Cauta in 17.960 retete
... ca specialitate austriaca si ungureasca, snitelul de curcan este mai putin popularizat ca mancare nationala israeliana. Snitelul de curcan, trecut prin faina ... si un gust neintalnit in snitelele de curcan europene, dat de ... de paine sau matza . Prajiti snitelele pe ambele parti in grasime ... pasare sau ulei incins. Scoateti snitelele pe servetele de hartie absorbanta pentru a elimina excesul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... din cauza variantei Google Chrome. Snitel, Stefan adora. Am pregatit pentru ... bateti-o cu un ciocan de snitel (mi-a iesit 12 bucati). Sarati ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... felii, o bateti cu ciocanul pentru snitel, pana cand dubleaza de suprafata ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de bine s-ar putea numi snitel cu sos sau piccata de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... doua, pe lungime, ca pentru snitel. Acoperiti bucatile de carne cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... a scazut destul, se lasa deoparte. Snitelele se bat usor, se presara ... in cind cu vin. Cind snitelele sunt aproape gata, se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un pranz rapid, foarte hranitor si foarte pe gustul sotului meu. Pentru snitele cu susan avem nevoie de un piept mare de pui (ies in jur de 6 bucati) pe care il taiem felii subtiri, il batem cu ciocanelul, il condimentam cu sare si piper si il dam intai prin 2 oua amestecate cu 5 linguri de faina (trebuie sa fie o compozitie groasa, ca o smantana), apoi le dam prin pesmet (foarte putin) si la sfarsit prin susan cat incape. Le prajim in baie de ulei, la foc foarte mic, ca sa se patrunda bine....
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si piper. Mod de servire Snitelele se servesc cu sos si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cascaval. Se da forma de snitel, stringindu-se bine intre miini ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne de vitel, 250 gr. smantana,1 lingura faina, 1/2 pahar vin, 2 linguri grasime, 1 foaie dafin, sare, piper, 2 linguri bulion Mod de preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. carne vitel (sau porc), 4 linguri faina, 1 lingura ulei, 2 oua, 4 linguri lapte sau sifon, sare, ulei pentru prajit Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecand neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau margarina. Se serveste linga snitelele cu crusta de cartofi. Crusta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... presara cu piper. Se sareaza snitelele, se ung cu pesto, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa se prajeasca complet o parte si apoi se intoarce, prajind complet si a doua parte, fara sa se mai revina. Mod de servire Se serveste imediat cu putin unt pe deasupra fiecarei bucati si patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si combinate dupa gust. Apoi, snitelul se indoaie in jumatate, se ... prin faina, prajindu-l ca si snitelul parizian si servindu-l la fel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
750 gr. carne macra(de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2 oua, 2-3 linguri untura, faina, pesmet, piper, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Mod de servire Se servesc cu cartofi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de vita sau vitel, 500 gr. ceapa alba, 50 ml ulei, sare, piper Mod de preparare: Carnea se portioneaza in felii si se bate ca pentru snitele. Se pune sare si piper pe fiecare felie de carne. Se curata ceapa, se spala si se taie pestisori sau solzi. Intr-o cratita se pune uleiul, se lasa sa se infierbinte, apoi se adauga ceapa taiata si se lasa pana primeste o culoare sticloasa. Se asaza feliile de carne peste ceapa, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Este gata cind carnea...
Reţetă de pe www.retete-bune.com