Cauta in 21.292 retete
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza. Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute. Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca. Se pot servi simple, sau cu bombonele de ciocolata, cu frisca sau spuma pentru deserturi. Oricum ar fi, sunt delicioase! Eu am ornat cateva cu glazura alba, un pic de frisca, stafide si bombonele de ciocolata....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3 linguri gris - 1 lingura plina cu icre sarate, din congelator sau borcan ... taiata marunt (optional) !!! Daca aveti icre proaspete la indemana, trebuie sa ... grisul fiert si racit cu icrele pregatite (curatate de pielite si ... in functie de cantitatea de icre) si apa minerala...dupa aceleasi ... rolul de a umfla si albi icrele, dandu-le un aspect apetisant ... e gata atunci cand observati...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... unt Ptr umplutura: 60 gr ICRE de cod (iute) 30 gr ... Alge de mare Mentaiko este icre de cod marinat mai multe ... grade ptr 20 min . Mentaiko=icre de cod picant(marinat) Amestecam ... ,cat este calda umplem cu icre,si facultativ presaram si alge ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... mese festive :) Tartinele astea cu "icre" de creier au avut un ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , la uns. Exista foarte multe tipuri de ulei comestibil ce se ... si se poate refolosi. [/note] Tipuri de ulei Uleiul de floarea ... din SE Asiei la toate tipurile de gatit, inclusiv la prajeli ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... azi. Ingrediente orez alga marina icre de peste zburator crema de ... ramas puneti crema de branza, icrele si la final decorati cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... verze acre -200g masline negre -1,2kg scarita (a mea s-a nimerit cu putine ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... compozitie cu ulei, ca la icre, se adauga ceapa taiata marunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cea mai populara prajitura a Statelor Unite, negresa (brownie) este un etalon al gospodinei americane, care trebuie sa cunoasca macar o reteta pentru a aspira la acest statut. Incepand din secolul XIX, cand a devenit Prajitura homemade a Statelor Unite, negresa a cunoscut multiple forme si ingrediente, de la mixuri cu dovleac, sfecla sau fasole neagra si pana la antagonica negresa alba alintata blondie. Insa, desigur, negresa neagra, cu ciocolata, a ramas de baza. Glazura din dulce de leche...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... linguri de lemn amesteca ambele tipuri de zahar în ciocolata racita, adaug ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Vermicelli  paste mai subtiri decat fedelini, dar mai groase decat capellini. Numele lor inseamna viermisori in limba italiana. Se gasesc fie in varianta lunga sau ca ghem. Se folosesc la supe si ciorbe, sau in combinatii cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 5 si 6 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Italienii au obiceiul de a savura aceasta prajitura alaturi de un pahar de vin rosu, dulce. Te invit sa le urmezi exemplul. Ingrediente si cantitati: 2 oua 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de masline 1/3 ceasca de lapte 1/2 lingurita cu esenta de vanilie 1 1/2 ceasca de faina 3/4 lingurita cu praf de copt un praf de sare 2 linguri cu coaja rasa de lamaie 2 linguri cu coaja rasa de portocala 300 g boabe de strugure negru Mod de preparare: 1. Incinge cuptorul la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Made by Liana Prietenul meu, Sabin, a mancat o felie din Tortul cu trandafiri de ciocolata pe care mi l-am facut de ziua mea, anul trecut. Si m-a sunat sa-mi spuna ca vrea si el la fel, dar...doua torturi pentru sotia lui, ca urma ziua ei de nastere. Unul sa-l duca la serviciu, sa-l imparta cu colegii si unul pentru acasa, sa-l imparta cu familia. Ambele facute la o saptamnana distanta. Am fost de-acord si iata tortul aniversar al Simonei pe care l-a impartit cu colegii de munca. Ingrediente...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
En rumania, la receta en original,en vez de semola de trigo se prepara con huevas de pescado,es un plato que se hace en ocaciones especiales.Y nosotros los vegetarianos la hemos adaptado para nosotros, de all viene el nombre de huevas de pescado falsos.Es un plato de aperitivo y casi no falta nunca en las, bodas navidades etc... Ingrediente: 1 ceasca gris 2 cesti apa 300 gr maioneza de soia 1 ceapa sare dupa gust Ingredientes: 1 taza semola de trigo 2 tazas con agua 300 gr mayoneza de soja 1...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana capata culoarea roz ca icrele. Mod de servire Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cesti suc de rosii, 1 ceasca gris, 1/2 lamiie, 1/2 ceasca ulei, sare sau vegeta dupa gust Mod de preparare: Se pune intr-un vas la fiert sosul de rosii. Cind incepe sa fiarba se pune grisul in ploaie. Se amesteca continu pana se ingroasa (sa nu prinda cocoloase). Se pune vasul la racit. Dupa ce s-a racit se amesteca cu uleiul (de preferinta cu mixerul). Dupa ulei se pune zeama de lamiie ce ii da o culoare rozie. Mod de servire Se serveste pe piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro