Cauta in 21.294 retete
... umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia celor patru feluri de branza nu conteaza, se pun dupa ... succesive clatitele si amestecul de branza, deasupra sa ramana o clatita. Se ... incalzit si se lasa aproximativ 15 minute. - Ingrediente pentru clatite, branza telemea, branza de vaci, cascaval razuit, branza burduf, 1 ou. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , apoi li se indeparteaza cotoarele si se pun pe o farfurie. Branza telemea se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se sfarama ... . Se amesteca bine cu branza de vaci, branza de burduf, piperul ... adauga si ceapa tocata. - o salata verde, 200 g branza de vaci, 250 g branza telemea, 100 g branza de burduf, 4 linguri cu smantana, 3 ardei capia, seminte...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt. Se toarna peste salata. Pentru sosul de branza: se rade branza telemea pe razatoare, se amesteca cu laptele, untdelemnul, frunzulitele verzi de ... se umple cu crema de branza. Se aseaza in farfurie, langa ... otet, 3 linguri de untdelemn, 1/2 legatura cimbru. Pentru crema de branza: 400 g branza telemea tare, 50 ml lapte, 50 ml untdelemn, 1 legatura de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. Se spala patrunjelul ... (bagheta sau paine neagra patrata), 5 linguri ketchup, 500 g rosii, 400 g branza telemea, sare, piper, 1 legatura de patrunjel, 2 catei de usturoi, 4 linguri untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O reteta rapida, perfecta pentru a fi inclusa in meniul pentru cina romantica , deoarece prepararea nu dureaza mai mult de 20 de minute iar in ora pe care trebuie sa o petreala la rece, va puteti ocupa de alte retete sau de decoratiuni si make-up. Inspiratia: myrecipes.com Ingrediente: - 120 gr de branza Philadelphia - 120 gr de branza Feta (nu inlocuiti cu branza cremoasa ci mai degraba cu telemea mai tare) -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Bramza si ouale se dau pe razatoare. Intr-un castron se pune un strat de braza,un strat de ou, un strat de maioneza pana se termina toate. deasupra se poate pune maioneza sau se pot taia feliute de masline pentru decorare. In cazul in care branza nu este destul de sarata se poate pune sare dupa gust. - 300 g branza telemea, 4 oua fierte tari, maioneza, masline, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... piper. Se dau feliile de branza mai intai prin ou, pe ... (sau parmezan) ras, o lingurita cimbru uscat, un ou, 4 felii de branza telemea (a 100 g fiecare), 4 linguri ulei. Garnitura: 250 g ceapa, 4 linguri ulei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... .Intr-un vas incapator amestecam branza dulce, telemeaua rasa, ouale, smantana ... polonic punem din compozitia de branza, vreo 3 polonice. Repetam operatia pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana facem umplutura . Pentru umplutura : se bat ouale , se rade branza telemea si se amesteca cu branza de burduf . Se scoate aluatul din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,cam o ora,langa ceva cald Branza se razuieste,cartofii se fierb ... care coacem.La cea cu branza ,intindem aluatul in lugime punem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata dovleceii de coaja si se taie rondele nici prea groase, nici prea subtiri. Telemeaua se rade si se amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si sare daca mai e necesar, iar ouale se amesteca separat cu iaurtul. Cel mai indicat pentru acest preparat este un vas de yena, care se unge cu unt. Se pune primul strat de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi, si punem astfel aproximativ 4 straturi. Deasupra ultimului strat de dovlecei turna compozitia din oua si iaurt, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se rumenesc usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu ... . Daca e prea fluida, mai adaugati branza, daca e prea rigida, mai adaugati ... se pun peste crema de branza peste care se mai presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt. Cartofii fierti, ardeii si branza-eu am folosit Miez de ... poate folosi si feta sau telemea- - se taie felii. Se asaza ... peste si felii de cartofi, branza, praz verde si ardei. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina, apa si sarea se framanta pana cream un aluat bun de modelat. Acest aluat se lasa la dospit cateva minute. Intre timp pregatim umplutura. Se amesteca ouale cu branza razuita si cu smantana pana se creeaza o pasta omogena. Cand aluatul este gata dospit intindem foi mai groase si dam forma placintelelor pe care le umplem cu pasta de branza creata
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... buc. dovlecei, 100-150 gr. telemea, 100-200 ml smantana, 50 ... scoate o parte din miez si se umplu cu urmatoarea compozitie: branza telemea sau cascaval ras, oua, faina, smantana, piper si marar tocat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Mod de preparare Intr-o cratita cu 200 ml ... cu telul pana se ingroasa si se da la rece. Branza telemea se rade intr-un bol, se adauga grisul fiert si ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com