentru friptura, 250 ml supa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ... parca nu imi arde de tocanite si mancaruri rapide, parca as ... deosebita pentru mine cotlet de porc umplut cu prune uscate, dam ... dinainte. Ingrediente pentru cotlet de porc umplut cu prune: - 6 felii de cotlet de porc - un bol de prune uscate - 100 ml vin ... ne ocupam de cotletele de porc, pe care le batem mar ... consistenta. Am servit cotletul de porc umplut cu prune...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... varza verde, 500 g carne de porc, 1 ceapa, bulion de rosii, verdeata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ceapa. - 1,4 kg coaste de porc, 150 ml miere lichida, sucul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocate marunt. - 1/2 kg. carne de porc, 1-2 oase, 1-2 ceapa, 2 morcovi, 1 pastirnac, 1 radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de sezon. - 1 kg pulpa de porc, 1 pahar cu vin, 1 lingura unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se acopera. - 1/2 kg carne de porc, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 radacina patrunjel, 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa taiata marunt si ardei taiati cubulete se calesc cu ulei. În paralel, cartofii se curata, se taie cuburi si se adauga la legumele calite, acoperindu-se apoi totul cu apa. Toate legumele se lasa la fiert, dupa care se pun fasolea si porumbul fierte. Legumele se lasa pe foc pâna se amesteca aromele, se condimenteaza cu sare si piper. La final, dupa ce s-a stins focul, peste tocanita aburinda pusa în farfurie se presara partrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro