Cauta in 20.697 retete
Se bat galbenusurile cu zaharul ,apoi se adauga uleiul si se bat in continuare pana devine ca o crema. Se adauga faina amestecata cu cacao si praful de copt.Se bat spuma albusurile spuma si se incorporeaza cate putin in aluat.Atentie ,este foarte important sa adaugam albusurile spuma la final,pentru ca blatul sa fie pufos . Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit,la foc mic,pana se desprind marginile de peretii tavii.Se poate face si testul cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zile, bunica imi facea chipsuri de cartofi. Feliute subtiri de ... sa incerc sa face aceste chipsuri la cuptor. Si au iesit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Branza va fi adaugata la sfarsit in sos, taiata in bucatele. Sosul nu trebuie sa clocoteasca si cand branza a topit il retrageti imediat de pe foc, daca nu branza se va transforma ca in grasime, sosul va deveni prea sarat si gustul va fi denaturat. Am patit lucrul asta, saptamana trecuta, cand am vrut sa fac ramequin de branza topita pe foc si gratinata in cuptor. Invatam multe, facand experiente gresite.Am vrut sa fac o reteta dintr-o carte, dar nu aveam prea multe detalii, cum si cand si de...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... si piper dupa gust Pentru chipsuri - o sfecla rosie - 2-3 lingurite ulei de ... si piper dupa gust. Pentru chipsuri se curata sfecla rosie de ... la foc moderat pana cand chipsurile se usuca si sunt crocante ... in boluri si ornati cu chipsuri de sfecla. Eu am presarat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Concursul a ajuns la final, va multumesc tututror pentru participare si multumesc sponsorului pentru generozitate! Dupa ce am eliminat inscrierile duble si cele anonime au ramas 196 participanti. Lista participantilor: 1. Julie Julia 2. loredana nicoleta 3. Barcer Mihaela 4. Silvia Puiu 5. Eu Sergiu 6. Popescu Cristina 7. Daiana Vereb 8. Andreea Isbinda 9. Liana Toma 10. Emilia Iacob 11. Olguta Oana 12. Dogaru Goncea Anelia 13. Ana Maria 14. BACOS IULIANA 15. Dana Ro 16. Diana Farcas 17. Paun...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Indigriente: 2 cepe mari 2 cuti de rosii cubulete ulei,sare,piper, bicarbonat,vegeta,o lingurita de zahar ,ardei iute (dupa preferinta mai picant) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la foc mic circa 30 min.amestecind mereu. Se ia de pe foc se pune o lingurita de zahar si se mixeaza cu blenderul bine. Se adauga condimentele dupa preferinta se mai da un clocot la sos si se adauga bicarbonatul si se amesteca...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul sfaramicios Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura; Folositi unt proaspat, de calitate buna; Inlocuiti oul intreg cu doua galbenusuri; Lasati aluatul sa se odihneasca o ora, in cazul cand il folositi pentru tarte, sau folositi-l imediat dupa ce a fost framantat, daca faceti din el prajituri uscate; Aluatul trebuie lucrat repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca; Raciti-va mainile, inainte de a-l prepara; Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro