Cauta in 21.292 retete
... preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si ... si devine amara).Se aseaza carnea tocata intr-un vas incapator. Se amesteca ceapa calita cu carnea tocata si se potriveste, daca ... si se toarna apa, atat cat sa-i acopere.Se pune cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si ... si devine amara).Se aseaza carnea tocata intr-un vas incapator. Se amesteca ceapa calita cu carnea tocata si se potriveste, daca ... si se toarna apa, atat cat sa-i acopere.Se pune cratita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . slanina, 2 linguri ulei, 7-8 catei usturoi, sare, piper Mod de preparare: Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din putinele variante de a gati carnea de vitel primita de la ... m-am priceput eu s-o fac cum trebuie, ori n-as fi avut ce ... bagat in oala: - o mana de carne cam la juma' de kilogram ... care am tavalit bucatile de carne; - 2-3 cepe medii; - 4-5 catei usturoi; - o lingura ... nevoie de niscaiva apa, cat sa acopere carnea. Un bucatar, fie ... scada, si deci nu mai...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... -500 ml vin rosu sec 400 ml supa de vita patrunjel ... atat la marinat cat si la gatire. Carnea e bine sa aiba ... de la marinat atat cat sa acopere carnea cu 2-3 degete, acoperim ... de grasime si muschiul. Cu cat are mai multe firicele de ... se macereaza dar muschiul nu trebuie, muschiul se tine max 10 ... -o punga la frigider pt 1-2 zile -carnea...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea ... rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taiate marunt. Apoi se adauga pe rand dupa timpul cat la trebuie sa fiarba: o mana de fasole verde taiata in bucati ... cu 2 linguri de ulei, pus cate putin odata, un catel sau ... face o crema spumoasa. Se pune cate putina supa pana se subtiaza ... dea vreo doua clocote. Supa trebuie sa fie groasa, dar cui ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Varza acra cca 1,5 kg; 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de ... , marar. Mod de preparare: Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful frunzelor foarte ... caldute, atit frunzele intregi cat si tocate. Carnea de porc sau amestecata cu carne de vaca si ceafa de ... . Sare nu se pune, deoarece carnea afumata si varza lasa destula...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne, 1 buc. varza marisoara, o ceasca orez, 3 buc. ceapa, 2 linguri ... Mod de preparare: Se ia carne amestecata de porc si de vaca. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orez ... intregi de varza acra (daca sarmalele sunt de varza dulce, frunzele ... . Se pune tocatura, se infasoara sarmalele si se asaza in cratita ... varza taiata subtire. Se acopera sarmalele cu varza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 1 kg carne tocata porc (sau amestec) 1/2 kg ciuperci 1/2 kg praz ... preparare Tocam prazul si ciupercile cat mai marunt .Prazul il calim ... si pe ele putin. Adaugam carnea, orezul , mararul tocat marunt , bulionul ... o lingurita de umplutura si impachetam sarmaluta avand grija sa fie bine ... frunze de vita apoi asezam sarmalele. Adaugam 2 linguri bulion, acoperim cu ... frunze de vita,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pana scade zeama. Amestecati cu carnea tocata, verdeata tocata si potriviti ... bucati potrivite. Incepeti sa infasurati sarmalutele. Scobiti dovleacul de miez, lasati ... jur imprejur asezati radial celelalte sarmale. Taiati carnatii felii mai grosute ... pe marginea vasului si peste sarmalele din dovleac. Decorati radial cu ... bulionul si apa pana acopera sarmalutele, presarati cu cimbru,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ... caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati ... , boia de ardei si stingeti cu putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 de minute. Adaugati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... taiata potrivit de mare,se infasoara cate o lingura de amestec de carne,se indeasa bine varza la capete ... se termina toata carnea de infasurata .Deasupra sarmalelor se aseaza pe toata suprafata varza tocata ... tomate diluate cu apa ,cat sa acopere sarmalele apoi se dau ... pana scade apa bine si sarmalele se rumenesc usor deasupra,cca 45 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne ,1/2 kg mazare boabe,1/4 suc de rosii ,50 ml ... g ceapa,sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si ... ;deci ,daca se pregateste cu carne de pui,mazarea se adauga ... .Se toarna apoi circa 1/4 l apa cat sa cuprinda mazarea ,se adauga ... cind se inmoaie suficient si carnea si mazarea.Daca se intrebuinteaza ... adauga numai la sfirsit ,cind...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si cald si rece. Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 ... rosii cherry - 600 gr de carne tocata amestec - o ceapa mare tocata ... smantana - sare, piper, condimente pentru carne tocata - 3 linguri de verdeturi tocate ... si se inmoaie, apoi adaugam carnea tocata si le gatim impreuna ... sare, piper, verdeata, condimente pentru carne tocata. Separat, batem ouale si ... ouale batute. Turnam...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
300-400 g carne, o ceapa, 80-100 ml untdelemn, 25 g faina, 1/4 l suc de rosii ... (frunze), sare. Mod de preparare: Carnea se prajeste cu ceapa si ... formeze cocoloase si se toarna peste carne, completind cu apa, atit cat sa cuprinda bucatile de carne. Se lasa sa fiarba citeva clocote ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mijlocie, 1/2 kg rosii, patrunjel, o frunza de telina, 30 g faina, untdelemn, 400 g carne de porc, 60-100 g orez, sare, piper, 100-200 ml ... spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de ... marunt si apa (de 2 ori cat orezul). Se bate bine tocatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vita 2 cepe, 400 g cartofi fainosi, Mod de preparare: Carnea se taie cuburi, ceapa se ... se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se incalzeste supa de carne. Intr-un vas termorezistent cu capac se spun straturi alternative de carne, cartofi, telina, morcovi, radacina de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... functie de cat de mari vrei sa faci sarmalele, frunza o tai ... mai raman dupa ce impachetezi sarmalele, adica le toci marunt. Jumatate ... fundul oalei in care fierbi sarmalele si jumatatea cealalata o pui deasupra ... ultimul strat de sarmale. Intre timp speli carnea si apoi o toci ... . Pentru ca ai folosit carne grasa, trebuie sa adaugi in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro