stufat de praz
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
ciorba praz oltenia, mancare de praz, praz, placinta praz post, ciorba de praz, placinta cu praz, stufat spanac, mancare de praz cu orez, ciorba praz carne tocata, stufat de miel
... in sine. Ingrediente : 500 grame praz (cu frunze cu tot), o ceapa ... ceapa, morcovul, telina, ardeii si prazul, dar nu foarte marunt. Taie si frunzele de praz. Pune prazul la calit in putin ulei ... celelalte legume si frunzele de praz. - Adauga seminte de marar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de miel se curata de piele, se spala si se taie in bucati potrivite. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie in bucati de 2-3 cm. Vasul roman se pune l ainmuiat in apa rece. Intr-o oala se incinge uleiul, apoi se adauga carnea si se rumeneste usor pe ambele parti, se presara cu putina sare. Cand incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se lasa sa se inabuseasca, pana se evapora o parte din vin. Carnea se intoarce pe ambele parti. Se scot apoi bucatile intr-un castron, iar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de-misec si rondele de praz. Se adau-ga felii de ... . - 4 fileuri de peste, 1 fir de praz, 2 ardei capia verzi, 2 cepe, 1 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rezista sa n-o incercati :P Ingrediente: - 1 kg. praz - 1 ceapa mare - 1/2 ceasca de ulei ... la foc mic. Se adauga prazul taiat bucati groase, morcovul taiat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Injumatatiti firul de praz, apoi taiati-l pe lung in fasii subtiri. Se prinde la mijloc cu cate un inel de ardei iute. Iar aici ,pe platou,impreuna cu frigaruile din pui : Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de pui, un fir de praz si cartofi. Spalati bine pulpele ... de unt si se prajeste prazul taiat bastonase. La sfarsit se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... forma atit de tare, iar prazul s-a contopit atit de mult cu ... sa lucrati 4 tije de praz 2 oua sare Prazul se spala, se ...
Reţetă de pe alfinuta.blogspot.com
... si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin ... pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin ... cuburi 1 ceapa, toacata 2 fire de praz, partea alba 4 linguri cu ulei ... aureasca si aceasta. Se adauga prazul taiat rondele , se pune putina ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... spiralele astea, si cum ador prazul am si trecut la treaba ... aluat foietaj 400 gr branza 1/2 praz 1 ou cateva fire marar 1 galbenus ... sare si piper si adaugam prazul tocat marunt. Intindem foaia de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... din piure de cartofi, cu praz . Eu am gasit reteta de ... pus asa: - cartofi (facuti piure) - praz - supa de legume (care se ... cartofilor, fara lapte sau unt). Prazul l-am taiat longitudinal apoi transversal ... 2 linguri de ulei. Cand s-a inmuiat prazul am pus supa de legume ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , pui, peste Ingrediente: 4-5 tulpini de praz taiate rondele groase 1 legatura de ... , pui, peste Ingrediente : 4-5 tulpini de praz taiate rondele groase 1 legatura de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru decor si gust Curatati prazul si taiati in rondele fine ... cubulete si puneti impreuna cu prazul timp de 5 minute, amestecand din ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... 1 kg pulpa de porc 2 fire praz 200 ml vin roze sare ... sa se aseze aromele. Taiem prazul rondele de circa un centimetru ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ceapa se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei, se adauga rosia tocata marunt si decojita. Dupa ce da cateva clocote, se adauga cartoful taiat cuburi si o ceasca cu zeama de supa. Se lasa sa fiarba, la sfarsit se ingroasa stufatul cu o lingura de faina diluata in apa. Se condimenteaza si se adauga mararul verde tocat marunt, se opreste focul si se lasa sa stea innabusit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mine nu exista Paste fara stufat, dar anul asta v-am mai ... de preparare: Mie imi place stufatul cu putine ingrediente, pentru ca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se taie carnea de miel in bucati potrivit de mari, care se prajesc usor intr-o tigaie cu putin ulei pana se rumenesc, apoi se pun intr-o cratita. Firele de ceapa si usturoi, spalate, uscate si taiate in bucati de cca 3 cm se pun in aceeasi tigaie, in care se mai adauga putin ulei. Bucatile de ceapa si usturoi se tin putin in ulei pe foc, doar pentru a se inmuia, nu trebuie lasate sa se rumeneasca. Se adauga ceapa si ustoroiul, in cratita, peste carne, odata cu uleiul din tigaie. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa se toaca, se pune la calit in ulei, se adauga rosiile tocate si se lasa sa fiarba. Cand e gata fiarta ceapa, se adauga faina diluata in putina apa. Se mai lasa sa fiarba 10 min, se condimenteaza si poate fi folosit ca si garnitura langa orice friptura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O tocanita vestitor al primaverii, numai buna sa puna capat postului Pastelui si sa dea un nou implus anului gastronomic. Un fel domnesc romanesc, imprumutat din bucataria franceza a secolului XIX. Portii: 2 Timp preparare: 90-100 minute Ingrediente: 500 g carne de miel 30 fire ceapa verde 30 fire usturoi verde 3 linguri untura 1/2 lingurita faina 2 linguri bulion (sau 500 g rosii) 1 lingura otet sare un praf de zahar. Preparare: 1. Carnea bine spalata si taiata bucati se prajeste cu o...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... loc de spanac se fierbe praz in apa se scurge apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ce fel de musaca va place? Retete-s multe si variate. Una care usor se face E-n pozele alaturate.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com