remedii naturale pentru scaderea tensiunii arteriale
Pagina 3 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, gogosele pentru umplut, tocana de legume cu orez pentru iarna, bait pentru miel
Lintea se spala in "6-7 ape" Cepele , morcovi, telina - toate se rad si se pun la calit cu 1-2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere; - se adauga lintea si apa clocotita cat sa acopere compozitia - se condimenteaza cu sare, piper, condiment de legume natural - se completeaza cu apa clocotita de cate ori este necesar, pana lintea este fiarta (timp - aproximativ 20 minute) - cand este gata se adauga marar proaspat tocat Se serveste cu snitele de soia!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de patrunjel). Lasam sosul sa scada pe foc mic pentru cca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... congelate, altfel... cu cat mai natural, cu atat mai sanatos! In ... dintre cele mai importante surse naturale de vitamina B6, care este ... pe un delicios si super-natural sorbet de fructe. Cam asta ... lapte (2 cani mari) - 150ml iaurt natural (sau iaurt cu vanilie, sau iaurt natural si o lingurita de extract de vanilie sau miezul de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... zahar 4 gr sare 5 gr drojdie naturala 40 gr unt Un ou ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , este un roscon cu drojdie naturala , este o reteta pe care am ... sau T550, T650 200 drojdie naturala (am doua saptamani de cand ... ml din laptele pregatit, drojdia naturala si oul. Se amesteca, dupa ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... poate folosi in starea ei naturala atat fructul cat si sucul ... puede utilizar en su estado natural o hacer zumos de frutas. Tambien ... fruta asi en su estado natural se puede poner a macerat con ... ) 600 ml suc de portocale natural sucul de la o jumatate de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... intareste foarte repede. - 150 g cafea naturala, 500 g zahar, 200 g nuci macinate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . unt, 1 lingurita esenta de cafea naturala, ciocolata granulata sau cacao Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (cca. 700 g in total), 1 iaurt natural, 2 linguri de mustar tare, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ... se evapora. Amestecati 50 g iaurt natural cu sucul de lamaie si ... si serviti imediat. - 200 g iaurt natural, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita praf ... , 1 ardei gras rosu, 50 g iaurt natural, 2 linguri suc de lamaie, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca varza cu kefirul si se adauga cascavalul taiat felii subtiri sau dat prin razatoare. Se adauga sare dupa gust. Se consuma a doua zi dupa preparare. Este excelenta la fripturi, peste, etc. - 250 g varza acra de la butoi, 1 cutie de kefir (iaurt natural), 100-150 g cascaval afumat, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frisca, 1/2 ceasca esenta de cafea naturala. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 ml vin alb dulce (natural), 20 g unt, 1 varf de cutit ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un bol). - Placintelele: 125 g orez natural, 2 oua, 100 ml lapte, 125 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un bol mare, amesteca cu mixerul sau cu un tel laptele de cocos, mierea si extractul de vanilie. Toarna amestecul în aparatul pentru încghetata si seteaza în functie de specificatiile aparatului. Muta înghetata în caserole sigilabile si pune-o la frigider, unde ar trebui sa stea o ora îaninte de servire. Pentru a servi înghetata, taie un ananas pe jumatate si curata pulpa astfel încât sa obtii doua boluri. Ia înghetata cu o cupa speciala si asaza-o în jumatatile de ananas....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam loboda in mai multe ape, apoi o oparim in apa fierbinte 1 minut si lasam sa se raceasca. Tocam legumele marunt - ceapa verde, dovlecelul, cartoful, ardeiul, morcovul si telina si le calim putin in ulei. Apoi adaugam apa (2 l) si lasam sa fiarba. Cand a inceput apa sa fiarba, adaugam 2 linguri de orez si lasam la fiert pana se fac legumele. Spre sfarsit acrim ciorba cu zeama de la 2 lamai si mai lasam 10 minute. Condimentam dupa gust si adaugam verdeata tocata. Se poate servi si calda...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se prepara aluatul. Se amesteca drojdia cu putin zahar pana ce devine lichida, se adauga apoi apa calduta. Se adauga cate un pic de faina. Se framanta aluatul bine, dupa care se lasa la crescut. Se spala gutuile si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca gutuile cu zaharul alb si cel vanilat. Se da umplutura deoparte. Cand a crescut aluatul se imparte in doua bucati si se intinde pe masa (se presara putina faina) si se intinde cu sucitorul. Se vor obtine doua bucati de aluat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul si caleste ceapa tocata marunt pâna se înmoaie. Taie apoi dovleceii în forma de cubulete si pune-i în oala peste ceapa. Toarna apa cât sa acopere cubuletele de dovlecel. Adauga vegeta si sare. În cazul în care folosesti concentrat de cumparat, nu mai trebuie sa adaugi sare. Lasa la fiert 15-20 de minute la foc mediu, pâna când dovlecelul e fiert. Ia oala de pe foc si scurge jumatate din apa, apoi lasa supa sa se raceasca. Adauga iaurtul si amesteca bine, dupa care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, praful de copt si zaharul, se adauga galbenusurile de ou usor batute. Daca aluatul este prea solid, putem adauga un pic de lapte. Punem aluatul în folie alimentara 30 minute la pastrare în frigider. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, se încorporeaza în aluat, împreuna cu nucile si stafidele. Se toarna compozitia într-un vas de sticla termorezistenta tapetat. Coaceti pâna la 10 minute la 180 grade Celsius, apoi se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro