Cauta in 21.292 retete
... si se lasa la racit. Carnea se fierbe separat in apa ... tigaie se adauga maruntaiele si carnea tocate marunt si se rumenesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , în stilul clasic, cu apa fiarta, sare si ulei. Fierbe carnea de pui taiata cubulete, în apa cu sare, pâna când se patrunde ... vei adauga si bucatele de pui. Dupa ce remarci ca legumele si puiul s-au rumenit, poti adauga rosiile decojite în tigaie, împreuna cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pui, 1 ceasca smantana, 1/2 lingura faina, verdeata, 50 gr.unt, sare, zeama de carne Mod de preparare: Se inabusa in unt bucatile de pui, se toarna putina zeama de carne sau apa, se sareaza si se lasa sa fiarba incet pana ce se fragezeste carnea. Se adauga atunci smantana amestecata cu faina si verdeata taiata fin. Se lasa sa dea citeva clocote ca sa fiarba faina. In acelasi mod, se poate pregati si miel cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr carne(vaca, vitel, pui), 1 conopida mare, 1 lingura faina, 1 lingura grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii ... : Daca este tinara se inabusa carnea cu ceapa, daca este batrina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... muschi de pui, 2 rosii, o ceapa, 1 morcov, 12 prune uscate (fara simbure ... , putin vin alb, supa de carne (daca se doreste in loc ... ) Mod de preparare: Muschiul de pui se pune in cratita cu ... si apa (sau supa de carne), cat sa acopere tota compozitia ... scot din cratita bucatile de carne si 4 prune (cite una de ... piure. Se pun la loc carnea si prunele pastrate si mincarea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui, 750 gr fasole, 2 linguri untura, 1 ceapa, 1/2 pahar zeama de carne sau apa, 5-6 rosii, 1 lingurita verdeata ... preparare: Se prajesc bucatile de pui in untura pana incep sa ... jumatate de ceasca zeama de carne (in lipsa, apa), fasolea curatata ... ceapa cruda, adaugind-o in acest caz o data cu zeama de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne tocata de porc, 1 kg. piept de pui fara piele si os, 3 felii ... de preparare: Se amesteca bine carnea de porc macinata cu usturoiul ... se omogenizeaza compozitia. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitel. Se asaza compozitia de carne pe fileurile de pui si se ruleaza. Morcovii si telina se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantana, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecand bine. Se presara cu patrunjel tocat...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 200 de grade Celsius Pune puiul si bucatile de lamâie ... 30 de minute, pâna când puiul începe sa se rumeneasca. Dupa ... . Pune floretele de broccoli în tava pe lânga pui, presara usturoiul pe carne, apoi stropeste cu zeama de lamâie ... înca 15 minute, pâna când carnea este bine facuta si rumenita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carne de pui ( piept, pulpe), 2 vinete, 2 gogosari murati, 2 ardei capia, 4 oua, 2 cepe ... Mod de preparare: Bucatelele de pui se prajesc in unt si ... pun legumele calite, bucatelele de pui, ceapa cu rosiile si la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui, 1/4 kg. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1/2 lingura faina, zeama de carne, sare, unt Mod de preparare: Se pun bucatile de pui intr-o cratita cu o lingura de ... adauga cite putina zeama de carne, pana sunt fierte ciupercile. Se asaza puiul deasupra, se sareaza, se acopera ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne de pui dezosata, taiata fisii; 300 gr. ceafa de porc, taiata ... ; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec ... : In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de branza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preferate cand ajungem in restaurantele chinezesti. Am tot cautat o reteta care ... blogchef.net Ingrediente: - 1 piept de pui taiat in cubulete - ulei pentru ... pentru prajit, dati bucatile de pui prin aluatul de amidon, astfel ... scoate pe un servetel. Pastrati puiul la cald pana pregatiti sosul ... cand sosul capata consistenta. Asezati puiul prajit intr-un vas mai ... si turnati sosul caldut...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... grade Celsius. Pune pulpele de pui într-o tava pentru copt unsa. Unge puiul cu sos, întoarce bucatile de carne si unge-le si pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui, 300 gr. carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 ... porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se ... unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa ... -se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in ... fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in ......
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Primul pas este sa se pregateasca o marinata din lapte de cocos, curry si sos de soia în care se introduc bucatile de pui. Aceasta combinatie se lasa la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinata, scoasa din sos, se da prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinata. Preparatul astfel obtinut se baga la cuptor, unde se lasa pâna când sosul se îngroasa si carnea se patrunde. Ca si garnitura, la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rapida care m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care ... mai mare dragul sa inmoi bucatelele de carne. Ingrediente: 1 piept de pui sare/piper 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru ... , piper Taiati felii pieptul de pui si condimentati-l cu sare si ... amidon si putina sare. Treceti carnea prin amestec si prajiti-o in ... timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in 1,2 l de apa. Din cind ... borsul de preferinta fiert separat, puiul fiert taiat bucati si verdeturile ... da intr-un clocot si nu se drege. - 1 kg carne de pui, 1 l bors, 200 g taitei, 3 legaturi: marar, patrunjel si loboda, o crenguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro