Cauta in 20.697 retete
... micul dejun reprezinta masa principala a zilei, dar, sa fim serioase, de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bauturi racoritoare. Inghetata e la ordinea zilei, sticla rece de suc te ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care ai nevoie pe parcursul zilei. Cafeaua, berea si bauturile carbogazoase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru masa cea mai importanta a zilei. Restaurantele cu specific pescaresc domina ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mancate simple, oricand, pe parcursul zilei, dar merita sa incerci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tapioca). Pranzul, ancora culinara a zilei, incepe cu vanatoarea unui loc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... delicioase, in orice moment al zilei.Surpriza cea mai mare o oferim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Cina este principalul moment al zilei, cand familiile si prietenii se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este cea mai importanta masa a zilei, am ales o reteta savuroasa si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Castanele se spala bine si se asaza pe un prosop de hârtie ca sa absoarba apa. Între timp, lasa cuptorul sa se încalzeasca. Dupa ce s-au uscat bine castanele, se cresteaza pe orizontala si se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se pune putina sare peste ele si se lasa la copt aproximativ 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge cuptorul. Se scurg boabele de naut si se lasa pe un servetel ca sa absoarba toata apa. Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei si condimente, se amesteca bine si se asaza în tava tapetata cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se amesteca bine. Se mai introduc la cuptor înca 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste în prealabil cuptorul. Cartofii se amesteca cu toate ingredientele, dupa care se pun în tava tapetata cu hârtie de copt. Se introduc la cuptor si se lasa aproximativ 30 de minute, în functie de consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulceata acrisoara. Fiecare moment al zilei poate fi „onorat” cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa taiata fin cu pestele fara piele se înnabusesc, la foc mic, în unt. Dupa ce s-a patruns, pestele se lasa la rece, iar apoi se zdrobeste cu o furculita si se amesteca cu ceapa verde, cartofii zdrobiti, cu zeama de lamâie, sarea, piperul si patrunjelul uscat. Din aceasta compozitie se formeaza chiftelutele, care se dau prin faina, ou si pesmet. Bilutele se prajesc în foarte putin ulei atât cât sa se aureasca pesmetul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce s-a încins uleiul în tigaie se pune coriandrul si cimbrul, dupa care se caleste ceapa si ciupercile. Dupa ce s-a racit putin amestecul cu ciuperci, se adauga orezul, condimentele, verdeata si la final oul care sa lege compozitia. Se umplu ardeii cu acest amestec, se aranjeaza într-un vas pentru cuptor, se toarna apa cât sa-i acopere pe sfert si se pune deasupra folie de aluminiu, întepata cu furculita ca sa iasa din aburi. Se lasa aproximativ 45 de minute la cuptor, iar ultimele...
Reţetă de pe retete.eva.ro