Cauta in 17.642 retete
... fiecare dimineata. Azi avem ochiuri romanesti, varianta mult mai sanatoasa a ochiurilor ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se ... frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert ... , apoi, ordonat, in rinduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de ... nevoie, cu grasime. Se fierb sarmalele la foc mic, in cuptor ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se amesteca si se formeaza sarmalele cu foile de varza alese ... jur imprejur un rand de sarmale, iar la mijloc si deasupra ... fiert, se pune cratita cu sarmale in cuptor, unde se lasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de varza si se pun sarmalele la prajit intr-o tigaie cu ... -o tava, se pregateste sosul pentru sarmale. Se toaca marunt varza ramasa ... . In acest sos, se pun sarmalele prajite si se baga tava in cuptor 45 de minute. Sarmalele se servesc impreuna cu sosul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aceste sarmalute delicioase le-am preparat pentru masa de Paste. Reteta este similara cu cea pentru sarmalute in foi de vita, dar gustul este diferit si textura la fel, datorita frunzelor delicate si acrisoare de stevie. Noua ne plac atat de mult, incat le-am mai facut de trei ori in primavara asta si cred ca le voi mai face din nou pana dispare stevia. De ce aveti nevoie: Pentru
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
... otet si sare. Se fac sarmale de marime potrivita si se ... foc potrivit aproximativ 2 ore. Cind sarmalele sint fierte, se bat cele ... fierbinte si se toarna peste sarmale. - 1 varza dulce, 300 g carne tocata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se infasoara exact ca pe sarmale - de preferat capetele introduse in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incerca in rubrica blogurile culinare romanesti,( situata in coloana din dreapta ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Unisol de a promova retetele traditionale romanesti, gatite insa intr-o maniera sanatoasa ... .ro puteti gasi retetele clasice romanesti, pe care le iubiti si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... stevie, in care se infasoara sarmalutele. Pe fundul vasului se pune ... taiat fisii. Se asaza apoi sarmalutele printre ele, se pun 3-4 rosii ... cu bors si se lasa sarmalutele sa fiarba la foc domol ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de mai sus. Se fac sarmale mici care se pun intr ... alb care se toarna peste sarmale, cand acestea au scazut si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de Jurnalul National - Povestile Bucatariei Romanesti Asa cum v-am mai amintit ... - Carti din colectia Povestile Bucatariei Romanesti au plecat catre : Carp Loredana ... in promovarea traditiei si a bucatariei romanesti alaturi de Jurnalul National si ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Se opareste varza in apa clocotita cu sare; se desprind foile. Se inabusa cepele taiate marunt in uleiul incins, se adauga orezul spalat, ciupercile si verdeata tocate marunt, pasta de tomate desfacuta cu putina apa, sare si piper dupa gust. Se umplu foile de varza cu umplutura de mai sus, se infasoara sarmalale si se asaza intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu un strat de varza taiata marunt. Se toarna borsul si se pun la fiert 30 de minute. Se adauga rosiile curatate de pielita si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
by Alice albinutza Astazi in micul nostru proiect vine ca un simplu si talentata profan in ale cucinatului, Radu Lacatusu . Este un bun prieten al nostru, plecat peste ocean, tocmai hat-departe in diaspora din S.U.A So, let's see... ce ne-a pregatit azi, Radu al nostru. dar.... mai inainte sa va mai spui ca Radu e cel ce tine in "proprietate" Masivul Ceahlau . Deci...muntzomanul nostru s-a apucat de gatit si sigur nu se va opri aici. Acesta e doar inceputul . Insa, stim bine ca atunci cand ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cu tocatura si se infasoara sarmalele ca un sul, iar capetele ... se asaza afumatura, varza tocata, sarmalele, varza tocata, rosiile de-asupra, foile de dafin printre sarmale, piperul boabe, restul de pasta de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o cratita de 2 l, se pune apa sa fiarba impreuna cu o lingurita rasa de sare si cu 2 linguri de otet, care au proprietatea de a coagula mai repede albusul. Se sparge fiecare ou, pe rand, intr-o ceasca, pentru a evita riscul ca vreunul sa fie alterat. Cu ceasca, se da drumul mai usor oului sa alunece chiar la suprafata apei. Cu fiecare ou se procedeaza la fel. Se fierbe fiecare numai 1-2 minute, pana cand se coaguleaza albusul, galbenusul ramanand moale. Daca se tin mai mult in apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Articolul se numeste "Cartierul blogurilor romanesti" publicat de Emanuel Ciocu. Fraza ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com