Cauta in 20.692 retete
... - romanii au fost supusi, in lungii ani ai "alimentatiei rational stiintifice ... preparare a hranei fiind considerat o solutie rapida pentru calatorii aflati la drum lung si grabiti sa-si ia o masa consistenta si putin pretentioasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressing: Amestecam 150 g iaurt slab cu o lingura de mustar bun,o lingura cu zeama de lamaie,o lingura ulei de masline si marar tocat fin. Mod de preparare: Spalam bine legumele si le taiem in fasii lungi,subtiri.Le presaram cu sare(putina),adaugam maslinele si telemeaua de vaca taiata in cubulete. Turnam dressingul si servim minunata salata!:) Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vin tot de prin America, ce-i drept cam tarziu. Poate drumul lung este de vina. Dar nu ne mai facem probleme deoarece ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... obraji, iti faci sprancene din copacii drepti care marginesc un drum lung ce duce la un castel, iti desenezi buze rosii din ... ), Nicolle( bistromargot ) si Andra( mentasirozmarin ). Drumul spre aeroport e liber. Monica ma ... unele si usti p'aci ti-e drumul. Cum unde? Spre galeria secreta ... despre Firenze, evolutia orasului de-a lungul secolelor. Se vede treaba ca ... a mai fost la Florenta. Pe...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... intoarcere am fost (aproape) tot drumul, neobisnuit de tacuti... ...nostalgici rau ... cumva sa stam o luna!!! :))) Iata-ne, asadar, porniti pe acelasi drum, lung si obositor, pentru a doua oara... ...si de data asta catre ... Bucuresti... ...spre centura horror!!! :D In drum spre Ramnicu Valcea... ...din astia am vazut cu zecile, in drumul nostru, din pacate... ...ca nu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... am plecat in cea mai lunga excursie cu masina de cand am nascut. Drumul a fost lung si anevoios pentru ca asa sunt drumurile noastre - intr ... nesfarsita peticire, cu carute pe drum si cu o dezamagitoare autostrada la ... ora!), dupa 10 ore de drum, aproape ca imi venea sa ... noastra, gest care ne-a facut sa uitam instant de tot drumul lung si greu. Ca sa vedeti ce...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Prislop Despre Parintele Arsenie Boca Drumul spre credinta la Manastirea Prislop ... -ati insotit in (poate ) prea lunga dar minunata noastra calatorie...de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... sint pictati cu scene reprezentand Drumul Crucii: Statia a 6-a (asa se numesc ... -a facut Iisus pe Via Dolorosa -Drumul Crucii) ...unde Sfanta Veronica sterge ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Capelli dangelo  varianta si mai subtire a pastelor capellini. Numele se traduce din italiana ca par de inger . Sunt considerate cele mai subtiri paste din categoria pastelor lungi si se folosesc pentru supe si, mai rar, in combinatie cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 2 si 3 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prezentarea celorlalte tipuri de paste lungi, rotunde. Mai jos sunt tipurile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste . Chitarra (spaghetti alla chitarra)  paste asemanatoare cu spaghetti, dar patrate (in sectiune). Denumirea vine de la corzile de chitara (chitarra in italiana), folosite in trecut pentru taierea pastelor. Se folosesc la fel ca spaghetti. Timp de fierbere: intre 10 si 13 minute. Inapoi la pagina principala despre paste .
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Bavette  paste lungi, asemanatoare cu spaghetti, dar late in loc de rotunde (in sectiune). Sunt mai inguste decat pastele linguine; exista si versiunea mai subtire a lor numita bavettine. Se folosesc in mancaruri cu sosuri light. Timp de fierbere: intre 7 si 10 minute. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de paste. Fettuccine (fettucine)  paste lungi, in forma de panglica, putin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Vermicelli  paste mai subtiri decat fedelini, dar mai groase decat capellini. Numele lor inseamna viermisori in limba italiana. Se gasesc fie in varianta lunga sau ca ghem. Se folosesc la supe si ciorbe, sau in combinatii cu sosuri delicate. Timp de fierbere: intre 5 si 6 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre paste. Trinette (trenette)- tip de paste lungi, in forma de panglica (nu rotunde asa cum sunt spaghetti), mai subtiri decat fettuccine sau linguine. Cel mai adesea se servesc in combinatie cu sos pesto. Timp de fierbere: intre 4 si 7 minute. A nu se confunda cu trenne sau trennette. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste. Fedelini (fidelini)  paste putin mai subtiri decat spaghetti. Se folosesc la supe si ciorbe, asa cum folosim si noi fideaua (numele este asemanator), de obicei sfaramate in bucatele mai mici. Timp de fierbere: intre 5 si 7 minute. Inapoi la pagina principala despre tipurile de paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg zahar, 1 kg gutui altoite, 3 linguri zeama de lamiie, 1/2 baton vanile, 3 pahare apa Mod de preparare: Se aleg gutui mari altoite, pentru ca dulceata sa iasa mai alba. Se curata de coaja si se rad pe razatoarea speciala. Se pot taia si cu cutitul, in acest caz este bine sa lucreze doua persoane, pentru ca gutuile se inrosesc daca stau mai mult timp taiate. Se pune siropul la fiert, la primele clocote se adauga o lingura de zeama de lamiie si dupa ce s-a legat, se trage cratita pe...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... unul galben, taiati felii pe lung - o ceapa mare taiata rondele - 2 rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Alegem vinete lungi si nu foarte groase. Le taiem felii subtiri. Incingem grill-ul apoi punem feliile de vinete pe el. Le coacem pe ambele parti . Punem intr-un vas un strat de vinete, apoi presaram sare si piper, adaugam usturoi pisat si patrunjel tocat marunt.Repetam operatiunea pana terminam vinetele . Turnam deasupra uleiul de masline astfel incat sa le acopere in totalitate. Dam la rece cateva ore ca sa se intrepatrunda. Se servesc reci alaturi de cateva felii de paine...
Reţetă de pe retete.eva.ro