salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel, ciuperci marinate la borcan ptr iarna
Spalam si cutaram legumele,morcovul tas,sfecla fasiute sau rasa daca doriti mai marunta. Ceapa si gogosarul julien , telina fasiute . Punem toate legumele intr-un bol.potrivim de gust salata cu sare ,boia,sosul de soia,ulei si otet apoi presaram peste legume bucati de ton . O salata rapida si foarte buna,plina de vitamine .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii in coaja si ouale foarte tari. Se amesteca nucile cu uleiul si muraturile, se taie apoi cartofii si ouale in bucatele mici, se amesteca cu restul ingredientelor si se serveste. - 1 kg cartofi, 4 oua, nuci, muraturi picante (salata de muraturi: castraveti, ardei iuti, gogosari, gogonele, ceapa, conopida, morcovi), piper, sare, ulei, otet de vin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat. - 1 ridiche neagra, 1 telina, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, 1/2 pastarnac, 1 sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... litru de apa, se fierbe ceapa taiata cu frunzele de dafin ... 10-15 minute, pana cand ceapa devine usor transparenta, semifiarta. Se strecoara ceapa, printr-o strecuratoare, zece minute, se lasa sa se scurga ... astfel obtinut se amesteca cu ceapa, se potriveste se sare si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Portocala taiata feliute subtiri se amesteca cu zaharul, ciresele din compot, merele taiate cubulete, stafidele oparite, gelatina de coacaze si nucile. Se asaza intr-un castron. Se acopera cu frisca. Se tine la rece o ora. - 1 portocala, 1/4 ceasca zahar pudra, 2 linguri gelatina de coacaze, 1 borcan compot de cirese, 1 lingurita nuci taiate, 2 mere, 50 g stafide, 100 g frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mustar si sare, dupa plac. Ceapa se curata la robinet, deoarece ... care se amesteca apoi cu restul salatei; cine prefera mai multa ceapa, poate folosi orice cantitate, dupa plac ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ridichea neagra se rade pe razatoarea mare. Cepele se toaca marunt. Se adauga sare si ulei. Se garniseste cu cateva masline. - 2 cepe, 1 ridiche neagra, sare, ulei, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie solzisori cepele si se toarna peste ele sosul format din apa, ulei, otet, sare, zahar si piper (sau boia iute). Se poate servi la diverse mancaruri sau ciorbe de fasole sau cartofi. Important este sa se pregateasca chiar inaintea servirii, sa nu se inmoaie. - 2 cepe rosii mari, 2 cepe albe mari, 1/2 lingurita de sare, 1 lingurita zahar, 2 linguri otet, 1 lingura apa, 4 linguri ulei, piper sau boia iute. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... " 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde patrunjel verde piper si sare pentru Salata Franceza 175 g cascaval 500 g mazare verde 400 g morcovi 200 g smantana 200 g gogonele murate piper si sare Mai intai pregatesc salata pentru ca ea se afla ... pe platou peste frunzele de salata spalate si scurse. Intre timp ... astfel umplute se aseaza peste salata franceza si se servesc...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... impresia ca scrumbiile sint intregi. Ceapa dinainte curatata si tinuta in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din vin, sare si piper si asezonam salata. In mod normal salata nicoise contine si ansoa si fasole verde, noua insa nu ne plac nici una nici...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt ... ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali ... .Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Salata se spala frunza cu frunza, apoi se taie in fasii ... so catravetii se feliaza subtire. Ceapa se taie in inele fine ... sfarama si imprastie peste toata salata, iar maslinele se aseaza deasupra. In final, salata se condimenteaza dupa gust cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare, piper sau otet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii intregi, apoi dupa ce s-au racit putin se taie cuburi. Gogosarii in otet se taie feliute mici, ceapa se taie pestisori si se freaca cu putina sare. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga maslinele, uleiul de masline si se asezoneaza cu sare. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata se spala frunza cu frunza si se taie. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie. Rosiile si castravetii se spala si se taie felii subtiri. Mararul se spala si se toaca marunt. Amestecam toate ingredientele cu zeama de lamâie si ulei de masline. Se adaua sare si piper, iar la sfarsit se pun si maslinele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala salata, se zvanta ,se rupe cu mana si se pune intr un bol. Se adauga ceapa tocata marunt,avocado,rosiile taiate feliute si masline. Se adauga apoi oul feliute si pestele scurs de sosul din conserva. Se amesteca cu 2 linguri ulei, o lingura otet, se sareaza,se pipereaza si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro