Cauta in 18.496 retete
... cu hârtie de copt, unsa cu putin ulei. Pune pieptul de pui pe tava. Într-un bol mic, amesteca uleiul de susan cu sosul de soia. Unge pieptul de pui acest amestec, Aranjeaza ardeiul rosu, ardeiul galben, morcovii, broccoli ... -o timp de aproximativ 30 de minute, sau pâna când pieptul de pui este bine facut. Scoate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 10 minute se adauga si sucul de rosii dupa gust....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb toate legumele în apa cu sare si putin piper, apa fiind necesara doar cât sa le acopere. Cu cât aceasta scade, se mai adauga apa în completare. Separat, acelasi lucru se întâmpla si cu pieptul de pui, care este fiert pe jumatate înainte de a-l adauga în mâncare. Când legumele sunt aproape fierte, se adauga si carnea si se lasa la scazut. Când ajunge la consistenta pe care o doriti, se adauga 2-3 linguri de bulion, si optional marar. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul de pui se taie fâsii de 1 cm grosime si se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... http://www.culinar.ro/ :) Ingrediente: (cam ca in Poza 1) - 1 piept de pui - o varza rosie mica - o ceapa - 300g ciuperci - un paharel vin ... , se pune putina sare si se introduc frunzele) - Poza 2 Pieptul de pui se taie felii mai ... cat de mare e felia de pui) - Poza 5 Se ruleza feliile de piept de pui - poza 6 Se aseaza rulourile obtinute mai devreme in frunzele ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... -o tigaie topesti untul si pui bucatile de pui la rumenit cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte. Între timp, caleste ceapa taiata marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare mai deschisa, atunci poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita praf curry 2 linguri ... , iar azi va povestesc de puiul servit alaturi de piersica prajita ... -le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar. 3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu ... ulei. 5 In tigaia si uleiul ramas de la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Tai bucatile de piept in doua jumatati,le speli,le condimentezi ... -o tigae adaugi 50ml. ulei si pui toate legumele tocate,mazarea,fasolea ... mai calesti 1-2 minute.Uleiul ramas il pui intr-o tigae si prajesti pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste.Cand totul este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
piept de pui, crenvurst Mod de preparare: Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti. Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza. Dupa care se formeaza papiota. Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa. Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul. Mod de servire Se pot servi intregi sau se pot...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fileuri piept de pui, o lamiie, 2 catei usturoi, piper, o varza, 100 g caise ... , sare, 200 ml supa de pui, 100 ml smantana, putin zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa mica 1 ardei rosu 3-4 catei de usturoi 3 linguri mustar ... si ardeiul pana ceapa devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si caliti-l usor pana se albeste. Turnati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
20 gr piept de pui, 1 morcov, 1 mina de fasole verde, 1 mina de boabe de ... sare si se fierbe la foc mic. Se adauga pieptul de pui cu 10 minute inainte de stingerea focului. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... pe fiecare parte feliile de pui, pâna ce devin aurii, în jur ... usor pentru omogenizare. Feliile de pui se servesc alaturi de salata ... cherry si 2 linguri de sos olandez si mango peste pieptul de pui în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 bucati piept de pui batute, 1 banana, cascaval, oregano, 1 ou, pesmet, sare Mod de preparare: Bucatile de piept de pui batute se condimenteaza pe o parte cu putina sare si oregano. Se pune in fiecare o bucata de banana si una de cascaval si se face rulada care se fixeaza cu scobitori. Se da rulada prin oul batut si prin pesmet si se pune la prjit in ulei incins. Se scot scobitorile si se aseaza pe un platou. Mod de servire...
Reţetă de pe www.retete-bune.com