Cauta in 21.294 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: 100 gr paste "creste" 3 smochine 100 gr mozzarella 100 gr prosciutto 1 lingura ulei de masline 1 lingura otet balsamic Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Le scurgem apoi si le trecem prin jet de apa rece. Facem un pat de rucola pe un platou si asezam deasupra pastele. Punem deasupra prosciutto facut sul si smochinele taiate in sferturi. Rupem mozzarella bucatele mici si presara, deasupra. Stropim cu ulei de masline si otet balsamic.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... oara sa fac o tarta de smochine, cu o diferenta, dupa ce am scos-o din cuptor, pe fiecare smochina am pus un pic de ... - 2 linguri de smantana dulce - 1 ou - 6 smochine violete - 2 linguri de miere de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Sau bautura preferata a Nataliei. De ceva vreme, gustarea de dimineata este un smoothie mare pe care Natalia il bea cu nesat. Fac multe tipuri de smoothie, dar asta este favoritul ei. Cremos, dulce, aromat. Ingrediente 200 ml lapte 1 banana 1 smochina cativa fulgi de cocos Totul dat bine in blender, servit la un episod din Peppa Pig e
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pufos ca un nor prietenos, Rapid, se intelege de la sine, Este mult prea delicios Este checul cu smochine. INGREDIENTE 4 oua 150 g de zahar (am folosit zahar brun) 180 g de faina 1 plic praf de copt 50 ml ulei 140 g iaurt (am folosit iaurt cu 5% grasime) un praf de sare [&] Post-ul CHEC PUFOS CU IAURT SI SMOCHINE PROASPETE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Din vacanta de vara toamna vine Cu struguri, nuci, dulceata de smochine
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Una dintre cele doua metode de murare a castravetilor  alaturi de cea in saramura  consevarea in otet da un gust mai proaspat si mai acidulat. Iar castravetii murati in otet au un gust deosebit. O reteta clasica, mereu la moda. Reteta: Castraveti murati in otet Ingrediente: 4 kilograme castraveti cornison 4 litri apa 1 litru otet de buna calitate 1/2 cana de sare grunjoasa, neiodata 4 linguri de zahar 3 radacini de hrean 2 cepe 1 capatana de usturoi 1/2 cana boabe de mustar 1 lingura boabe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Continuand ideea lansata saptamana trecuta (cititi aici primul articol), va propun din nou un meniu economic, potrivit sezonului si bland cu bugetul! :) Probabil ca cea mai buna metoda de a economisi gatind este sa tineti un meniu saptamanal si sa cumparati doar strict ce puneti pe lista si sa construiti meniul in functie de ceea ce aveti deja in casa. De exemplu, in cazul supei recomandate de azi, ea consuma extrem de eficient o mana de mazare congelata ramasa de la o alta mancare, ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 1/2 kg gogosari, 1 1/2 ardei, 1 kg vinete, 1 kg ceapa, 1/2 l ulei, 1 litru bulion, 3-4 foi de dafin, piper, sare Mod de preparare: Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat de cotoare si seminte si taiat cubulete) si vinetele curatate crude de coaja si taiate cubulete. Se lasa sa se inmoaie bine ardeiul si gogosarul, iar la urma se adauga bulionul, foile de dafin, piperul si sare, dupa gust. Se lasa sa mai dea citeva...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi, 300 gr. sfecla rosie, 2 gogosari in otet, 2 castraveciori, 200 gr. fasole verde (din conserve), 100 gr. morcovi, 100 g telina, 100 ml ulei, otet, sare Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja. Separat, in apa usor sarata, se fierb morcovii si telina si tot separat, sfecla rosie. Se taie toate legumele fierte in cuburi mici, se combina si se asezoneaza cu ulei, otet si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com