Cauta in 21.294 retete
... pus cateva minute la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat,sare dupa gust, un ou si ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Preparat din ficat de pasare (pui, gasca, rata, etc), iepure, porc, vita si mai rar miel sau oaie, pate-ul are un ... ] Variante Pate din ficat de porc  inlocuiti vinul cu 4 linguri de ... si ghee-ul cu untura de porc. Pate din ficat de vita  inlocuiti vinul cu rom brun de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Mancarurile din organe de porc, vita sau oaie nu se gasesc pe meniul oricarui restaurant. Pentru ... deosebita. Tocanita din rinichi de porc ( Veseporkolt ) este o specialitate ungureasca foarte ... pregatit rinichii) Ingrediente: 6 rinichi de porc 1 ceapa mare 4 linguri de untura de porc 1 lingura boia de ardei dulce 2 linguri de bicarbonat de ... de tuci  topiti untura de porc. Adaugati...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gatire, se glazureaza pe carne. Porcul teriyaki nu se abate nicio ... , cotlet, coaste sau muchiulet de porc, etc. [readalso] Vezi aici si ... Ingrediente: 6 bucati cotlet ceafa de porc (a cate 180-200 grame bucata ... de a arde carnea la suprafata. Porcul teriyaki se serveste fierbinte, taiat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... suedeze. [/readalso] Reteta: Chiftele din carne Ingrediente: 1 kilogram de carne (porc, vita sau amestec) 1 ceapa mare ... paine 1 cana supa de carne (vita sau pui) 6 catei de usturoi ... de ulei cu untura de porc.[/tip] Scoateti chiftelele cu o spumiera ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de carnitas sau resturi de friptura din carne de porc sau vita. Simpla, usor de realizat acasa, quesadilla este o gustare excelenta ... : 400 grame carnitas (sau resturi de friptura de vita sau de porc) 200 grame branza cheddar (sau un cascaval bun ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz frunze de vita 100 gr orez 100 gr ... sa se raceasca. Frunza de vita o oparim cu apa fiarta si ... se scurga. Pe frunza de vita punem o lingurita de umplutura si ... lut oalei cateva frunze de vita apoi asezam sarmalele. Adaugam 2 linguri ... , acoperim cu cateva frunze de vita, punem apa cat sa le ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fasiilor de carne de porc sau vita provenite dintr-o friptura gatita inabusit cu mirodenii (pana la ... de preparare: indelung (8-10 ore) Ingrediente: 1 bucata pulpa de vita sau porc, fara os, degresata (2-3 kilograme) 1 ceapa rosie mare 3 ardei iuti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , putine sunt acele parti ale porcului care sa refuze o friptura buna ... distribuie uniform. Asociere: carnea de porc se asociaza in mod natural ... . Garnituri : Garniturile pentru carnea de porc sunt pe masura generozitatii ei ... adevarat nepotrivite dupa o friptura de porc. Berea, in special neagra, este o bautura traditionala langa o friptura de porc. Dar, probabil, cele mai potrivite ... Noir,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
250 fasole boabe,1/2 kg carne ,o ceapa (100 g), 50-100 ml untdelemn, un ardei gras,1/4 l suc de rosii, o foaie de dafin,piper sau ienibahar, marar, tarhon, cimbru,boia de ardei, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste ,2 minute, cu 4-5 linguri de untdelemn ,la foc mic.Se pune un varf de lingurita cu boia de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei ,se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnea taiata in bucati.Se amesteca pana cind se coaguleaza la suprafata,se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 300 ml Pentru: carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ... : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui Ingrediente: 250 ml bere ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ulei, 2 varfuri de cutit ... , foaia de dafin, piciorul de porc si se pune din nou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1kg. carne de vita de la ceafa, 200 gr. grasime de porc sau de vita, 15 gr. bicarbonat de sodiu 1.5 gr. slitra (salpetru), 2 gr. praf de cimbru (facultativ),3-4 dinti de usturoi, 5 gr. ardei iute, 5 gr. piper negru macinat, 2 gr. piper alb macinat, 1/2 de ceasca zeama de oase, 7-8 gr. sare, 1 gr. zahar. Mod de preparare: Carnea si grasimea se curata, se spala, se taie in bucati, se toaca cu masina si se amesteca cu usturoiul cojit si pisat si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr. carne de vita, 3 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 2 cepe, 1 felie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... macra tocata (de porc sau combinata cu vita), 6 - 8 legaturi de frunza de vita (in functie de marimea frunzei), 1 ceapa ... fiert. Se oparesc frunzele de vita care au fost spalate inainte ... compozitie se umplu foile de vita danduli-se forma de sarmaluta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com