teitei cu orice
Pagina 3 din 5
Margarina moale, se taie bucatele si se pune intr-un castron. Peste margarina se toarna cele 9 linguri de apa fiebinte. Se amesteca putin pentru omogenizare.Se adauga praful de sare si faina putin cate putin, pana obtineti un aluat "matasos" si foarte usor de manevrat. Intindeti 2 foi cu sucitorul. Prima foaie o puneti in tava neunsa (nu se va lipi datorita margarinei din compozitie), turnati umplutura si acoperiti cu a doua foaie pe care o intepati din loc in loc cu o furculita.Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se spala bine si se pune la zvantat pe un prosop curat sau servetele. Din zeama de lamaie, ulei si condimente facem un fel de dresing cu care ungem pestele din belsug. Se pune in formele speciale de peste pentru gratar, si se mai unge din cand in cand cu dresing. Preparare: 1. Spalati dovleceii si taiati-le capetele. 2. Taiati dovleceii în fâsii groase de 5-6 milimetri,cu ajutorul unui cutit sau razatoare. 3. Stropiti dovleceii cu o lingura de ulei si putina sare – lasati-i sa se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa marunt, se caleste in ulei 5-6 minute, se adauga mirodeniile, pasta de tomate si un pahar de apa. Se lasa pe foc 3 minute si se adauga carnea taiata in cubulete, ficatul si peste 3 min carnatii. Se mai lasa pe foc cam 20 de min. - 300 g pulpa porc, 300 g ficat pui, 300 g carnati (orice, dar nu proaspeti), 3 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, mirodenii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de oaie (se poate folosi orice fel de brinza, dupa gust ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se intrebuinteaza orice peste fiert, caruia i s-au scos oasele si pielea ... se rumeneste frumos pe deasupra. - Orice fel de peste fiert, faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, loboda, stevie, spanac si orice alte verdeturi in total 250 ... de zarzavat, 1-2 linguri unt sau orice grasime, 2 galbenusuri, 1 cescuta orez, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu alte garnituri. - Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 250 ml lapte, 250 g ciuperci (orice varietate), 100 g brinza telemea, cascaval ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 6 linguri de frisca, vanilie sau orice alta aroma pentru dulciuri Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. stavrid cu cap (sau orice fel de peste oceanic); 300 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ; Umplutura: 1 piept de pasare sau orice carne de pasare fiarta (cca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind cascavalul e complet topit si un pic rumenit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... malai, sare, 300 g brinza de orice fel, 6 oua, 100 g unt. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. din orice fel de carne frageda, 250-300 gr. ciuperci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oi, 150 gr. hamsii sau orice fel de peste marunt sarat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de smantana, 1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste) Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ca un sos. - 500-800 g orice leguma fiarta, pesmet, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii copti. Pentru cei care nu au probleme cu stomacul se poate pune putina ceapa tocata foarte fin. Se poate consuma ca apertiv sau garnitura la peste la gratar. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redus
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma; Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa; Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, sa dospeasca marindu-si volumul; Dupa ce a crescut o vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro