Cauta in 17.960 retete
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ... raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Mazarea,morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul,apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca. Mazarea se stercoara si se pune sub un jet de apa rece.Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare . In acelasi vas in care fierbem mazarea oparim 3-4 min si ardeii. Bucatile de soia le-am taiat baghete.Morcovul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ramas. Se serveste in farfurie snitelul cu garnitura de ciuperci, orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se ... (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Se trec bucatile de carne prin faina, prin ouale batute, care au fost amestecate cu cascavalul ras si apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul infierbintat si se mentin la cald. Se servesc cu cartofi prajiti si salata de sezon sau muraturi. - Pentru 10 portii: 1 kg carne de porc, pentru fripturi, 100 g faina, 3 oua, 200 g pesmet, 100 g cascaval, 250 ml ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat putin snitelele, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu ... se aseaza in tigaie langa snitel. Deasupra se aseaza feliile de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... parte , cite 2 minute. Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... vor rezulta 12 buc. de snitel. - 1 kg carne tocata slaba, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa ... la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat snitelele usor cu ciocanul de lemn, apoi se prajesc in ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga vinul si caperele, lamaia taiata felii subtiri, si se lasa sa dea un clocot. Se serveste cu salata de cartofi sau mamaliga. - 8 snitele subtiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspat macinat, 50 ml vin rosu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lamai. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... din nou se domoleste focul. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare. - 750 g carne macra de vitel (de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi, care se serveste cu snitelele calde. - 1 kg cartofi fierti (cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie felii, se bate si se condimenteaza. Se prajesc feliile pe ambele parti. Se pun al inabusit cu ceapa taiata marunt, sucul de rosii, vinul si putina apa calda. Cind sunt aproape gata se adauga sare, piper, cimbru, patrunjel si rosiile taiate marunt. Se serveste cald cu o garnitura de legume. - 800 g carne, ulei, 300 g ceapa, 300 g rosii, patrunjel, sare, piper, 300 g suc de rosii, un pahar vin alb, cimbru, legume asortate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si pasta de tomate dizolvata in putina supa. Cind ceapa s-a inabusit, se adauga restul de supa si se continua fierberea cca 30 minute. Sosul format se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge untul si se caleste putin orezul. Se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba circa 20 de minute la foc mic (ca sa se umfle). Dupa 15 minute de fiert, se introduce si mazarea. Se curata usturoiul, se toaca marunt si se amesteca cu patrunjelul si coaja de lamaie. Se spala fileurile de pui, se zvanta, se dau cu un praf de sare si se prajesc in ulei incins cate 3-4 minute pe fiecare parte. Cascavalul si jumatate din amestecul de arome (usturoiul, verdeata si coaja de lamaie) se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei. - 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... praz si se amesteca bine. Snitelele: Se taie pieptul de pui ... , piper, 2 linguri ulei de masline. Snitelele: 200 g piept de pui (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fara piele, batuti ca pentru snitel, sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro