Cauta in 21.294 retete
Sosul: Se topeste untul la foc mic si se adauga faina, amestecand mereu. Se stinge adaugand treptat laptele fierbinte si amestecand continuu. Se ia de pe foc si se pune sare, piper. Se raceste putin si se pune treptat smantana, pentru a nu se taia. Umplutura de ciuperci: Tocam ceapa si o calim in ulei, adaugam usturoiul pisat, ciupercile taiate, ceapa verde taiata rondele si la sfarsit verdeata tocata. Calirea se face la foc destul de iute, ciupercile sunt gata cand apa pe care ele o lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau ... ca ultimul strat sa fiede foietaj. Coaceti placinta în cuptor cam 35 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosit asa: - un pachet de foietaje patrate (le-am apreciat cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... aluat frantuzesc sau aluat de foietaj si asta pentru ca, recunosc ... de 800g de aluat de foietaj. Ingrediente: - 500g faina - 15g drojdie ... aluat, pentru tot felul de foietaje sau haiose, puteti sa il ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : - un pachet de aluat de foietaj congelat (500 gr) - cateva linguri ... raceasca. Se decongeleaza aluatul de foietaj, se intinde putin cu sucitorul ... cum se asambleaza tortul de foietaj cu jeleu de coacaze rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... dian@'s cakes foarte bune aceste foietaje, vi le recomand cu drag ... rulat si taiat. 1 pachet de foietaj salam uscat , sunca...etc branza ... ketchup condimente pt pizza lasam foietajul sa se dezghete la temperatura ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... 1 kg pere tari 1 pachet aluat foietaj 300 gr migdale macinate 3 linguri ... para cu pasta obtinuta . Taiem foietajul fasii subtiri si il infasuram ... in momentul in care puneti foietajul perele sa fie usor umede ... mic, pana se rumeneste frumos foietajul . Lasati sa se raceasca apoi ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu am reusit ... , plamani, rinichi) 250 gr aluat foietaj 8 oua 4 oua fierte 1 legatura ceapa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de efort, puteti trasforma un foietaj si cateva piersici sau nectarine ... minute Ingrediente: 450-500 grame foietaj 4 piersici sau nectarine (coapte dar ... chenarul interior al bucatilor de foietaj cu gem. Asezati bucati de fruct pe foietaj usor suprapuse, in careul interior, circular pe bucatile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
spirala cu spanac si branza am mancat prima data in Grecia,foarte buna, de revelion am fost la o cumnata si acolo a avut foarte mare trecere apoi am gasit si aici la Lidl si la Unicarm ,le-am incercat si au fost bune ambele. dar stai,candva am facut si eu si ce bine ca mi-am salvat pozele ca daca nu trebuia sa ma gandesc iar cum sa o fac. si da eu cum nu am o reteta intotdeauna ma descurc ,asa si aici. am avut vreo trei feluri de branza acasa,telemeaua a fost cea mai importanta ca am vrut sa...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Reteta o gasiti aici multumesc Micul pentru minunata reteta
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se lasa aluatul de foietaj la dezhetat, dupa care se asaza în tava si se înteapa cu furculita din loc în loc. Peste el se pun feliile de prune, zaharul, scortisoara si untul. Se introduce la cuptorul încins 20-25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Foaia de foietaj se taie pe jumatate si ... ulei cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu ... cea dea doua bucata de foietaj intinsa cat sa acopere tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foietajul se lasa la temperatura camerei la dezghetat. Merele se dau pe razatoare, se storc , se amesteca cu scortisoara, zahar. Se ruleaza cate patru foi care au fost unse fiecare cu unt in mijloc se pune compozitia in care se poate adauga si miez de nuca. Se unge aluatul cu amestecul de ou batut cu smantana si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... interesante. Ingrediente: - 400 gr aluat foietaj - 2 cartofi dulci mari - 110 gr ... 22 cm, decongelam aluatul de foietaj si il asezam in forma ... in tava, peste aluatul de foietaj. Ungem marginile aluatului cu galbenus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul al 220 de grade Celsius. Asaza feliile de dovlecel pe o tava intinsa pentru copt, unge-le cu ulei pe ambele parti si asezoneaza. Baga-le la cuptor si lasa-le timp de cinci minute, pâna când se rumenesc putin. Întinde aluatul decongelat pe o baltul de lucru presarat cu putina faina, apoi taie marginile pentru ca aluatul sa aiba în jur de 30cm x 15cm. Asaza aluatul pe o tava de copt unsa cu putin ulei. Realizeaza o margine de aproximativ 2 cm de jur împrejurul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se aseaza primul rand de foietaj, peste care se pune compozitia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro