Cauta in 16.331 retete
... de bine s-ar putea numi snitel cu sos sau piccata de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doua, pe lungime, ca pentru snitel. Acoperiti bucatile de carne cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Un pranz rapid, foarte hranitor si foarte pe gustul sotului meu. Pentru snitele cu susan avem nevoie de un piept mare de pui (ies in jur de 6 bucati) pe care il taiem felii subtiri, il batem cu ciocanelul, il condimentam cu sare si piper si il dam intai prin 2 oua amestecate cu 5 linguri de faina (trebuie sa fie o compozitie groasa, ca o smantana), apoi le dam prin pesmet (foarte putin) si la sfarsit prin susan cat incape. Le prajim in baie de ulei, la foc foarte mic, ca sa se patrunda bine....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau margarina. Se serveste linga snitelele cu crusta de cartofi. Crusta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... presara cu piper. Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se ... prin faina, prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ramas. Se serveste in farfurie snitelul cu garnitura de ciuperci, orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se ... (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate cu ciocanul de snitele. Se trec bucatile de carne prin faina, prin ouale batute, care au fost amestecate cu cascavalul ras si apoi prin pesmet. Se prajesc in uleiul infierbintat si se mentin la cald. Se servesc cu cartofi prajiti si salata de sezon sau muraturi. - Pentru 10 portii: 1 kg carne de porc, pentru fripturi, 100 g faina, 3 oua, 200 g pesmet, 100 g cascaval, 250 ml ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin pesmet. Veti constata ca snitelele sunt foarte pufoase si gustoase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat putin snitelele, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu ... se aseaza in tigaie langa snitel. Deasupra se aseaza feliile de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... parte , cite 2 minute. Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... vor rezulta 12 buc. de snitel. - 1 kg carne tocata slaba, 2 oua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa ... la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat snitelele usor cu ciocanul de lemn, apoi se prajesc in ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga vinul si caperele, lamaia taiata felii subtiri, si se lasa sa dea un clocot. Se serveste cu salata de cartofi sau mamaliga. - 8 snitele subtiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspat macinat, 50 ml vin rosu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lamai. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... din nou se domoleste focul. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare. - 750 g carne macra de vitel (de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi, care se serveste cu snitelele calde. - 1 kg cartofi fierti (cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro