Cauta in 21.294 retete
... inlocuiesc cu succes carnea, ceea ce va face ca rosiile tale umplute sa fie un preparat cu un gust bogat. Daca ... cand le servesti. Ingrediente: 10 rosii, 250 grame ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ... : Se taie un capacel in partea de sus a rosiei, se scoate miezul cu grija si se pun cu gura in ... cand compozitia scade. Se umplu rosiile si se presara pesmet. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosii, carne de pasare (ramasa de la supa sau de la ... Mod de preparare: Se aleg rosii mijlocii si foarte proaspete, se ... . Cu compozitia rezultata se umplu rosiile. Mod de servire Se pun rosiile umplute pe un platou si se garnisesc cu frunzulite de patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba mica - 1,5 l apa - sare si piper dupa gust Pentru chipsuri - o sfecla rosie - 2-3 lingurite ulei de masline - oregano - sare Intr-o oala se pun ... cu sare si piper dupa gust. Pentru chipsuri se curata sfecla rosie de coaja, se taie ... si ornati cu chipsuri de sfecla. Eu am presarat si putina nuca prajita si tocata. Optional puteti ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
2-3 buc. radacini de sfecla, 2 linguri ulei, 1/4 pahar otet, piper, sare, marar, patrunjel Mod de preparare: Sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor, se curata, se taie pai sau rondele, se pune intr-un castron, se sareaza si se presara cu piper. Se adauga ulei, otet, se amesteca si se aranjeaza in salatiera. Se presara apoi cu marar sau cu patrunjel verde tocat marunt. Mod de servire Se serveste la carne fripta sau fiarta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg. branza de vaca, 100 gr. unt, 1 lingura marar tocat, rosii tari si frumoase, sare Mod de preparare: Brinza de vaca, bine stoarsa de zer, se freaca cu untul si sarea. Se aleg rosii tari si rotunde, se taie un capac si se scobesc de toata saminta. Se umplu cu branza frecata cu untul, se presara cu putin marar tocat si se tin la rece. In acelasi mod se pot umple rosii cu urda sau cas dulce. La urda se adauga mai mult marar tocat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vinata mare, 2 cepe, 3 linguri ulei, rosii, sare, piper, patrunjel Mod de ... , sarea si piperul. Se aleg rosii mici si tari, se taie ... se pune pe mijlocul fiecarei rosii o frunzulita de patrunjel. Tot astfel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri ulei, 1 lingura pulpa de rosii (din conserva), piper, grasime pentru ... . Mod de preparare: Se spala rosiile, se sterg bine, se taie ... se calesc in uleiul incins, pana ce devin sticloase. Miezul de rosii se toaca mai mari, se amesteca cu pulpa de rosii si se pun pe foc ... intr-o forma unsa. Se asaza rosiile scurse- una langa alta - in ... sa alunece usor in cate-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 rosii mari, salata de vinete Mod de preparare: Rosiile se spala, se taie un capacel si se scoate miezul cu o lingurita. Se umplu cu salata de vinete si se acopera cu capacelul. Se orneaza cu verdeata. Rosiile se pot umple cu diverse salate (de dovlecei, de orez, de ciuperci, de conopida).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... diferite retete de chips de sfecla, deci am vrut sa incerc ... dezamagita de gust. Poate ca sfecla mea, din gradina mea, nu ... buna, am pus seminte de sfecla de Egipt, dar gasesc ca ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
2 buc. rosii, 2 ficati de pasare, miezul de la o felie de franzela, 25 gr. unt, o lingutita verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb ficateii in unt, inabusit, cu putina apa si sare. Se lasa sa se raceasca, se sfarima cu furculita in sosul cu unt, se amesteca cu miezul de franzela inmuiat in apa apoi stors si verdeata. Se umplu rosiile golite de miez cu acest amestec. Se toarna peste rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 rosii potrivite, 100 gr. ton sau salau fiert, 50 gr. unt, zeama de la 1/2 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele, zeama de lamiie si piperul, continuind frecatul pana se obtine o pasta omogena si pufoasa. Cu aceasta pasta se umplu rosiile, care se asaza pe un platou cu frunze de salata verde si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii mai mari, 1 pachet de soia granule, delikat, marar, patrunjel, ulei ... Mod de preparare: Se aleg 4-5 rosii mai mari, li se taie ... si patrunjel si se umplu rosiile cu acesta compozitie. Se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii mari, 300 gr. ciuperci, 50 ml ulei, 1 buc. ceapa, o lingura ... . Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara fiecare rosie cu pesmet, se stropesc cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 kg rosii, miez de paine, verdeata, sare, piper, un catel de usturoi, untdelemn, pesmet Mod de preparare: Se aleg rosii frumoase, se taie in doua si se scot semintele. Se sareaza si se aseaza intr-o tava unsa cu untdelemn. Deoparte se toaca o bucata de miez de paine cu 2 rosii curatate de pielita si fara samburi, putina verdeata, sare, piper si un catel de usturoi. Se umplu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii de gradina mici, 1-2 conserve mari de porumb dulce, 4 linguri maioneza, 3 linguri mustar dulce picant, piper, sare Mod de preparare: Se taie rosiile in jumatate, se scobesc, miezul se amesteca cu porumbul, maioneza si mustarul, se adauga sare si piper. Cu acest amestec se umplu jumatatile de rosii si se dau la frigider. Mod de servire Se servesc pe frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se aleg rosii mijlocii, se spala, se taie ... capacel, se scoate o parte din miez, se pune putina sare si ... . Cu aceasta compozitie, se umplu rosiile si se decoreaza cu patrunjel verde. Se pun rosiile intr-o cratita de tuci smaltuita, se aseaza printre ele miezul de rosii, 2-3 linguri de ulei, 100 ... 10 minute. Mod de servire Rosiile se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4-5 rosii mari, 1-2 catei de usturoi, ulei, 1 vinata, patrunjel, sare Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se presara inauntru cu sare. Se taie vinetele cubulete si se prajesc in ulei impreuna cu miezul rosiilor trecute prin sita si cu usturoiul pisat. Se umplu rosiile, se stropesc cu ulei, se presara cu patrunjel tocat si se dau la cuptor sa se rumeneasca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar ... Mod de preparare: Se aleg rosii proaspete si tari, se spala ... capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs ... . Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 rosii mici si tari, 150 gr. peste fiert, 1 ceapa, 50 g unt, zeama de la jumatate de lamiie, sare, piper si ulei Mod de preparare: Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cind amestecul devine ca o pasta, se umplu rosiile, care apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii de marime mijlocie, oua, sare Mod de preparare: Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pune deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt sau ulei. Se dau la cuptor. Se verifica daca sunt gata ridicind capacelul rosiei. Important: Nu se pune capac la vasul de jena!
Reţetă de pe www.retete-bune.com