Cauta in 21.294 retete
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Secretul preparatului : se înlocuieste blatul traditional, reducandu-se, considerabil, caloriile… * Timp de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox. 7,5 Lei/portie 1. Se încinge cuptorul – la semnul 6/200 C. Se încalzeste, pe foc, într-un vas de dimensiuni reduse, sosul de rosii, împreuna cu zaharul, zeama de lamâie si oregano, lasându-se sa fiarba timp de 5 min. 2. Se opareste spanacul, într-un vas mai larg, se lasa în repaus, 2 min., apoi, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 gr. carne slaba, 50 gr. orez, 2 albusuri, usturoi, cimbru, piper Mod de preparare: Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si putin piper. Se adauga albusurile, se ruleaza intr-un tifon umed care se innoada la capete si se pune la fiert intr-un vas la aburi sau in foarte putina apa in boia marina. Mod de servire Se serveste rece, taiat felii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi, 4 mere (aceeasi greutate), 1 ou, 50 gr. margarina (unt), 7 linguri zahar, 120 gr. faina, 1/2 pachet scortisoara, putina sare, 1 varf de cutit bicarbonat, coaja de lamiie Mod de preparare: Se fierb cartofii, cu o zi inainte, in coaja. A doua zi, se rad pe razatoarea mica. Merele se rad pe razatoare, se amesteca cu cartofii, se adauga oul, untul (margarina) frecat cu zaharul, sarea, bicarbonatul, scortisoara, coaja de lamiie si faina. Se amesteca toate bine, se pune compozitia intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, o lingurita unt, sare Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa cu sare pana se inmoaie, se scurg, se clatesc cu apa calduta, apoi se strecoara. Se amesteca untul cu branza de vaci. Se presara peste spaghete. Mod de servire Se servesc imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - 8 cartofi mijlocii nesfaramiciosi - 2 cepe rosii mici - 100 g salam taiate in fisii - 1 iaurt velute - 1 lingura de ulei - 1 lingura de mustar - un pic de sare Fierbeti cartofii in coaja, lasati sa se raceasca, curatati si taiati in felii.Amestecati cartofii cu uleiul. Curatati si taiati in felii subtiri ceapa. Amestecati intr-un bol, iaurtul, mustarul si un pic de sare dupa gust. Puneti in farfurii cartofii, presarati cu salam si ceapa, apoi asezonati cu sosul de iaurt....
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
o cana fasole uscata, 16 masline, 1/2 gogosar sau ardei, un morcov, 1/2 ceapa, sare, otet Mod de preparare: Se fierbe fasolea si cind este aproape gata, se adauga morcovul taiat rondele. Se lasa la fiert pana cind morcovul este semi fiert. Dupa ce se raceste, se amsteca cu restul ingredientelor. Toata salata are aproximativ 450 cal si 10 g grasime (4 masline 25 cal si 2.5 g grasime)
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, sare, o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de franzela prajite Mod de preparare: Se pun cartofii la fiert in 1,5 l de apa rece cu sare, impreuna cu zarzavaturile. Cind s-au inmuiat se dau prin sita numai cartofii, zarzavaturile se strecoara. Se adauga patrunjel verde tocat Mod de servire Se serveste amestecata cu un galbenus, sau unt pus in farfurie. Supa se toarna peste crutoanele din piine
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cine-a spus ca un desert de ,,mamma mia" Trebuie sa creasca glicemia? De tii regim sau de esti diabetic Poti manca in voie cheesecake dietetic. Dar ce vorbesc? Este atat de bun Mori de pofta fiind sanatos tun! INGREDIENTE pt blat 225 gr biscuiti integrali 100 gr unt pt crema 600 gr crema de branza [&] Post-ul CHEESECAKE DIETETIC CU SIROP DE VISINE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se inpatureste in doua o folie alimentara mai mare, se unge cu ulei de masline, se pune in gura unei cani mai mari si se sparge cate un ou. Punem putina sare si piper dupa care legam bine folia. Se pune fiecare cuib astfel pregatit in apa clocotita de pe foc sa fiarba pentru 2-3 minute pana se coaguleaza albusul. Servim ouale calde cu paine prajita.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
2 jumatati de piept de pui ( aprox 150 gr), dezosat si fara piele, 100 gr mustar dijon, 300 gr supa de pasare (din cubulete ), 1 lingurita de oregan, 1/2 ceapa medie, 4 catei de usturoi, Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si usturoiul. Se pun la fiert cu supa de pui, oreganul si mustarul pe foc moale. Cind a inceput sa fiarba, se adauga puiul si piperul si se acopera. Se lasa sa fiarba la foc mediu-moala pana cind sucurile carnii ies clare la intepat cu furculita ( aproximativ 20 minute).
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ) Castraveti murati in otet - reteta dietetica Am folosit : 4 kg castraveti 1/2 litri ... . Castraveti murati in otet - reteta dietetica Apa, otetul, zaharul si restul ... :) Castraveti murati in otet - reteta dietetica Inchei cu etichetele care mi ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
150 gr. carne, o lingurita orez, 1/4 albus, sare Mod de preparare: Se da carnea prin masina si se inmoaie cu o lingura de apa calda. Se amesteca cu albusul batut spuma, sarea si orezul spalat. Se formeaza perisoare de marimea unor nuci, care se fierb fie direct in apa clocotita, fie in aburi, timp de 30-40 minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, simple sau asociate cu diferite garnituri, salate sau sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi mari rotunzi, 100 gr. sunca, sare, 1 ou, 1-2 linguri ulei, apa (sau zeama de rosii) Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert intregi. Nu trebuie sa fiarba complet. Se scurg bine de apa, se taie un capacel si se scobesc cu grija cu rondeaua sau cu un cutit. O parte din miezul scobit se amesteca bine cu sunca tocata, oul si sarea. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. Capacelele se pot lipi cu putin albus oprit din oul pentru umplutura. Se pun cartofii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Autor : Cristina P Acest sos nu este gras, pentru ca este compus din legume si aromatele ii dau mult parfum. L-am folosit pentru a acompania carnea si amestecat cu cartofi prajiti in cuptor. Ingrediente: - 2 cepe tocate marunt - 1 morcov tocat marunt - 3 linguri de ulei - ierburi aromatice uscate : 1/2 lingurita de salvie, 1/2lingurita de busuioc si 1/2 lingurite de tarhon - 1 lingura de sos de rosii concentrat - sare si piper dupa gust Intr-o cratita incalziti uleiul,pe foc domol, adaugati...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
pepsi-light, o jumatate de lamiie, o jumatate de grepfruit, cuburi de ghiatza Mod de preparare: In pahar se stoarce lamiia, apoi bucatile de grepfruit si se adauga cuburile de ghiata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inca o reteta simpla si gustoasa. Aceasta salata se pregateste in general cu un sos vinegrete, dar daca vreti sa fie mai legera, adaugati numai cu 2 lingurite de mustar . Ingrediente (pentru 4 persoane) : -200 g linte -1 ceapa taiata marunt -3 oua fierte -2 lingurite mustar -sare, piper dupa gust. Puneti lintea spalata intr-o oala cu apa rece la fiert. Lintea are nevoie de un volum dublu de apa. Dupa 30 minute, scurgeti restul de apa si lasati lintea sa se raceasca. Dupa ce s-a racit,...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
500 gr. cartofi, 200 gr. carne, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1/4 varza alba, sare, verdeata, ceapa Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite, se pune la fiert in 2 l de apa, se spumeaza. Cind este pe jumatate fierta, se adauga zarzavaturile taiate cubulete, varza taiata felii subtiri, ceapa tocata. Dupa ce au fiert zarzavaturile, se scot din supa, se adauga cartofii taiati sferturi. Mod de servire La servire, se adauga frunze tocate de patrunjel
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun cartofii la fiert in 1,5 l de apa rece cu sare, impreuna cu zarzavaturile. Cind s-au inmuiat se dau prin sita numai cartofii, zarzavaturile se strecoara. Se adauga patrunjel verde tocat. Se serveste amestecata cu un galbenus sau unt pus in farfurie. Supa se toarna peste crutoanele din piine. - 500 g cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina, 1 buc. pastirnac, sare, o lingura de unt (sau un galbenus de ou), verdeata, cuburi de franzela prajite. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro