taierea aperitivelor si aranjarea lor
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
smochine uscarea lor pt iarna, prune in sucul lor, aranjarea bucatelor in farfurii, aranjarea salamului in farfurii, aranjarea unei mese zi de nastere, caise socul lor, aranjarea scrumbiei in farfurie, abricoase in sucul lor puse la conservatie, aranjarea unei mese, taierea vinului
... de 30 de minute. Placinta aperitiv Se taie ceapa marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparat si pot fi aperitive ideale. Le poti servi cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat, se pune aluatul rezultat intr-o folie si se tine la frigider 30 min. Se curata varza, se spala, se scoate cotorul si se taie marunt. In uleiul de masline incins, se calesc ceapa, usturoiul si sunca. Adaugam varza si supa si fierbem totul pe foc mic 20 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Aluatul se pune pe planseta infainata si i se da o forma rotunda cu diametrul de 26 cm. Captusim cu aluatul astfel pregatit forma unsa cu unt, peste care...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita se incinge uleiul si se caleste ceapa, la foc mic, pana ce se inmoaie. Se adauga ardeii si se dunstuiesc si ei 5 minute, la foc potrivit, amestecand intruna. Se incorporeaza rosiile si zaharul, se face focul mai mic si se fierb legumele inca 8 minute - cu capac. - 2 linguri ulei de masline, 1 ceapa rosie mare, 2 ardei grasi rosii taiati cubulete, 1 ardei gras verde taiat fasii, 4 rosii mari curatate de pielita si taiate marunt, 2 lingurite zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca cele 4 oua bine, se adauga uleiul de masline si vinul si se amesteca pina se obtine un amestec omogen. Se adauga cascavalul, faina, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se adauga jambonul si ardeiul gras si se amesteca totul. Se unge cu unt o tava de chec, se tapeteaza cu faina, se pune la copt 45 minute la temperatura de 210 ? C. - 100 g faina, 4 oua, 100 g cascaval ras, 200 g jambon taiat cuburi, 1 pahar de vin alb sec, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri de ulei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana, care se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana, se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine cu piulita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Inainte de a fi servite, clatitele pot fi stropite cu suc de rosii. - 1 albus, o lingurita faina, 10 g margarina, sifon, 150 g sunca slaba sau parizer. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe oul, se curata si se taie in jumatati pe lung. Se prajesc doua felii de franzela pe plita si se pun pe platou, decorindu-se cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se fierb in foarte putina apa cu condimente: o foaie de dafin, citeva boabe de piper, o lingurita de otet, sare. O parte dintre aceste fileuri se taie in bucati mici si se decoreaza cu maioneza si cu felii de rosii sau de gogosari. Cealalta parte se lasa ca atare, asezindu-se pe platou peste citeva...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... miere (daca ardeii de felul lor nu sunt iuti, mai bine ... de zahar/miere, intrucat rolul lor este de a atenua iuteala... asa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... amestec pentru sarmale, adica condimentat, aranjat tot). Pentru amestecul de carne ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... parmezan - condimente de la mama lor din Tunisia: 4 epices si cumin ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... fiarba un pic in sucul lor. Acest amestec l-am indesat in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... - 4-8 cotlete (in functie de marimea lor si de felul carnii), 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Un aperitiv usor, care prevede un festin asa cum se cuvine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sunt aperitive destul de usor de pregatit si cu siguranta foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reprezinta aperitivul perfect. Usor de facut si delicios. Surprinde-i placut pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Poti servi acest fel ca aperitiv, mic dejun sau gustare de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... atunci cand este servita ca aperitiv, vinul spumos ar trebui sa ... functie, bineinteles, de tipul de aperitive servite si de primul fel ... rose sau demi-seci. Culorile lor variaza de la galben auriu ... meniu impresionant, o atmosfera calda, o masa aranjata elegant si o multime de prieteni ... idei creative. Apeleaza la imaginatia lor si fa absolut totul pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Un aperitiv usor de preparat si delicios. Surprinde-i pe cei dragi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro