Cauta in 20.697 retete
... ca specialitate austriaca si ungureasca, snitelul de curcan este mai putin popularizat ca mancare nationala israeliana. Snitelul de curcan, trecut prin faina ... si un gust neintalnit in snitelele de curcan europene, dat de ... de paine sau matza . Prajiti snitelele pe ambele parti in grasime ... pasare sau ulei incins. Scoateti snitelele pe servetele de hartie absorbanta pentru a elimina excesul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din cauza variantei Google Chrome. Snitel, Stefan adora. Am pregatit pentru ... bateti-o cu un ciocan de snitel (mi-a iesit 12 bucati). Sarati ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... felii, o bateti cu ciocanul pentru snitel, pana cand dubleaza de suprafata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de bine s-ar putea numi snitel cu sos sau piccata de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doua, pe lungime, ca pentru snitel. Acoperiti bucatile de carne cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a scazut destul, se lasa deoparte. Snitelele se bat usor, se presara ... in cind cu vin. Cind snitelele sunt aproape gata, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne, o lingura pesmet, o lingurita faina, 1 ou, o lingura ulei, lamiie, piper Mod de preparare: Se taie felii de carne de aceeasi grosime, se sareaza putin, se pune piper si se bat cu ciocanul sa se fragezeasca. Snitelele astfel obtinute se dau prin faina, apoi prin oul batut ca pentru omleta si in sfirsit prin pesmet. Se prajesc in ulei bine incins. Mod de servire Se pun pe un platou cu rondele de lamiie si garnitura de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 carne de vitel sau de porc, fara oase, 150 g unt, 1 ceapa, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, 1 cescuta de vin alb, 1/2 kg cartofi, gogosari Mod de preparare: Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele. Mod de servire Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un pranz rapid, foarte hranitor si foarte pe gustul sotului meu. Pentru snitele cu susan avem nevoie de un piept mare de pui (ies in jur de 6 bucati) pe care il taiem felii subtiri, il batem cu ciocanelul, il condimentam cu sare si piper si il dam intai prin 2 oua amestecate cu 5 linguri de faina (trebuie sa fie o compozitie groasa, ca o smantana), apoi le dam prin pesmet (foarte putin) si la sfarsit prin susan cat incape. Le prajim in baie de ulei, la foc foarte mic, ca sa se patrunda bine....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si piper. Mod de servire Snitelele se servesc cu sos si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... . Mod de servire Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... prajire. Dintr-un kg. carne vor rezulta 12 buc. de snitel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... si din nou se domoleste. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei ... de servire Cind sunt gata, snitelele se servesc calde cu cartofi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la ... si unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze. // Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vitel, 250 gr. smantana,1 lingura faina, 1/2 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Mod de preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg Mod de preparare: Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se paneaza. Mod de servire Se servesc cu sote de legume.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. carne de vitel, grasime, sare, piper, 5 felii lamiie, faina, ou, pesmet Mod de preparare: Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sunt gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau sifon, sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecand neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia...
Reţetă de pe www.retete-bune.com