Cauta in 21.294 retete
... retete, perfecte pentru sarbatori de iarna... delicioase. Incearca-le si povesteste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4-5 castraveti mici, doua legaturi de ridichi, o legatura de marar, cimbru uscat ... si castravetii, da prin razatoare ridichile si toaca marunt mararul. Amestea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingredientele nordului (somonul si icrele negre) se intalnesc cu mai exoticele ... (bine copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita ... , cu un top de icre negre, decorat cu felii de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... toata...pofta :D Noi am avut ridichi din propria gradina, astfel incat ... in incredibil de bun :))) Ingrediente: - 8 ridichi de luna - 300-400 g. ceapa ... verde - sare, piper ...iata-le, ridichile care se-ncapataneaza sa iasa ... :P Si-acum sa preparam salata :)) Ridichile se curata, se spala si ... , apoi, in acelasi vas cu ridichile si se sareaza totul: Chefirul ... chefir se toarna apoi peste...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... sa nu se lipeasca. Sterilizati borcanele : borcanele spalate si uscate, se ... .[/important] Turnati gemul in borcane. Infiletati borcanele, intoarceti-le cu capul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. [note]Desi exista inca ... inca 20 de minute. Incalziti borcanele in cuptor. Turnati dulceata in ... si puneti-le capac. Intoarceti borcanele cu capul in jos si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... spala si se aseaza in borcane de 400 gr. Se pune ... din sticla pana la jumatatea borcanului, 1/2 lgt boabe de mustar, 1 lgt ... dupa gust. Se completeaza restul borcanului de jumatate cu apa si ... un pic. Eu am pus borcanele intr-o oala adanca si am adaugat apa pana la gura borcanelor. Se lasa la foc mic ... i-a pastrat foarte tari La un borcan am adaugat o bucatica de hrean pe...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
O alta varianta, o alta prajitura. Incearca aceasta reteta ca sa vezi diferenta. Reteta de negresa are zeci de variante, dar despre acesta se spune ca este una din cele clasice. Ingredientele sunt pentru o tava medie. Ingrediente: 200 grame cicolata, 125 grame unt (nu este recomandat sa-l inlocuiesti cu margarina), 200 grame zahar pudra, doua linguri de faina, o lingura de zahat tos, 200 grame nuca, patru oua, arome (coaja de lamaie sau de portocala, vanilie). Preparare: Pune untul si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... metoda de conservare a rosiilor pentru iarna o reprezinta pastrarea lor in bulion ... -180 de grade (foc mediu). Sterilizati borcanele. Asezati rosiile intregi in ... bulionul racit peste ele. Acoperiti borcanele. Pregatiti o cratita suficient de adanca ... prosop pe fundul cratitiei. Puneti borcanele racite in cratita si turnati apa calda printre borcane pana sub capac. Introduceti cratita la cuptor...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Frenezia sarbatorilor de iarna este molipsitoare. De la decorul luminos de ... propriu-zisa, perioada sarbatorilor de iarna este marcata de o intreaga serie ... conditii optime. folositi cutii etanse, borcane, folie alimentara pentru a depozita si ... timp si ii depozitati in borcane cu untura in care au ... mese din perioada sarbatorilor de iarna raman aperitivele reci. Preparati-le ... , si cu atat mai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum o metoda simpla de sterilizare prin fierbere, utilizand borcane cu capace metalice. O folosesc deja de cativa ani. Utilizati borcane spalate. Incalziti intr-o oala apa. Cand incepe sa clocoteasca, puneti borcanele deschise si capacele in apa fierbinte si lasati sa fiarba timp de 10 minute. Cum apa clocoteste, deci apa se evapora, temperatura apei este superioara de 100
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... de dafin Preparare: Sterilizati borcanele. [tip]Folositi borcane de dimensiuni medii ... . Curatati usturoiul. Claditi castravetii in borcane, in pozitie verticala, unul langa ... a evita incidentele nefericite (fisurarea borcanelor), puneti borcanele cu castraveti intr-o cratita ... incet peste castraveti si scoateti borcanul din cratita doar dupa ce ... minim 2 luni inainte de a...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava patrata cu ulei si tapeteaz-o cu faina. Într-o cratita, topeste untul, ia de pe foc si adauga zaharul, ouale si extractul de vanilie. Amesteca bine compozitia si adauga apoi cacao, faina, sarea si praful de copt. Întinde compozitia uniform în tava. Pune tava în cuptor si coace timp de 25-30 de minute. Nu o lasa prea mult, pentru ca se poate usca. Pentru glazura: Amesteca bine 3 linguri de unt moale, 3 linguri de cacao, mierea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 3 apa rece. Pentru umplutura: doua borcane cu dulceata de visine 100g ... si cel de-al doilea borcan cu dulceata, am pus gelatina ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare ... ]Pana fierbe dulceata, sterilizati borcanele: introduceti borcanele spalate si uscate (fara ... oala de pe foc. Turnati dulceata in borcane cu filet. Intoarceti borcanele cu capul in jos si acoperiti-le cu paturi groase ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... lasa sa mai dea citeva clocote, apoi se pun in borcane ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Untul moale se mixeaza pana devine cremos. Adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam. Se adauga esenta de vanilie, faina, praful de copt si cacaua. Se omogenizeaza. Se pune compozitia in forma cu inimioare si se coace 15 minute. Se scot cupcakes din forma si se lasa sa se raceasca. Se pot servi simple, sau cu bombonele de ciocolata, cu frisca sau spuma pentru deserturi. Oricum ar fi, sunt delicioase! Eu am ornat cateva cu glazura alba, un pic de frisca, stafide si bombonele de ciocolata....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro