Cauta in 21.294 retete
... Prajiti snitelele de vitel intr o tigaie ,apoi taiati le in cuburi ... raceasca. Puneti laolalta cuburile de snitel,jambonul,branza,patrunjelul,sosul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma Se ia din compozitie cate putin si se da forma preferata piftelutelor. Acestea se pun usor, pentru a nu se desface, in tigaia cu ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa ... la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai mare decit cea a unui snitel obisnuit si grosimea de 1/2 cm ... intregime intre jumatatile de carne.Snitelele se trec apoi prin faina ... , altfel cascavalul se va intari.Snitelul parizian se poate prepara, la ... unt aromat deasupra ca si snitelele vieneze. - 2 snitele mai mari (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat snitelele usor cu ciocanul de lemn, apoi se prajesc in ulei, pe fiecare parte, cam 1-2 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga vinul si caperele, lamaia taiata felii subtiri, si se lasa sa dea un clocot. Se serveste cu salata de cartofi sau mamaliga. - 8 snitele subtiri de porc, 2 linguri de untdelemn, sare, piper proaspat macinat, 50 ml vin rosu sec, 1-2 linguri de capere (facultativ), 1-2 lamai. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bate carnea cu lama cutitului. Snitelul se prepara in momentul cind ... din nou se domoleste focul. Snitelul se poate prepara si trecindu ... gustos trecut de doua ori. Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare. - 750 g carne macra de vitel (de la pulpa), 1 lingurita ulei, 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi, care se serveste cu snitelele calde. - 1 kg cartofi fierti (cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie felii, se bate si se condimenteaza. Se prajesc feliile pe ambele parti. Se pun al inabusit cu ceapa taiata marunt, sucul de rosii, vinul si putina apa calda. Cind sunt aproape gata se adauga sare, piper, cimbru, patrunjel si rosiile taiate marunt. Se serveste cald cu o garnitura de legume. - 800 g carne, ulei, 300 g ceapa, 300 g rosii, patrunjel, sare, piper, 300 g suc de rosii, un pahar vin alb, cimbru, legume asortate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si pasta de tomate dizolvata in putina supa. Cind ceapa s-a inabusit, se adauga restul de supa si se continua fierberea cca 30 minute. Sosul format se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se incinge untul si se caleste putin orezul. Se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba circa 20 de minute la foc mic (ca sa se umfle). Dupa 15 minute de fiert, se introduce si mazarea. Se curata usturoiul, se toaca marunt si se amesteca cu patrunjelul si coaja de lamaie. Se spala fileurile de pui, se zvanta, se dau cu un praf de sare si se prajesc in ulei incins cate 3-4 minute pe fiecare parte. Cascavalul si jumatate din amestecul de arome (usturoiul, verdeata si coaja de lamaie) se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia preparata si se prajeste in uleiul bine infierbintat. Se serveste fierbinte cu salata verde, salata de rosii, de castraveti sau de varza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileul se taie in bucati potrivite, se dau prin faina si se prajesc usor. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, praf de nucsoara, rosiile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat fin. Se lasa sa fiarba 25-30min. Se serveste cu fasole verde fiarta si inabusita in ulei. - 1,2 kg file de porc, 300 g suc de rosii, 300 ml vin alb, 2 cutii mici cu fasole verde, 200 g faina, sare si piper, patrunjel, nucsoara. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... praz si se amesteca bine. Snitelele: Se taie pieptul de pui ... , piper, 2 linguri ulei de masline. Snitelele: 200 g piept de pui (sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fara piele, batuti ca pentru snitel, sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bucati snitel, sare, piper, 200 g branza ricotta, o lingura de unt, o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Mazarea,morcovul si bucatile de soia se fierb in acelasi vas impreuna cu cei doi catei de usturoi si vegeta. Mai intai punem morcovul,apoi cam cand acesta e fiert pe jumatate punem mazarea si bucatile de soia pe care le lasam 10 min si le scoatem sa se raceasca. Mazarea se stercoara si se pune sub un jet de apa rece.Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare . In acelasi vas in care fierbem mazarea oparim 3-4 min si ardeii. Bucatile de soia le-am taiat baghete.Morcovul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru a obtine un astfel de snitel de post este folosirea unui ... pentru a absorbi excesul de grasime. Snitelul de ciuperci se serveste cald ... de ml.[/tip] [tip]Pentru un snitel mai crocant, puteti trece ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sos dens de vin . Un snitel natur sau o friptura la tigaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro