rizzo cantonese
Pagina 1 din 1
Te-ar mai putea interesa:
rizzo fredo, rizzo, rizzo freddo, rizzo fredo ricete, riso cantonese, spinaci con rizzo, rizzo frezo, rizzo frescco
... ne duce putin si spre cantonul Berna, de unde revenim cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 cesti orez fiert, 4 linguri untura, 6 buc. cirnaciori, 200 gr. sunca, 2 oua, 1 buc. ceapa, 100 gr. ton, ciuperci, ceapa verde Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orez fript cu creveti,mazare,sunca si omleta - Orez cantonez - reteta culinara...
Adauga la favorite
Inca o reteta din bucataria chinezeasca, foarte simpla de realizat si in plus este un plat complet.Am facut si nems de acasa - aceasta reteta am pregatit-o deja, in tot cazul sant mai buni decat cei cumparati in supermarket, voi reveni cu reteta si cu fotografii.... Ingrediente (pentru 4 persoane): - 175 g orez bob lung - 5 dl apa - 1 ceapa sau 4 cepe verzi - 3 oua - 1 lingurita de sare - 50 g sunca - 3 linguri de ulei - 50 g crevete curatate si fierte - 100 g mazare - 1.5 linguri de sos soja...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... documentare a cotidianului pescaresc al celor cantonati pe balta pentru perioade mai ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... difera in functie de specific cantonez, sichuan, hunan: rata afumata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... placerea sa-l cunoastem pe Andrea Canton, chef cu o stea Michelin, proprietarul ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Originara din orasul elvetian Gruyere (cantonul Fribourg), branza care face celebru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro