Cauta in 21.294 retete
... minut la putere maxima. Încalzeste supa de pui, adauga amestecul de ... si jumatate, la putere maxima. Supa de ceapa se serveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul în oala în care vei face supa, apoi toaca prazul si usturoiul ... si cartofii taiati cuburi. Toarna supa de legume si laptele si ... . Pune din nou pe foc supa, adauga putin lapte si pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate legumele curatate si spalate se pun la fiert.Adaugam si concentratul de supa. Cand toate legumele sunt fierte le scoatem cu o paleta le punem in blender si le pasa. Piureul de legume se pune in zeama in care au fiert . Potrivim de sare.Deasupra presaram patrunjel verde tocat,
Reţetă de pe retete.eva.ro
... soteaza înca un minut. Adauga supa de legume si lasa la ... , aproximativ 20 de minute. Pune supa în blender, în câteva serii daca nu ... sa mixezi direct în oala. Pune supa în boluri si presara frunze tocate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa ce fierbi mazarea, toarna supa, pune sare si piper dupa ... , amesteca din nou, iar când supa începe sa clocoteasca ia-o de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie legumele cubulete. Toaca marunt varza. Pune-le la fiert, împreuna cu frunzele de dafin, în supa clocotita. Adauga sare dupa gust. Lasa la fiert 30 de minute, apoi adauga boabele de fasole si pastele fierte. Lasa sa mai dea în câteva clocote apoi ia oala de pe foc si adauga patrunjelul tocat. Se serveste cu parmezan ras presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare ... mai dai un clocot. 3. Servesti supa calda, garnisita cu smantana amestecata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si vin rosu. Se adauga supa de vita si se lasa ... 200 grade Celsius. Reteta frantuzeasca ”Supa de ceapa” a fost oferita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : carne de curcan legume de supa (patrunjel, morcovi, pastarnac etc) o gulie ... . Cand a fiert carnea, o scoateti din supa si in zeama ramasa adaugati ... oase si adaugati-o inapoi in supa. Intr-un mic bol puneti ... obtinut se toarna incet in supa in timp ce se amesteca ... grija. Se mai da o data supa in clocot, se presara patrunjelul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... oasele. Se aduce zeama de supa la punctul de fierbere, la ... cele 2 cani de zeama de supa pastrate deoparte. Zeama va încalzi ... încât sa nu reactioneze cu supa fierbinte. Se adauga ouale amestecate ... sa se gateasca pâna când supa se îngroasa usor, timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute, dupa care se adauga supa de legume si se continua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potrives­te de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste ... rezonabila.La inceput se pregateste supa de miel. Se pun oasele ... incepe sa fluiere. Se strecoara supa si se pastreaza la frigider ... se folosesc doar 3 cani din supa, restul il puteti congela. Intr ... 5 minute. Se adauga 3 cani din supa de miel preparata. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste împreuna supa de pui, dovleacul, ceapa, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul pâna ajunge la fierbere, apoi da focul mic si lasa-l sa fiarba neacoperit timp de 30 de minute. Dupa aceea, foloseste un blender pentru amestecul obtinut pâna ajunge o pasta omogena si cremoasa. Pune din nou la fiert la foc mic si lasa-l înca 30 de minute neacoperit. Adauga apoi smântâna si toarna supa crema obtinuta în boluri speciale. Se orneaza cu patrunjel sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Preparare supa Se pune morcovul la fiert intr-o cana de apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se incalzeste intr-o oala, supa de pui, apoi se amesteca intr-un bol carnea cu branza parmesan, oul, firimiturile de paine, patrunjelul, sarea si piperul. Se da supa in clocot, apoi se fac din amestecul obtinut bilute mici, care se pun in supa. Se fierbe totul pana cand acestea incep sa se ridice la suprafata. Timp de preparare: 40 de minute Portii: 4
Reţetă de pe retete.eva.ro