Cauta in 16.331 retete
... pus cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat,sare dupa gust, un ou si ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , putine sunt acele parti ale porcului care sa refuze o friptura buna ... distribuie uniform. Asociere: carnea de porc se asociaza in mod natural ... . Garnituri : Garniturile pentru carnea de porc sunt pe masura generozitatii ei ... adevarat nepotrivite dupa o friptura de porc. Berea, in special neagra, este o bautura traditionala langa o friptura de porc. Dar, probabil, cele mai potrivite ... Noir,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : 300 ml Pentru: carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ... : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr ... cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans ... umplut: 200 g carne tocata de vita, 250 g ciuperci (de la congelator ... , piper, sare, 1 kg muschi de porc. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet de porc sau piept de pui, iar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si piper. - 1,5 kg cotlet de porc (fara os). Pentru marinata - 3 linguri ... ml supa din concentrat de vita. Pentru crusta - 2 fire salvie, 4 crengute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro